Ей това парче вчера Венци от Хиподил го беше постнал във фейсбука с пояснение - поредното престъпление против човечеството. Няма как да бъде по-точен :)
казано от head_hunter на 21.06.11, 20:11:
казано от karfi4ka на 21.06.11, 17:56:
Признавам, не го открих аз, посочиха ми го :D :D :D :D :D
Тази песен ще е хит в централния софийски затвор :D
Чакат автора за концерт на живо и са му подготвили микрофоните :D :D :DАко още веднъж разрешат гей парад в София, ще паркирам колата под прозорците на Столична община и цял ден ще го слушат тоя :D :D :D
Понеже гей-парад 100% ще има отново, тия от СО могат да се радват, че поне няма да слушат едно и също - човекът има богат репертоар. Това, което ме притеснява е, че голяма част от чара му е в танците и като цяло артистичното му присъствие, та в тая връзка ще е добре да намериш начин да и накараш не само да слушат, но и да гледат :D :D :D :D :D
21.06.11
20:53
да да маркетинг съветите на Хед-а ми допадат аз съм разпространил обявата в един фитнес в Русе и в нашия трябва да разпитам... а да напиша, че става като заместител на тренирането с тежести по време на почивката на море добре ли ще е ... или ще се досетят вече... :D
21.06.11
21:00
казано от karfi4ka на 21.06.11, 20:53:
Понеже гей-парад 100% ще има отново, тия от СО могат да се радват, че поне няма да слушат едно и също - човекът има богат репертоар. Това, което ме притеснява е, че голяма част от чара му е в танците и като цяло артистичното му присъствие, та в тая връзка ще е добре да намериш начин да и накараш не само да слушат, но и да гледат :D :D :D :D :D
Ще измисля някакъв проектор и ще се прожектира върху сградата ;) И в двата случая ще трябва да прибегна до услугите Ви със Стоянчо, но пък от столична община ще се замислят преди да дадат ново разрешение за гей парад :D
казано от kristiancho на 21.06.11, 20:53:
да да маркетинг съветите на Хед-а ми допадат аз съм разпространил обявата в един фитнес в Русе и в нашия трябва да разпитам... а да напиша, че става като заместител на тренирането с тежести по време на почивката на море добре ли ще е ... или ще се досетят вече... :D
Аааа няма нужда - нали ще са направили мечтаната физика за плажа ;) Можеш да вкараш и скрита еротика в обявата, че мацките ще се подмокрят само при вида им, а те няма да се досетят, че момите просто излизат от водата :D
казано от head_hunter на 21.06.11, 20:32:
Пусни обява някъде, че от продукта се качват 3+ сантиметра на ръката.......
Купувам !!!!!
казано от head_hunter на 21.06.11, 21:00:
казано от karfi4ka на 21.06.11, 20:53:
Ще измисля някакъв проектор и ще се прожектира върху сградата ;) И в двата случая ще трябва да прибегна до услугите Ви със Стоянчо, но пък от столична община ще се замислят преди да дадат ново разрешение за гей парад :D
Абе, ние сме на разположение, ама тия от СО може по това време да чистят някой паметник и да не си чак толкова застрашен :D :D :D
21.06.11
21:14
мдааа Хед в тебе има хляб :D значи: лято, плаж, жега, секси музика, плажен билдър разхожда релефните си 45см баници и 45см си бедра и от водата излиза страхотна мацка ( мисля да взема някоя от дамите във форума... ) и погледите на двамата за засичат и тя прехапва устните си а той се хваща за оная работа при което излизат вените по предмишниците му ( ефекта от добавката ) и излиза надпис ‘‘45 сантиметрово желание...’’ и излиза моя продукт :D
21.06.11
21:35
казано от kristiancho на 21.06.11, 21:14:
мдааа Хед в тебе има хляб :D значи: лято, плаж, жега, секси музика, плажен билдър разхожда релефните си 45см баници и 45см си бедра и от водата излиза страхотна мацка ( мисля да взема някоя от дамите във форума... ) и погледите на двамата за засичат и тя прехапва устните си а той се хваща за оная работа при което излизат вените по предмишниците му ( ефекта от добавката ) и излиза надпис ‘‘45 сантиметрово желание...’’ и излиза моя продукт :D
Трябва да направиме фирма за хранителни добавки с теб, но аз ще съм в сянка, че летните са недоверчиви :D
Kristiancho, ако се чудиш какво висше да учиш - нещо маркетинг/реклама мисля добре ще ти лепне :)
21.06.11
22:31
Атомче мерси много !! представителен съм нали говоря много хората ще вярват... :D Хед-а ще е в сянка така е най-добре за бизнеса, че незнам дали ще издържи про появата на нашите клиенти... :D Впрочем и аз бия на летен билдър нищо, че не съм правил бицепс вече месец... ще се доизмисля това ми се струва :D понеже Атомчето беше така учтива ще я вземем нея за рекламата какво ще кажеш съакционере Хед ??
21.06.11
22:34
казано от kristiancho на 21.06.11, 22:31:
Атомче мерси много !! представителен съм нали говоря много хората ще вярват... :D Хед-а ще е в сянка така е най-добре за бизнеса, че незнам дали ще издържи про появата на нашите клиенти... :D Впрочем и аз бия на летен билдър нищо, че не съм правил бицепс вече месец... ще се доизмисля това ми се струва :D понеже Атомчето беше така учтива ще я вземем нея за рекламата какво ще кажеш съакционере Хед ??
Хехехе взимаме я за дамската серия на продуктите ;)
За фитнес серията ще те сложим теб, а за хардкор ще го мислиме :P Почвай веднага бицепс 4-5 пъти седмично, че провали етикета на добавките :D :D :D
21.06.11
22:39
Шо ке’ правим казувай... :D :D Хардкор продуктите оставаш ти Хед... ама те хардкорите ще имат и отлепящи лепенки с твои псувни които събере цялата колекция от 2495 лепенки с псувни очаства в голямата летно беилдерска томбола за 100кг креатин в края на лятото.... добре ли звучи Хед ??
Абе ProxXXxx, да не ти е дошъл мензиса, та закриваш с такъв замах, най-забавните теми във форума? :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.06.11 22:43.
казано от Valdis на 21.06.11, 22:41:
Абе ProxXXxx, да не ти е дошъл мензиса, та закриваш с такъв замах, най-забавните теми във форума? :D :D :D
аххахах, жалко наистина, развали майтапа, а таааака се забавлявах :D :D :D
21.06.11
22:52
казано от kristiancho на 21.06.11, 22:39:
Шо ке’ правим казувай... :D :D Хардкор продуктите оставаш ти Хед... ама те хардкорите ще имат и отлепящи лепенки с твои псувни които събере цялата колекция от 2495 лепенки с псувни очаства в голямата летно беилдерска томбола за 100кг креатин в края на лятото.... добре ли звучи Хед ??
Хахаха не като събере всичките псувни получава персонална програма съставена от мен, след размяна на мейли с обявения победител, програмата е “Как да направим корем и бицепс за две седмици - подготовка за морето” /ще я ползваме за всички спечелили и само имената ще сменяме :D :D :D
казано от karfi4ka на 21.06.11, 22:47:
Мани, как да не му се издразни човек? Тъкмо бях загубил 5 минути от живота си да пиша мнение, вдъхновен от внезапно обзелото ме просветление, и в момента когато го поствам ми излиза съобщение, че нямам право да извършвам подобно действие. Вееелееев, радвай се, че се промениха времената и не си ми новобранец в казармата примерно :D :D :D
казано от Valdis на 21.06.11, 22:52:
Мани, как да не му се издразни човек? Тъкмо бях загубил 5 минути от живота си да пиша мнение, вдъхновен от внезапно обзелото ме просветление, и в момента когато го поствам ми излиза съобщение, че нямам право да извършвам подобно действие.
Еееееееееее, язък! Дай го тук, ние ще го оценим :D
21.06.11
23:02
казано от Valdis на 21.06.11, 22:52:
Мани, как да не му се издразни човек? Тъкмо бях загубил 5 минути от живота си да пиша мнение, вдъхновен от внезапно обзелото ме просветление, и в момента когато го поствам ми излиза съобщение, че нямам право да извършвам подобно действие. Вееелееев, радвай се, че се промениха времената и не си ми новобранец в казармата примерно :D :D :D
Пусни го тук де! Лягам си и няма да мога да го прочета, но утре сутрин деня ми ще започне добре :D :D :D
Няма смисъл, тук няма да предизвика конфронтацията заложена в контекстът му.
21.06.11
23:06
казано от head_hunter на 21.06.11, 22:52:
казано от kristiancho на 21.06.11, 22:39:
Хахаха не като събере всичките псувни получава персонална програма съставена от мен, след размяна на мейли с обявения победител, програмата е “Как да направим корем и бицепс за две седмици - подготовка за морето” /ще я ползваме за всички спечелили и само имената ще сменяме :D :D :D
Тва’ ми напомня на един бивш съфорумен специалист ли... :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.06.11 23:07.
Никакво лягане! Тук съм се заел да чийтвам с една 10кг. диня, и докато не се оправя с нея никакъв сън. :D Днес го пиша зареждащ ден :D
21.06.11
23:10
Как ш’се опраяш с динята бе, човек. Ти луд ли си ? :D :D
21.06.11
23:11
казано от kristiancho на 21.06.11, 23:06:
Тва’ ми напомня на един бивш съфорумен специалист ли... :D :D
Е как, за летните или добро или нищо :D :D :D
Естествено, че трябва да се черпи познание от най-добрите в бизнеса, а аз даже няма да им бъркам имената в програмата (giggle)
Kaто сме я подкарали на съвпадения днес, преди около час и половина го видях тоя пич в Била Люлин. Не знам как са го замазали и с какво преди шоуто, но на живо има толкова лоша кожа, че не си личат чертите на лицето му.
21.06.11
23:45
http://shapie.bb-team.org/vdimitrov32/progress
За такива ръце има да си мечтая :D
казано от picco ’ на 21.06.11, 23:45:
Ееее, няма смисъл от подиграване...
karfi4ka защо така се получи, че искам да се разделя с youtube заради видяното???? :-) :-)
казано от martoagr на 22.06.11, 00:14:
karfi4ka защо така се получи, че искам да се разделя с youtube заради видяното???? :-) :-)
А не би трябвало! Напротив - би трябвало да си още по-привързан :D :D :D
22.06.11
10:21
Добре де, видимо свинският врат е много по-мазен от плешката, а навсякъде по таблиците с хранителен състав дават обратното?!
казано от Тихомир Велев на 22.06.11, 10:21:
Добре де, видимо свинският врат е много по-мазен от плешката, а навсякъде по таблиците с хранителен състав дават обратното?!
Нали знаеш това си е до ген :D Едни трупат на врат други на задник, при прасетата едва ли е по различно.
22.06.11
10:50
Подигравателният ти коментар е изключително незрял!
Всеки започва от някъде - похвално е, че момчето тренира, вместо да седи пред компютъра по цял ден.
Аз пък с нетърпение очаквам ти да си отключиш профила, за да видим твоите снимки...
22.06.11
10:54
В профила на момчето има несъответствие между снимка и мерки. Може би Pico е визирал това.
22.06.11
12:05
казано от Владимир8507 на 22.06.11, 10:50:
За такива ръце има да си мечтая :DПодигравателният ти коментар е изключително незрял!
Всеки започва от някъде - похвално е, че момчето тренира, вместо да седи пред компютъра по цял ден.Аз пък с нетърпение очаквам ти да си отключиш профила, за да видим твоите снимки...
ХАХАХАХА, не.... виж мерките. Как може да има 46см. ръка на 51кг ? Пък и като погледнеш другите, ще се досетиш, че има няква “грешка”.
казано от Тихомир Велев на 22.06.11, 10:54:
В профила на момчето има несъответствие между снимка и мерки. Може би Pico е визирал това.
Еее, един човек да ме разбере :)
ПП: Снимката даже не съм я гледал. Само мерките исках да се видят ;)
Мнението беше редактирано от picco ' на 22.06.11 12:05.
22.06.11
12:31
казано от emzo на 01.05.07, 18:10:
Взех си трибестан на пауър фууд и незнам как се пие.На капсули е и се отваря капсулата и има кафяв прах… тоя прах да го разтварям във вода ли как???? моля ако някой знае да пише благодаря предварително! wink
No comment !
казано от Crazy_With_Razor на 06.06.07, 10:23:
казано от michael_popov на 06.06.07, 08:49:
Никъде не е казано, че не можеш да приемаш въглехидрати вечер (доматите и краставиците също са въглехидрати)
В същата тема малко след това...
казано от Христо Пиянков на 06.06.07, 15:00:
Всъщност, аз не виждам какво е смешното. Ще ми кажеш ли какво са домаите и крастаиците тогава? Белтъчини? Мазнини? Изцяло вода? Точно въглехидратите са най-големия процент от състава им.
казано от Crazy_With_Razor на 10.02.08, 21:29:
Не е от този форум, но просто си умрях от смях. :lol:
Всички хрантелни добавки имат последствия!Дори обикновени протеини и тн.Всичко ти се отразява на оргранизмът.Каквото и да правиш,го прави без химия,защото просто ще си съсипеш организмът,метаболизмът и живота в известна степен...Познавам живи примери за това,така че колкото и да ти обесняват:от протеини нищо няма да ти стане,повярвай,масата която ще качиш в мускули,ще се чудиш как да я сваляш след някоя година
И аз мислех,че са бисерчета.И аз съм говорил с много професионалисти.Но като познавам 2ма с които израснахме,бяха по 70 кила,натъпкаха се само с протеини(само протеини!) и сега са по 120 кила,въртят колелото във фитнеса като луди,на нищо не приличат,така че не ми говори за бисери и не ми обеснявай че имаш опит.Ясно колко имаш...Говорим за мусаши по 400 лева кутията,не за боклуци.
Стари коментари от темата за бисерите.
22.06.11
12:32
И сега най-зловещото - много храна > мускулна треска на корема!!!!
казано от Aquiles на 31.01.08, 18:26:
казано от aaaa на 31.01.08, 16:48:
Реших да понапълнея и последните няколко дни ям доста повече от обикновено, но получих мускулна треска на корема от това.
22.06.11
13:39
Днес много жега бе (whew)
22.06.11
15:13
22.06.11
16:33
Леко съм объркан. В квартала имаме две аптеки. И в двете аптекарите нямат и не знаят какво е кето лента. Да не се окаже, че в БГ кето лентите се използват само в лабораторни опити от шашави учени?!?
ПС: Според тази тема трябва да има в аптека до Пирогов. Утре или по-късно ще отскоча да видя. Човек да не изпадне в кетоза братче. :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 22.06.11 16:43.
May- казваше, че е били 9 кинта или нещо такова- може да я питаш в коя аптека е било това, ако не намериш.