Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

Абе някой знае ли как мина републиканското ?

Уникално!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.10.11 19:55.

02.10.11
20:17

Да имате идея кои породи кучета (чисти,породисти) се продават яко на пазара ?  Мисля да пробвам да направя инвестиция ... ;д

02.10.11
20:24

Тихомире- тея американски футболисти са изроди. Аз живот и здраве, като стана студент искам да ида в USA и да поиграя малко футбол. Гледах им някъде програмата за тренировка във фитнеса- олимпик лифтс+ издръжливост. Power Clean-ове яко

02.10.11
20:34

казано от Иван Шишманов на 02.10.11, 19:52:

Абсолютен стана Тути....

Мнението беше редактирано от NRG на 02.10.11 20:34.

казано от NRG на 02.10.11, 20:34:

казано от Иван Шишманов на 02.10.11, 19:52:

Абсолютен стана Тути....

Кой е тоя ?
Карасимир Сарафов Манекена ли ?
Ех докъде я докара Бургаската школа по културизъм. Бургазлии да се състезават за Пловдив.

Някой да си е имал разправии с пантите на лаптоп и по специално тези на Asus? Снощи тотално ми се “отпусна” дисплея. Ровя се за решение, но ако някой има линкове с упътвания за затягането... :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.10.11 08:28.

03.10.11
08:55

Оправях си MSI-ката преди седмица- предполагам няма голяма разлика в механизма- трябва да се свали рамката около дисплея и в ъглите има едни гайки, които натягат една пружина- от там е при мен. Има си голяма доза разфасоване обаче.

М-да. Попаднах на едно упътване за един Асус и ако е така лесно както на снимките би трябвало да стане за нула време. Свалям рамката и затягам всички винтчета, които зърна. :)

Дано са само разхлабени винтчета, че се чу и някакво припукване. (sweat)

03.10.11
09:25

Няя се притесняваш, ако не стане, две капки секундно лепило на пантите и буквално за секунди се сдобиваш със десктоп компютър. :D :D

03.10.11
09:45

А ако ги залепи в затворено състояние? :D

Тогава по-добре да се обеся, за да не заразя някой с неземна тъпотия! :D

03.10.11
19:19

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!  .

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.10.11 23:16.

казано от Тихомир Велев на 03.10.11, 08:10:

Някой да си е имал разправии с пантите на лаптоп и по специално тези на Asus?

В крайна сметка как реши проблема?
Не, че имам същия просто ползвам АСУС и и дори съм фен на марката, та да знам за всеки случаи

Още не съм действал, тъй като лаптопа ми трябва и не ми се рискува през седмицата. В сряда евентуално ще му отделя време да го почовъркам, а още по-вероятно е да го направя в събота. Ще кажа какво е станало, щом има любопитни. :)

03.10.11
21:07

http://stronglifts.com/stronglifts-5x5-beginner-strength-training-program/
как ви се струва?

03.10.11
21:22

Има ли някой навит да му продам акаунт в erepublik.com . Ще го дам за 2кг протеин :D. Доста добре развит акаунт.

03.10.11
21:31

(grin)

03.10.11
21:33

старичко.. айде нещо НЮ (сравнително)

03.10.11
22:10

Тишо, има болтчета, които държат рамката обхващаша дисплея с въпросните панти- те от многото отваряниея и затваряния се разхлабват и така при мен се скъса рамката та трябваше да я преправям, но пък аз разхлабих гайките на пристягащия механизам, тъй като вървеше много трудно. Та стегни къде що има, а самите панти много малко пробвай с 1/4 оборот от двете страни и виж дали няма да е много натегнато и регулирай. БЕ напиши какво е станало : )

03.10.11
23:28

От един месец се опитвам да си пусна мобилен интернет към тарифния си план, но се оказва, че такава възможност просто няма, колкото и нелепо да звучи. Адски много мразя договорите и незнам как съм се прецакал да подпиша двугодишен договор при последната смяна на плана, като в последствие се оказва, че няма опция за UMPC достъп. Единствения вариант е да мина на по-скъпа тарифа, което в случая означава двойна цена за месечна такса. Глобул е нещото, от което с нетърпение чакам да се отърва когато мине законовия срок.

04.10.11
00:12

Случайно някой да ползва Vivacom-ска цифрова? Ако да, с какви впечатления е?

казано от Стоянчо на 04.10.11, 00:12:

И мен ме интересува.

HE

04.10.11
10:09

казано от Иван Шишманов на 04.10.11, 09:44:

казано от Стоянчо на 04.10.11, 00:12:

И мен ме интересува.

Миналата година се интересувах. Предлагаха “безплатен оглед” за включване или иначе казано “дали ще стане” :D
Имат си определени изисквания за включването, като местоположение и т.н. Приятел се заби на тяхна телевизия, интернет и брои дните до изтичане на договора. Имат си проблеми с определени програми или изобщо с приемането на сигнала. Колкото пъти съм ходил в тях, толкова пъти е имал проблем с телевизията. Все пак ако въпреки това се интересувате, ще му звънна да го питам към днешна дата как са и ще опиша подробно проблемите с тях.

А интернета им как е. Говорим за домашния им интернет.

04.10.11
15:33

Всяка следваща тренировка я правя с по-малко и по-малко желание.. Не е добре
То бива , бива ама чак толкова воля да нямам , дано след някоя седмица не спра да тренирам :@

Това ми е най-дългия и сериозен период , мисля с какво да се надъхам , за да не мина пак на кроасани , вафли и никакви тренировки :(

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 04.10.11 15:35.

04.10.11
15:51

казано от Иван Шишманов на 04.10.11, 10:33:

А интернета им как е. Говорим за домашния им интернет.

на вивакомци- ако си като мене само за сваляне и браузване бива- и то пак имай в предвид,че ако кабелите са нови очаквай описаните скорости. Аз съм на план 10мб ,но всъщност едва ли толкова ми стигат ЛАН-картата....
бтв търся си добра книжка за програмиране- C/c++/C# / Java на български, ако може хартиен вариант- някой дасе сеща?

04.10.11
16:05

Ти си на план 10 мегабита сигурно ;) а не мегабайта- делиш на 8 и ти се получава 1,25 мегабайта/с макс скорост.
Книги за програмиране на Хърбърт Шилд са добри- за с++ и java, за С чисто ANSI C практически самоучител на друго издателство с бели корици.

04.10.11
16:14

В момента Виваком предлагат 15 мегабита нет (ок.2мегабайта) и цифрова ТВ 100 канала за 40лв. Много хора около мен проплакаха от Близу и затова търся алтернатива.

04.10.11
18:06

megalan

04.10.11
18:07

казано от Penko Mladenov на 04.10.11, 15:33:

Всяка следваща тренировка я правя с по-малко и по-малко желание.. Не е добре
То бива , бива ама чак толкова воля да нямам , дано след някоя седмица не спра да тренирам :@

Това ми е най-дългия и сериозен период , мисля с какво да се надъхам , за да не мина пак на кроасани , вафли и никакви тренировки :(

http://www.vbox7.com/play:m0347faf
http://www.vbox7.com/play:d1a4d880
http://www.vbox7.com/play:65fc3377
http://www.vbox7.com/play:f351d1a7
http://www.vbox7.com/play:e2842326

Ето ти малко мотивиращи клипове и се стягай и отивай да хващаш железата !

Имам инфо, че виваком скоро ще пускат и ИП телевизия каквото и да значи това :).
Интернет не ми трябва бърз, а постоянен.
Да не говорим, че в Бургас си нямаме мегалан :)

04.10.11
18:40

казано от Иван Шишманов на 04.10.11, 18:37:

Имам инфо, че виваком скоро ще пускат и ИП телевизия каквото и да значи това )

Това е нещо, на което не можеш да разчиташ (giggle)

казано от Стоянчо на 04.10.11, 16:14:

В момента Виваком предлагат 15 мегабита нет (ок.2мегабайта) и цифрова ТВ 100 канала за 40лв. Много хора около мен проплакаха от Близу и затова търся алтернатива.

Като ви слушам лошо ми става,  в тая София толкоз ли няма един нормален доставчик?!? Нашата фирма ако направи офис там, сигурно ще ни взривят на първия месец :D Ето, снимал съм скоростта на  нета, а нет с телевизия /60 и няколко канала,  не знам колко са/ е 22 лв.

HE

04.10.11
18:48

Такава скорост си е непостижима за повечето “доставчици” тук :D

За 24 лева получавам ДО 6 мегабита, да не ти казвам как стоях два дни без интернет и кабелна защото двигателя на асансьора във входа в който живея изгоря :))))) и т.н. и т.н.

04.10.11
19:05

казано от Скота на 04.10.11, 16:05:

Ти си на план 10 мегабита сигурно ;) а не мегабайта- делиш на 8 и ти се получава 1,25 мегабайта/с макс скорост.
Книги за програмиране на Хърбърт Шилд са добри- за с++ и java, за С чисто ANSI C практически самоучител на друго издателство с бели корици.

Ясно за книгите ще ги вида.
Иначе преди 3 месеца си помня се обаждаха на бащата за някви планове- по евтино па повече интернет. И нали как да е оная мадама ни дигна скороста на някви супер големи нива, обаче от старите кабели, поне така ми обясниха такава скорост не можело, та най голямата евентуално без да прекъсва- била 10мегабита , както каза.( не знам защо съм писал мб).

04.10.11
19:11

казано от x_3_mar на 04.10.11, 18:40:

казано от Стоянчо на 04.10.11, 16:14:

Като ви слушам лошо ми става,  в тая София толкоз ли няма един нормален доставчик?!? Нашата фирма ако направи офис там, сигурно ще ни взривят на първия месец :D Ето, снимал съм скоростта на  нета, а нет с телевизия /60 и няколко канала,  не знам колко са/ е 22 лв.

Мани ги тия локални скорости, я пусни тест през сървър в чужбина ;)
А като гледам, дори за БГ интернет пинга ти е висок, а скоростта на upload -  ниска ;)

Ето ти разликата между сървър в София и такъв в Копенхаген, дето уж е близо до нас ;)

http://www.speedtest.net/result/1516484291.png
http://www.speedtest.net/result/1516499500.png

На сървъри зад океана скоростта пада още малко.

04.10.11
19:25

как се пуска този тест през сървър в чужбина ? :D

04.10.11
19:43

казано от tra^la^la на 04.10.11, 19:25:

как се пуска този тест през сървър в чужбина ? :D

местиш тва дето съм ти показал

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1