Малко красота по испански :)
Леон Линеа Р, Ибиса Боканегра, Леон Купра Р
Без да се обиждаш, ама и на трите им куца фацата.
Малко красота по испански :)
Леон Линеа Р, Ибиса Боканегра, Леон Купра РБез да се обиждаш, ама и на трите им куца фацата.
хаха, ОК, ще им пиша мейл! :D
ето това харесвам като дизайн! И като имаш предвид, че цената му почва от 24 000$.......
ПП Чак да се замисли човек дали да не си вземе едно такова за почивните дни :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.06.11 17:41.
23.06.11
17:59
Хамериканска кола пък никога! :) Огромен двигател (без производителността на европейските), голям тонаж (ойде пъргавината), нестабилни, зле в завои, колосален разход...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.06.11 18:07.
Аз бих казал същото за Испанска ;) :D
Айде се порови и ми кажи кое по колата е made in spain. Айде един жокер - фаровете. Както и да е, исках да пусна една рядка снимка - тези 3 модела на Сеат на едно място, което друг път няма да се види. Но явно предизвиквам чувства ;) Със здраве!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.06.11 18:09.
Бам , тряс и конец на спора http://www.motortopia.com/cars/1971-dodge-charger-11319.
Мнението беше редактирано от dr jack на 23.06.11 18:15.
Аз бих казал същото за Испанска ;) :D
Айде се порови и ми кажи кое по колата е made in spain. Айде един жокер - фаровете. Както и да е, исках да пусна една рядка снимка - тези 3 модела на Сеат на едно място, което друг път няма да се види. Но явно предизвиквам чувства ;) Със здраве!
Както и Шкода така и Сеат са Фолцваген, нали? Да ама не точно, това е малко като да кажеш че магарето е почти като кон :D Тези градски легенди дето се говорят по форумите и дилърите на споменатите марки ги използват изключително умело не отговарят напълно на истината. При бюджетните автомобили се правят повече компромиси отколкото предполагаш, пък нека после ми разправят, че това видиш ли било на базата на предните модели на Фолцваген с ново лице, дрън-дрън та пляс! Разбери ме правилно, не казвам, че са лоши коли! Колкото до здравето, нека ти се връща тъпкано! :D :D :D С най-добри чувства заявявам, че приключих спора. :)
http://www.chevrolet.bg/avtomobili/orlando/
Мен пък ми харесва това. Голяма кола, що годе става отвътре и отвън и ще карам баща ми да я взимаме. ;д
Някой да знае сайт, в който мога да играя шах с реални играчи, а не с ботове?
Дилема .... тичане из парка на 30+ гр. или велоергоеметър на 26гр (dull)
Туй особено лятото се прави рано сутрин, за да няма дилеми. :D
Сутрин спя, точка.
Мина онова време, когато мислих само как да стана сутрин да ида да тичам/тренирам.
Всяко чудо за година, две най-много.
От 4 месеца - да :D
Сега само Хед липса да ме нахрани :D
Мнението беше редактирано от emzo на 23.06.11 19:35.
Не знам каква е задявката, иначе бих го заместил :D
23.06.11
21:02
Валдис Шеврата цепи мрака.. на ралито в Русе имаше една такава красавица ама съвсем Хард стил - оранжева с черни ленти тип Мустанг... красота само дето си стоеше паркирана. и новите Мустанг са сравнително евтини за около 25 000 долара може да си купшиш чисто нов Мустанг...
23.06.11
21:22
Стават ли за ядене яйца варени повече от 40 минути?? :D :D
Кога напълнихте 10тата страница бе, 1-2 дена не съм влизал в темата... да ви се похваля ще вкарвам бащата в заличката ми :D !
Мнението беше редактирано от Borko на 23.06.11 21:45.
ето това харесвам като дизайн! И като имаш предвид, че цената му почва от 24 000$.......
ПП Чак да се замисли човек дали да не си вземе едно такова за почивните дни :D
С теб имаме еднакъв вкус за колите ;)
Аз малко повече предпочитам това
http://1.bp.blogspot.com/_YblkPPWly0I/TRn_Ix6GL3I/AAAAAAAAIyQ/Y5UeRZvLIcM/s1600/Dodge_Charger_SRT-8_2.jpg
за фаца..
Стига бе, това не са чанти, обувки или друг дамски аксесоар. :)
Тия коли не завиват, какво толкова намирате в тях, освен вида на мобилен ковчег? :p
Някой, който е ходил до митницата в София може ли да ми каже от къде се влиза? От Козлодуй (улицата където е наказателният паркинг), или от към Централна гара (пряката, където е бюрото за градски транспорт) - http://www.bgmaps.com/map/search
23.06.11
22:35
Абх ти малко лятно билдърче :P Не ми идва от вътре да те нахраня /тук летните билдъри вече ще те гледат завистливо/ :D
Свикна ли с новата четка за зъби? ;)
23.06.11
22:50
Някой, който е ходил до митницата в София може ли да ми каже от къде се влиза? От Козлодуй (улицата където е наказателният паркинг), или от към Централна гара (пряката, където е бюрото за градски транспорт) - http://www.bgmaps.com/map/search
Аз винаги съм влизал откъм разкопаната и прашна/кална улица зад автогарата, иначе главният вход е от другата страна. Първо ще трябва да отидеш в стая 32 най-вероятно, която е горе долу по средата между двата входа, така че... откъдето ти е по-удобно. На въпросната уличка зад автогарата може да се паркира поне.
23.06.11
23:00
Хора, консултация.
Аз съм на Вивиком, ама имам договор за още бая време. Искам да си пренеса номера към Глобул и да подпиша договор с тях. Съответно, дължа на Вивиком 90 лв неустойки. От Германос ми викат нещо, което не разбрах в детайли, че ако 30 дни не си платя тази неутстойки, те се “канселирали” и вече не съм ги дължал. Еми хубаво, ама как така? Няма ли да ме съдят след това?
Може ли да стане?
Хора, консултация.
Аз съм на Вивиком, ама имам договор за още бая време. Искам да си пренеса номера към Глобул и да подпиша договор с тях. Съответно, дължа на Вивиком 90 лв неустойки. От Германос ми викат нещо, което не разбрах в детайли, че ако 30 дни не си платя тази неутстойки, те се “канселирали” и вече не съм ги дължал. Еми хубаво, ама как така? Няма ли да ме съдят след това?
Може ли да стане?
Беш ли му мамата? :D
Стига бе, това не са чанти, обувки или друг дамски аксесоар. :)
Тия коли не завиват, какво толкова намирате в тях, освен вида на мобилен ковчег? :p
Много си прав за съжаление, но по-скоро ставаше въпрос за дизайн. Изобщо всички Американски реплики на култови автомобили от ерата на 60-те са с невероятно изпипан дизайн. Колкото до поведение на пътя, бързи са, но като стойка на пътя не блестят с нещо особенно. Мечтата ми е да покарам 8 цилиндрово Хеми, самия звук е неуписуем а вероятно и тръпката ще е такава.
Абе, що така хич не ми се тренира? :D
Хората се засилили да блъскат и да се готвят за морето, а аз нищо не правя :D
Хора, консултация.
Може ли да стане?
Консултирай се с адвокат ;)
23.06.11
23:50
Абе, що така хич не ми се тренира? :D
Хората се засилили да блъскат и да се готвят за морето, а аз нищо не правя :D
Ми дай кат мен една изродска диета, свали 3 кг за 2 седмици и бегай на море...то това се гледа! Блъскането - сведено до минимум!
А какви са комисионните за подобна консултация, и е ли възможно въпросната консултация да му излезне на цена от дължимите такси, а пък в крайна сметка в резултат от консултацията се разбере, че задължително трябва да покрие неустойките по договора?
А какви са комисионните за подобна консултация, и е ли възможно въпросната консултация да му излезне на цена от дължимите такси, а пък в крайна сметка в резултат от консултацията се разбере, че задължително трябва да покрие неустойките по договора?
Нямам идея, аз не съм адвокат! Нито работя при такъв.
Ми дай кат мен една изродска диета, свали 3 кг за 2 седмици и бегай на море...то това се гледа! Блъскането - сведено до минимум!
На мен за да отида на море не ми трябва изродска диета, а малко излишни пари :D И подходяща компания ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 24.06.11 00:06.