Оказа се, че съм изключително умен!
едит и скромен, но нищо :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.06.11 00:49.
Нямам идея, аз не съм адвокат! Нито работя при такъв.
Отговаряш ми по начин, все едно без да искам съм те настъпил по топките. :D :D :D Ако е така, поднасям искренните си извинения. ;)
Нямам идея, аз не съм адвокат! Нито работя при такъв.
Отговаряш ми по начин, все едно без да искам съм те настъпил по топките. :D :D :D Ако е така, поднасям искренните си извинения. ;)
Не се извинявай! Нищо не си ми настъпил.
24.06.11
10:54
КРИСЧЪНС ТУ ДЪ ЛАЙЪНС ЗА ТЕБ, да ти избии от главата всекви нирвани, пантери и мачки!!!!
BB-Team - уеб медия на годината в категория “спорт и здраве”
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.06.11 12:26.
24.06.11
12:13
Кажете някаква техника как да вдигна повече килограми от леженка.
Кажете някаква техника как да вдигна повече килограми от леженка.
Забиваш пети в пода, правиш един хубав мост и започваш да се избутваш с краката в посока куките на лежанката. Тялото няма да се придвижи, защото е под тежестта на лоста с тежестите, но ще повишиш работната тежест или, ако си затруднен, ще си довършиш серията.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.06.11 12:18.
24.06.11
12:23
Благодаря :)
24.06.11
12:26
Мале, колко шоколад има в нас, чак ми става жално за семейството! :(
24.06.11
12:36
Гледам на много клипове,лоста не го опират в гърдите ами по-надолу?
Пример в тоя клип на 1:51 секунди
24.06.11
12:43
Мале, колко шоколад има в нас, чак ми става жално за семейството! :(
Ако искаш мога да ти помогна да ги спасиш! Хвърли насам ;) :D
Траш- сега ли разбра?
Oтдавна, ма ся го написах, че си я пуснах по никое време и се присетих. :)
BB-Team - уеб медия на годината в категория “спорт и здраве”
Редактирано на 24 Юни 2011 12:26 от ProXxX
Доживях модер да модерира модер :D
Мнението беше редактирано от emzo на 24.06.11 13:23.
24.06.11
13:28
Toва на 01.51 е трибойско вдигане - с лактите напред. Целта е единица.
Аз говоря за едно повторение с максимална тежест.Днес ще го пробвам. :)
Значииии, усещам как някой ден няма да успея да запазя спокойствие и наистина ще набия някой в тоя градски транспорт!
едит: Сигурно всички серийни убийци започват така :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.06.11 13:55.
Значииии, усещам как някой ден няма да успея да запазя спокойствие и наистина ще набия някой в тоя градски транспорт!
Ако имаш нужда от помощ съм готова да помогна. :D :D :D
24.06.11
14:01
Причина, защо губим на комплексите от Карфичка. Аз ония път отивам като пич на стената да правя Wall ball и Карфичка се позиционира до мен. Мятам си топката в добър ритъм, па нашта кат ма погледна с лошия поглед на студенокръвен убиец мазохист, набързо ми омекнаха колената и ме би :(
Уникална песен... клипа е нещо уникално за БГ, само тоя Гуудслав малко разваля песента, ама килата цепи отвсякъде.
Помощ трябва винаги! Пълно е с изтерясали баби и майки с деца, които са готови да вдигнат скандал, защото си застанал да си дупчиш билета пред седалката, на която те, видиш ли, имали намерение да седнат и освен това си искал да им вземеш седалката, като, естествено, преди това са те прегазили, за да настанят двегодишното си дете на самостоятелна седалка! Боже! Чудя се жегата ли е виновна или народът по начало е напълно изперкал...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.06.11 14:12.
Причина, защо губим на комплексите от Карфичка. Аз ония път отивам като пич на стената да правя Wall ball и Карфичка се позиционира до мен. Мятам си топката в добър ритъм, па нашта кат ма погледна с лошия поглед на студенокръвен убиец мазохист, набързо ми омекнаха колената и ме би :(
Нормално - просто съм дошла с градския транспорт, а там съм успяла да запазя приличие и мис е е насъбрало. Жертва си на агресията ми :D
Имам решение за теб - спри да ползваш градския транспорт ;)
Имам решение за теб - спри да ползваш градския транспорт ;)
Това е едно чудесно решение! Ще! При първа възможност :D :D :D Вървях пеша от 4ти км до Орлов мост, просто накрая се наложи... :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.06.11 14:21.
24.06.11
14:21
Не знам защо си мислиш, че ако се возиш на кола ще ти е по-спокойно... пълно е с малоумници и лекета по улиците.
Няма какво да се чудиш ти сама си отговори -
.......... народът по начало е напълно изперкал...
Мен рядко може някой да ме ядоса в градския. Кача ли се си слагам пердето на очите и не виждам и не чувам нищо и никой.
Сега обаче има друг проблем, от който няма как да избягаме. Смърди ужасно. Особено, следобед е нетърпимо, когато се смесят повече от няколко аромата пот + алкохол и евтин парфюм. Това вече е нетърпимо ме кара да слизам и да ходя пеш.
Мнението беше редактирано от T-X на 24.06.11 14:25.
Не знам защо си мислиш, че ако се возиш на кола ще ти е по-спокойно... пълно е с малоумници и лекета по улиците.
O, не, не си въобразявам подобно нещо. Решението е пеша, аз това и правя, ама надлеза “Надежда” няма как да го мина пеша :D А колата е частично решение - малоумници по улицата, ама поне никой не ти надува главата, че искаш да му седнеш на седалката :D
Няма какво да се чудиш ти сама си отговори -
.......... народът по начало е напълно изперкал...
Мен рядко може някой да ме ядоса в градския. Кача ли се си слагам пердето на очите и не виждам и не чувам нищо и никой.
Сега обаче има друг проблем, от който няма как да избягаме. Смърди ужасно. Особено, следобед е нетърпимо, когато се смесят повече от няколко аромата пот + алкохол и евтин парфюм. Това вече е нетърпимо ме кара да слизам и да ходя пеш.
Ооооо, дааа :D :D :D ама и ходенето пеша в тая жега си е....:D Просто избираш по-малкото зло :D
24.06.11
14:30
Набий няколко души наведнъж и после обърни рейса за едната гума - ще е чудесна реклама на кросфита. Само недей да крадеш чукчета като ТуПаня де :D
Набий няколко души наведнъж и после обърни рейса за едната гума - ще е чудесна реклама на кросфита. Само недей да крадеш чукчета като ТуПаня де :D
Само една гума? Имаш предвид за всеки по една, предполагам :D :D :D Е, не, то е ясно, чукчетата са запазени за тоя мил човек :D :D :D Няма да му ги пипам :D Как ще тренира после без чукчета, ако ги отвлека? :D
Току що изпих 1л прясно мляко с 1 банан и 1 среден шоколад “Своге” с лешници... подейства ми все 1 съм изпил 3 дълги кафета :D
24.06.11
14:43
Уааааааааа Атаката на летнитееееее. Днес срещнах, забележете, цели двама в една безлюдната уличка на Варна. хахахаххаха ама паднах от смях - вървя и се хиля сама. Приличаха на надуваеми кукли - с едни големи ръце и крачета по-тънки и от моите :D :D :D с походка тип “Цяла Варна ми дължи по 10 лв” лелеле. И това на неоживено място - не ми се мисли сега уикенда на какво ще се натъкна по плажа :D :D :D
24.06.11
14:47
Аааа, чукчетата се крадат, как! По важно нема!
24.06.11
14:52
Само една гума? Имаш предвид за всеки по една, предполагам :D :D :D
Рейсът си седи кротко на всичките гуми като стойка за клек в зала с плажни билдери. Избираш си една гума и както рейсът продължава да си е закачен на нея и не подозира нищо - го обръщаш :)
24.06.11
14:55
...не ми се мисли сега уикенда на какво ще се натъкна по плажа :D :D :D
Ме-хе-хе... аз преди 3 седмици видях първите летни папуняци, сега предполагам са налазили масово! :) Очила-пичеловки, ланци като верига на моторен трион, нагло-тъповат поглед и мобилен телефон на възможно най-видното място... и разбира се - потник, за да се вижда бицепса. По-напредналите слагат прилепнали блузки, щото са се изхитрили и са правили лежанка (мислят си, че са оформили гърдичките). Разбира се, най-оборотни са тия, дето карат Астра-кабриолет (от преди 20 години) по крайбрежната уличка. Идилия! :)
Само една гума? Имаш предвид за всеки по една, предполагам :D :D :D
Рейсът си седи кротко на всичките гуми като стойка за клек в зала с плажни билдери. Избираш си една гума и както рейсът продължава да си е закачен на нея и не подозира нищо - го обръщаш :)
Ясно! По гръб го обръщам и после, освен тази, за която съм го обърнала, му взимам и всичките останали гуми, защото на нас ще ние е по-удобно да имаме купища гуми. Без една можем, само с една не можем :D :D :D
24.06.11
16:19
Помощ трябва винаги! Пълно е с изтерясали баби и майки с деца, които са готови да вдигнат скандал, защото си застанал да си дупчиш билета пред седалката, на която те, видиш ли, имали намерение да седнат и освен това си искал да им вземеш седалката, като, естествено, преди това са те прегазили, за да настанят двегодишното си дете на самостоятелна седалка! Боже! Чудя се жегата ли е виновна или народът по начало е напълно изперкал...
Любимо ми е, когато някой потен пор вдовец ми се облегне в превозното средство, след такъв случай съм си изхвърлял тениската след слизане от превозното средство.
Иначе тази сутрин беше голяма блъсканица, а всички бабиери се бяха засилили от Княжево с бутилки минерална вода (swear)
Всеки път се сдържам да не изхвърля някоя през прозореца, но кога ли няма да ми издържат нервите.
Всеки път се сдържам да не изхвърля някоя през прозореца, но кога ли няма да ми издържат нервите.
Смятам, че не трябва да се сдържаш :D :D :D Аз ще бия, ти изхвърляй :D :D :D
24.06.11
16:33
Мда... bb-team-работа в екип - head_hunter изФърля през прозореца, където нищо неподозиращите жертви попадат в лапите на Карфичка и срещат Съдбата си! :D