Оказа се, че съм изключително умен!
едит и скромен, но нищо :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.06.11 00:49.
казано от Стоянчо на 24.06.11, 00:03:
Нямам идея, аз не съм адвокат! Нито работя при такъв.
Отговаряш ми по начин, все едно без да искам съм те настъпил по топките. :D :D :D Ако е така, поднасям искренните си извинения. ;)
казано от Valdis на 24.06.11, 01:07:
казано от Стоянчо на 24.06.11, 00:03:
Нямам идея, аз не съм адвокат! Нито работя при такъв.
Отговаряш ми по начин, все едно без да искам съм те настъпил по топките. :D :D :D Ако е така, поднасям искренните си извинения. ;)
Не се извинявай! Нищо не си ми настъпил.
24.06.11
10:54
КРИСЧЪНС ТУ ДЪ ЛАЙЪНС ЗА ТЕБ, да ти избии от главата всекви нирвани, пантери и мачки!!!!
BB-Team - уеб медия на годината в категория “спорт и здраве”
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.06.11 12:26.
24.06.11
12:13
Кажете някаква техника как да вдигна повече килограми от леженка.
казано от Димитър Иванов на 24.06.11, 12:13:
Кажете някаква техника как да вдигна повече килограми от леженка.
Забиваш пети в пода, правиш един хубав мост и започваш да се избутваш с краката в посока куките на лежанката. Тялото няма да се придвижи, защото е под тежестта на лоста с тежестите, но ще повишиш работната тежест или, ако си затруднен, ще си довършиш серията.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.06.11 12:18.
24.06.11
12:23
Благодаря :)
24.06.11
12:26
Мале, колко шоколад има в нас, чак ми става жално за семейството! :(
24.06.11
12:36
Гледам на много клипове,лоста не го опират в гърдите ами по-надолу?
Пример в тоя клип на 1:51 секунди
24.06.11
12:43
казано от Тихомир Велев на 24.06.11, 12:26:
Мале, колко шоколад има в нас, чак ми става жално за семейството! :(
Ако искаш мога да ти помогна да ги спасиш! Хвърли насам ;) :D
казано от Скота на 24.06.11, 08:07:
Траш- сега ли разбра?
Oтдавна, ма ся го написах, че си я пуснах по никое време и се присетих. :)
казано от Стоянчо на 24.06.11, 11:44:
BB-Team - уеб медия на годината в категория “спорт и здраве”
Редактирано на 24 Юни 2011 12:26 от ProXxX
Доживях модер да модерира модер :D
Мнението беше редактирано от emzo на 24.06.11 13:23.
24.06.11
13:28
казано от Стоянчо на 24.06.11, 12:50:
Toва на 01.51 е трибойско вдигане - с лактите напред. Целта е единица.
Аз говоря за едно повторение с максимална тежест.Днес ще го пробвам. :)
Значииии, усещам как някой ден няма да успея да запазя спокойствие и наистина ще набия някой в тоя градски транспорт!
едит: Сигурно всички серийни убийци започват така :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.06.11 13:55.
казано от karfi4ka на 24.06.11, 13:45:
Значииии, усещам как някой ден няма да успея да запазя спокойствие и наистина ще набия някой в тоя градски транспорт!
Ако имаш нужда от помощ съм готова да помогна. :D :D :D
24.06.11
14:01
Причина, защо губим на комплексите от Карфичка. Аз ония път отивам като пич на стената да правя Wall ball и Карфичка се позиционира до мен. Мятам си топката в добър ритъм, па нашта кат ма погледна с лошия поглед на студенокръвен убиец мазохист, набързо ми омекнаха колената и ме би :(
Уникална песен... клипа е нещо уникално за БГ, само тоя Гуудслав малко разваля песента, ама килата цепи отвсякъде.
казано от karpi на 24.06.11, 13:58:
Помощ трябва винаги! Пълно е с изтерясали баби и майки с деца, които са готови да вдигнат скандал, защото си застанал да си дупчиш билета пред седалката, на която те, видиш ли, имали намерение да седнат и освен това си искал да им вземеш седалката, като, естествено, преди това са те прегазили, за да настанят двегодишното си дете на самостоятелна седалка! Боже! Чудя се жегата ли е виновна или народът по начало е напълно изперкал...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.06.11 14:12.
казано от Десо на 24.06.11, 14:01:
Причина, защо губим на комплексите от Карфичка. Аз ония път отивам като пич на стената да правя Wall ball и Карфичка се позиционира до мен. Мятам си топката в добър ритъм, па нашта кат ма погледна с лошия поглед на студенокръвен убиец мазохист, набързо ми омекнаха колената и ме би :(
Нормално - просто съм дошла с градския транспорт, а там съм успяла да запазя приличие и мис е е насъбрало. Жертва си на агресията ми :D
Имам решение за теб - спри да ползваш градския транспорт ;)
казано от Петко К на 24.06.11, 14:14:
Имам решение за теб - спри да ползваш градския транспорт ;)
Това е едно чудесно решение! Ще! При първа възможност :D :D :D Вървях пеша от 4ти км до Орлов мост, просто накрая се наложи... :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.06.11 14:21.
24.06.11
14:21
Не знам защо си мислиш, че ако се возиш на кола ще ти е по-спокойно... пълно е с малоумници и лекета по улиците.
Няма какво да се чудиш ти сама си отговори -
казано от karfi4ka на 24.06.11, 14:08:
.......... народът по начало е напълно изперкал...
Мен рядко може някой да ме ядоса в градския. Кача ли се си слагам пердето на очите и не виждам и не чувам нищо и никой.
Сега обаче има друг проблем, от който няма как да избягаме. Смърди ужасно. Особено, следобед е нетърпимо, когато се смесят повече от няколко аромата пот + алкохол и евтин парфюм. Това вече е нетърпимо ме кара да слизам и да ходя пеш.
Мнението беше редактирано от T-X на 24.06.11 14:25.
казано от Кольо Пияндето на 24.06.11, 14:21:
Не знам защо си мислиш, че ако се возиш на кола ще ти е по-спокойно... пълно е с малоумници и лекета по улиците.
O, не, не си въобразявам подобно нещо. Решението е пеша, аз това и правя, ама надлеза “Надежда” няма как да го мина пеша :D А колата е частично решение - малоумници по улицата, ама поне никой не ти надува главата, че искаш да му седнеш на седалката :D
казано от karpi на 24.06.11, 14:24:
Няма какво да се чудиш ти сама си отговори -
.......... народът по начало е напълно изперкал...
Мен рядко може някой да ме ядоса в градския. Кача ли се си слагам пердето на очите и не виждам и не чувам нищо и никой.
Сега обаче има друг проблем, от който няма как да избягаме. Смърди ужасно. Особено, следобед е нетърпимо, когато се смесят повече от няколко аромата пот + алкохол и евтин парфюм. Това вече е нетърпимо ме кара да слизам и да ходя пеш.
Ооооо, дааа :D :D :D ама и ходенето пеша в тая жега си е....:D Просто избираш по-малкото зло :D
24.06.11
14:30
Набий няколко души наведнъж и после обърни рейса за едната гума - ще е чудесна реклама на кросфита. Само недей да крадеш чукчета като ТуПаня де :D
казано от Oranje на 24.06.11, 14:30:
Набий няколко души наведнъж и после обърни рейса за едната гума - ще е чудесна реклама на кросфита. Само недей да крадеш чукчета като ТуПаня де :D
Само една гума? Имаш предвид за всеки по една, предполагам :D :D :D Е, не, то е ясно, чукчетата са запазени за тоя мил човек :D :D :D Няма да му ги пипам :D Как ще тренира после без чукчета, ако ги отвлека? :D
Току що изпих 1л прясно мляко с 1 банан и 1 среден шоколад “Своге” с лешници... подейства ми все 1 съм изпил 3 дълги кафета :D
24.06.11
14:43
Уааааааааа Атаката на летнитееееее. Днес срещнах, забележете, цели двама в една безлюдната уличка на Варна. хахахаххаха ама паднах от смях - вървя и се хиля сама. Приличаха на надуваеми кукли - с едни големи ръце и крачета по-тънки и от моите :D :D :D с походка тип “Цяла Варна ми дължи по 10 лв” лелеле. И това на неоживено място - не ми се мисли сега уикенда на какво ще се натъкна по плажа :D :D :D
24.06.11
14:47
казано от Oranje на 24.06.11, 14:30:
Аааа, чукчетата се крадат, как! По важно нема!
24.06.11
14:52
казано от karfi4ka на 24.06.11, 14:34:
Само една гума? Имаш предвид за всеки по една, предполагам :D :D :D
Рейсът си седи кротко на всичките гуми като стойка за клек в зала с плажни билдери. Избираш си една гума и както рейсът продължава да си е закачен на нея и не подозира нищо - го обръщаш :)
24.06.11
14:55
казано от Absolut Illusion на 24.06.11, 14:43:
...не ми се мисли сега уикенда на какво ще се натъкна по плажа :D :D :D
Ме-хе-хе... аз преди 3 седмици видях първите летни папуняци, сега предполагам са налазили масово! :) Очила-пичеловки, ланци като верига на моторен трион, нагло-тъповат поглед и мобилен телефон на възможно най-видното място... и разбира се - потник, за да се вижда бицепса. По-напредналите слагат прилепнали блузки, щото са се изхитрили и са правили лежанка (мислят си, че са оформили гърдичките). Разбира се, най-оборотни са тия, дето карат Астра-кабриолет (от преди 20 години) по крайбрежната уличка. Идилия! :)
казано от Oranje на 24.06.11, 14:52:
казано от karfi4ka на 24.06.11, 14:34:
Само една гума? Имаш предвид за всеки по една, предполагам :D :D :D
Рейсът си седи кротко на всичките гуми като стойка за клек в зала с плажни билдери. Избираш си една гума и както рейсът продължава да си е закачен на нея и не подозира нищо - го обръщаш :)
Ясно! По гръб го обръщам и после, освен тази, за която съм го обърнала, му взимам и всичките останали гуми, защото на нас ще ние е по-удобно да имаме купища гуми. Без една можем, само с една не можем :D :D :D
24.06.11
16:19
казано от karpi на 24.06.11, 13:58:
Помощ трябва винаги! Пълно е с изтерясали баби и майки с деца, които са готови да вдигнат скандал, защото си застанал да си дупчиш билета пред седалката, на която те, видиш ли, имали намерение да седнат и освен това си искал да им вземеш седалката, като, естествено, преди това са те прегазили, за да настанят двегодишното си дете на самостоятелна седалка! Боже! Чудя се жегата ли е виновна или народът по начало е напълно изперкал...
Любимо ми е, когато някой потен пор вдовец ми се облегне в превозното средство, след такъв случай съм си изхвърлял тениската след слизане от превозното средство.
Иначе тази сутрин беше голяма блъсканица, а всички бабиери се бяха засилили от Княжево с бутилки минерална вода (swear)
Всеки път се сдържам да не изхвърля някоя през прозореца, но кога ли няма да ми издържат нервите.
казано от head_hunter на 24.06.11, 16:19:
Всеки път се сдържам да не изхвърля някоя през прозореца, но кога ли няма да ми издържат нервите.
Смятам, че не трябва да се сдържаш :D :D :D Аз ще бия, ти изхвърляй :D :D :D
24.06.11
16:33
Мда... bb-team-работа в екип - head_hunter изФърля през прозореца, където нищо неподозиращите жертви попадат в лапите на Карфичка и срещат Съдбата си! :D