трагични избори,но яка шега :Д :Д
- може ли на човек да му стане лошо от сладко ?
Като цъкна да едитвам псота и ми трие всичко, защо бе? :@ :@ :@
@тралала, категорично може, мен от много сладко ми се вие свят и ми става лошо, явно шега с инсулина не бива, ама то тва мойто си е гавра :Д
@Наскоро в бб-тийм имаше една нова статия за протеина, някой може ли да ми е линкне, че нещо немога да я открия.
Мнението беше редактирано от Riko на 01.11.11 21:59.
01.11.11
21:58
Да , като малък съм повръщал от много шоколад , без майтап :)
01.11.11
22:11
Яж ся още толкоз солено , може да се неутрализират :D
Rikoo
пробва ли да си изчистиш кукита,хистори т.н ?
a.k.a. The Boss
следях му дневника, сега никакъв го няма :( Къде отиде тоя човек ?
и моето си беше гавра :( почна да ми се повдига и вие свят ужс
няма страшно- инсулинов пик. Изяж 1 лъжичка чаена с канела.
Да , като малък съм повръщал от много шоколад , без майтап :)
Преди време 200 грама шоколад нутела и после мед и такива магии = > заболя ме главата :D
02.11.11
15:36
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4265151
:)
02.11.11
15:39
Ванка, разкриха те брат! :D
02.11.11
17:04
По-точно ограбиха го! :D
Сеефте :)
http://e-vestnik.bg/4538
малко дълга статия , и все пак ,какво мислите?
02.11.11
23:33
На мен лично статията много ми хареса. Не съм я прочел цялата все още(прегледах отгоре, отгоре), ще си оставя и за утре :) До тук подкрепям абсолютно всичко което прочетох и точно това е и моето мнение по въпроса. Много ни съвпадат възгледите с тоя човек :)
Мисля, че е доста трудно да събереш толкова глупости на едно място. Никой не отрича вредата от стероидите, но написаното в статията е твърде неграмотно и граничещо с абсурда на моменти.
Повечето стероиди са стимуланти - деривати на тестостерона
Аз пък твърдя точно обратното, повечето стероиди НЕ са деривати на тестостерона. А и този човек, явно не прави разлика между хормон и стероид, ама нема значение.
Мнението беше редактирано от Valdis на 03.11.11 00:52.
03.11.11
06:22
Ето една стара тема по същата статия:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37879
03.11.11
08:21
http://www.youtube.com/watch?v=I9nL47pxFrQ&feature=channel_video_title
Добро утро ;)
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 03.11.11 08:22.
Невероятна е (rock)
злоупотребата с ......, хранителни добавки, ..... често води до пълна загуба на оплодителната способност при мъжа
Преди няколко години имаше една много яка песен, където се пееше monday,tuesday,wednesday,thursday и.т.н мисля, че я пееше италианец, но не помня някой знае ли я,търсих я в ютуб ама нищо не открих.
малко дълга статия , и все пак ,какво мислите?Невероятна е (rock)
злоупотребата с ......, хранителни добавки, ..... често води до пълна загуба на оплодителната способност при мъжа
Бахти глупостите, и коя добавка и къде е иследването, яко плюят добавките, вредяли хахахаха, пълни глупости, те ще изкарат, че като испиеш 1 кофа протеин ще си пукнеш, дейба шибаняците много ме дразнат такива, ама алкохола и цигарите и наркотици и к’во ли не се продават, никой нищо не говори. Измежду коментарите когато случайно скролвах видях един и се чудих да се смея ли или да плача.. @не взимайте анаболи и добавки ;Д;Д;Д, погледнете телата на Франк Зейн и Стив Рийвс, който ги изградиха без химия хъахъахъухах.
up!
Мнението беше редактирано от Riko на 03.11.11 19:26.
03.11.11
13:36
Преди няколко години имаше една много яка песен, където се пееше monday,tuesday,wednesday,thursday и.т.н мисля, че я пееше италианец, но не помня някой знае ли я,търсих я в ютуб ама нищо не открих.
Не знам, но ме подсети за една друга
Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.11.11 13:36.
rebeca black - friday хахахахехаехаха
03.11.11
18:06
Ако някой от Варна си търси истински мед може да намери такъв на улица Дубровник срещу хотел Сорбона, до 35-ти блок студентско общежитие. Малко магазинче за плодове и зеленчуци, карат го съвсем от скоро и по думите на продавача който е много готин и мил човек е съвсем истински.
03.11.11
18:08
Преди няколко дена се снабдих с 8 л мед ^.^ един буркан вече замина... :Х
Искам тук да споделя възмущението си от лицемерието на хората щом става дума за здравословно хранене и тренировки. И лицемерието започва в най-ранна детска възраст!!! По-точно искам да изразя възмущението си от едно 8 годишно дете, което има навика да поучава какво е здравословно хранене докато устата му е пълна с остатъците от втората кифла с мармалад и му хвърчат трохи.
Малко предистория. Лятото имаше още пъпеши и моят син и въпросното дете си говорят. Ние отивахме към магазина за сладолед, а пишлемето взе да менторства как сладоледът е вреден и как трябвало да си купим пъпеш. Никой в нашето семейство не обича пъпеш, но това е друг въпрос. Моят син каза, че пъпешът може да е полезен, ама е много гаден и той ще си яде сладолед, защото е вкусен. Знам, че не е много възпитателно, но купувам на сина ми каквото иска. Преглътнах това, но се чудех как дете, което гледах до вчера да излиза да играе с 2 вафли в джоба, изведнъж се осмелява да дава съвети. Другото, което е, че той тежи над 40 кг във II клас, а синът ми е с нормално тегло (27 кг).
Оня ден поканихме същото съседче в нас за Хелоуин. И нали е празник с бонбоните и сладкиши, заедно с млякото с какао, аз им сипах в една чинийка различни видове шоколадови бонбони и парчета шоколад: от всеки вид по 2, за да има и за двамата. Когато гостът-любител-на-здравословното-хранене си тръгна, попитах моят син колко бонбони е изял. Оказа се, че нито 1. Другият омахал всичко. Нищо де, и това мина.
Днес отново вървим тримата и моят син разказва за интересната игра с въпроси за птиците, която излезе от зърнената му закуска на Нескуик. Докато преглъщаше кифлата с мармалад, другото дете отново с менторски тон заобяснява как ние можело да си изхарчим по-разумно парите за ябълки, вместо да купуваме боклуци зърнени закуски. Ей, побеснях (devil). Не може някой, който яде кифла, да ти дава насоки как да си харчиш парите за ябълки и не може да оплюскваш всички сладки, а да говориш за здравословно и полезно. Просто не може!
А, да, въпросното дете ходи на тренировки по бойно изкуство, но много често лъже, че го боли я крак, я глава, за да отърве тренировка. Защо просто не каже, че не му се тренира, а трябва да измисля лъжи със здравословни проблеми?!
Та така, ако някой ми каже, че тренира и се храни здравословно, просто не го вярвам! Вярвам само на хората в този форум, където си признаваме дори една хапка сладкиш в прегрешение. На другите: НЕ!
Ами защо изобщо се товариш? Аз на твое място бих ограничил контактите на сина ми с въпросния индивид. За съжаление има ги много такива , които разбират “уж” ... просто ги подминавй с усмивка :)
е та това е просто едно дете на 8 години нали.. тва за ябълките и здравословното хранене не са негови думи и мисли , 100% предава думите на някой възрастен с които е зомбирано
03.11.11
21:38
тия детенца искам да ги ритна.е така РИТ/.
Така, както го е описала Анелия ми се ще въпросния тиквеник да се запознае с Владо Кузов :D :D :D
Така, както го е описала Анелия ми се ще въпросния тиквеник да се запознае с Владо Кузов :D :D :D
АХЬАХЬХАХЬХАХАХХАХА
Някой да има предложения как да си поправя “font”-овете?
Добавям и снимка- произволна.
Какъв е проблема?- Всичко ми е italic и някакво грозно. Всичко стана след деинсталацията на 1 игра. Пробвах system restore- не стана. Замествах фонтове, но не се получи.
-Пробвах sfc/ scannow не даде резултат ...
Windows 7 Professional MSDN е релииза ...
хахахахаа много грубо ама много
03.11.11
21:54
е така РИТ ! Пиууууууу ТУФ :D :D
Някой да има предложения как да си поправя “font”-овете?
Добавям и снимка- произволна.
Какъв е проблема?- Всичко ми е italic и някакво грозно. Всичко стана след деинсталацията на 1 игра. Пробвах system restore- не стана. Замествах фонтове, но не се получи.
-Пробвах sfc/ scannow не даде резултат ...
Windows 7 Professional MSDN е релииза ...
Трябва да възстановиш системните шрифтове, при деинсталацията най-вероятно е затрит някой шрифт.
03.11.11
23:02
Как да ви кажа... Преносочването на платежоспособен гей към някого води ли се като сутеньорство ?! :D
03.11.11
23:08
Предполагам не..
ПП: Да знаййш момче, че тез работи не са хубави... :Д
Искам тук да споделя възмущението си от лицемерието на хората щом става дума за здравословно хранене и тренировки. И лицемерието започва в най-ранна детска възраст!!! По-точно искам да изразя възмущението си от едно 8 годишно дете, което има навика да поучава какво е здравословно хранене докато устата му е пълна с остатъците от втората кифла с мармалад и му хвърчат трохи.
Малко предистория. Лятото имаше още пъпеши и моят син и въпросното дете си говорят. Ние отивахме към магазина за сладолед, а пишлемето взе да менторства как сладоледът е вреден и как трябвало да си купим пъпеш. Никой в нашето семейство не обича пъпеш, но това е друг въпрос. Моят син каза, че пъпешът може да е полезен, ама е много гаден и той ще си яде сладолед, защото е вкусен. Знам, че не е много възпитателно, но купувам на сина ми каквото иска. Преглътнах това, но се чудех как дете, което гледах до вчера да излиза да играе с 2 вафли в джоба, изведнъж се осмелява да дава съвети. Другото, което е, че той тежи над 40 кг във II клас, а синът ми е с нормално тегло (27 кг).
Оня ден поканихме същото съседче в нас за Хелоуин. И нали е празник с бонбоните и сладкиши,.... блаблабла ядаядаяда...
Сякаш гледам себе си преди 12 години. Голямо лайно бях. :)
И сега де, само че сега това е прикрито от добре подбран речник и псевдо-валидни аргументи.