Въпрос на вкус.
Аз намирам волейбола за много интесна игра ;) Тениса същo :P
Ако някой пуши наргиле, какъв тютюн използва. От къде може да се купи хубав тютюн?
Скоро тия китайци няма ли да измислят някаква машинка за белене на ЯЙЦА БЕ (headbang).
Ако някой пуши наргиле, какъв тютюн използва. От къде може да се купи хубав тютюн?
http://zadimeno.com/nargile/tutun Дано не нарушавам правилата :)
Сегашният ми е AL Waha, вкусът му е пъпеш - не ми харесва, не го препоръчвам. Разцъкай сайтчето, мисля, че ще ти помогне :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.07.11 23:53.
01.07.11
23:48
какви са тея сайтове бе карфичкее... я я дай нещо от сорта на cvqtzeleno.com :D :D
Знам го сайта, но там не пише от къде мога да намеря тютюните (хубавите такива). Около женския пазар има едни боклуци за по 2лв, минали покрай истински тютюн. В Студентски има един пич, който продава насипно - същата работа. До сега пуших Фумари, но ми бе подарък и свърши :(
02.07.11
07:51
Трети опит да напиша нехаплив и лишен от сарказъм отговор. :)
Говоря само като зрител и изразявам личната си гледна точка. Волейболът ми е скучен.
Нямам капка желание и намерение да влизам в подобна дискусия - лишена е от смисъл, тъй като тези неща са въпрос на индивидуален вкус и разбиране. :) Не е много коректно, обаче, да анатемосваш нещо, което не познаваш - това имах предвид.
Не прави повече такива опити, щом се тормозиш... (giggle) Аз не влагам нищо лично и хапливо в думите си (свикнал съм).
А ако си мераклия, мога лесно да ти покажа, че волейболът хич не е статичен спорт, независимо че няма пряк физически контакт с противника (то и в тениса няма реално)... (party) Този спорт определено не е за хора с лоши физически данни и психологически възможности - необходими са множество комплексни качества на високо ниво, за да го упражняваш ефективно и успешно. Както и да е... аз пък се отегчавам от гледане на тенис (както на маса, така и на корт), но пък си доставям огромно удоволствие като го играя (и двата вида). Отново напомням - въпрос на лично възприятие.
Знам го сайта, но там не пише от къде мога да намеря тютюните (хубавите такива). Около женския пазар има едни боклуци за по 2лв, минали покрай истински тютюн. В Студентски има един пич, който продава насипно - същата работа. До сега пуших Фумари, но ми бе подарък и свърши :(
Ооооо, ти си стар фен!!! ЧУдно! За съжаление:
“Често ни пишат хора с въпроса „от къде мога да намеря в България тези марки, които коментирате?„. Става дума за марки от класата на Starbuzz, Romman, Fumari, Tangiers – в световен мащаб едни от най-добрите. Специално Fumari е най-скъпият тютюн в онлайн магазина в САЩ, от който пазарим.
Отговорът е: не можеш се намери! Това е и причината, заради която внасяме всичко, което пушим. Цената е значително по-висока, от сорта на 20 лева за 100 грама, но си заслужава. Ако ви интересува, драснете един мейл и ще видим с какво можем да ви помогнем!”
Тия около Женския пазар и на Ботев не са си работа. Моя също ми е подарък и от сумати време се опитвам да се отърва, защото е ужасен! Но това е, което има в България, за наше голямо нещастие. Нашите ми бяха донесли Fumari - северен елен - нищо общо няма! :D :D :D Така, че драсни на момчетата от “задимено” ;)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.07.11 08:25.
02.07.11
10:30
Така, че драсни на момчетата от “задимено”
Те си пазаруват сравнително редовно и доколкото знам всеки може да се включи в груповата поръчка (като с добавките :D). Отделно, че понякога може да има някоя изостанала кутия за “бърза помощ на другарче” :)
02.07.11
11:34
Кой не мечтае за офис със секси секретарка,
вместо фермерски тен от стоене в автопарка,
Ядове излиши с ацетиленова заварка,
после в очно отделение със кофти санитарка.
Отивай на Малдивите, за да си свежарка-
там е абсурд да срещнеш някоя скинарка.
Може да се хванеш с тъмнокожата цветарка
-тя е имунизирана и за едра шарка.
На сутринта зората ще й бъде ярка,
а ти след нощен маратон ще си палиш цигарка... ;D
Само от ebay си купувам тютюн
Бих казал , че са далече от вечните DAFT PUNK.
http://www.youtube.com/watch?v=L93-7vRfxNs&feature=related
..... звукът при контакта между главата и металната рампа ... прайслес :D :D :D
02.07.11
23:20
в сайт за запознанства един ми казва, че съм педал и ме блокира още преди да му отговоря :D странни хора има по тази земя....
02.07.11
23:44
Кличко срещу Хей - ще е страшен мач.
Скучен бокс. Кличко веднъж не го видях да пуска десен. Все пак се радвам, че спечели :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 01:22.
03.07.11
01:33
Не се сещам да съм гледал по-скучен мач за световна титла. Радвам се поне, че подскачащата маймуна падна. Ама и Кличко защо не удряше, като треньора му поне 10 пъти му каза да удря. Както и да е.
Британски симулант хайде излез от залата сега с главата напред както се пускаше по време на двубоя!!!
03.07.11
08:38
Да се похваля - видях “Летен”. Вече си мислих, че това са само митове и легенди или аз тренирам в някакъв елитен фитнес, но ето, че и аз изпитах удоволствието да видя как здраво може да се помпа ръка от 30см. и да се дзвериш в огледалата. За ориентир - пича беше 170см. мах и около 50 до 55кг. Всичко беше ок, без проблем го игнорирах, но останах потресен като в един момент, както седеше до мен, стана и си съблече потника и започна да се стяга и напъва пред огледалото. Така ме фрапира, че щях да изпусна лоста върху краката си. Поне да предупреждава, мамка му!
Между другото мислих, че хората се обръщат и гледат само здравеняците, но щом пича се съблече цялата зала спря погледите си в него. Като по филмите. Миг мълчание, лек кикот от другия край на залата и всичко продължи по старо му. Някои започнаха да клатят глави сякаш си мислиха: “Боже, защо?!?”Аз тактично се преместих по-настрани, да не вземат да помислят, че го познавам. Беше...приятно преживяване. :)
Тъпотия, вчера се обзаведох с нови плавници и очила, с идеята за размазващо гмуркане днес, но в момента едва ли не се кани да завали.
03.07.11
09:50
В West side (София демек) цяла нощ не е спряло да вали, че продължава и сега. Иде и към вас в East Side :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.07.11 09:51.
Безкофеиново кафе... (puke)
Аз пия безкофеинова Лаваца и да ти кажа разлика с норманото кафе във вкуса няма. Опитай някой път.
@Тихомир Велев - колкото пъти отида на успоредките, толкова пъти съм чувал, че трениращите в зала за нищо не стават. 90% от ‘лостарите’ са летни :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 09:59.
03.07.11
10:05
90% от ‘лостарите’ са летни :)
Пробвай ти зимата на лостовете когато ръцете ти направо залепват за железото :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 10:18.
90% от ‘лостарите’ са летни :)
Пробвай ти зимата на лостовете когато ръцете ти направо залепват за железото :)
Да ти кажа на лостовете “зад кортовете” зиме-лете има хора по потници, но са шепа. И в най-големия студ съм виждал хора.
П.П. Ванка, извинявай, не съм ти редактирал нищо, просто вместо “цитат” цъкнах на”редактирай”.
В West side (София демек) цяла нощ не е спряло да вали, че продължава и сега. Иде и към вас в East Side :)
В East side of the West side (сиреч квартал Изток) спря :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 10:21.
03.07.11
10:35
Ако продължава така да вали - почвам да строя кораб и да събирам от всички животни по 2 :D
03.07.11
10:37
идеята за Ноев ковчег е добра... аз ще направя една голяма табела Хед с надпис ‘’ Всички без плажните... плувайте с бицепси’’ :D
03.07.11
10:41
Ако продължава така да вали - почвам да строя кораб и да събирам от всички животни по 2 :D
Ха-ха! Ти пък животните ще спасяваш. Вземи от фитнесджийте, лостаджийте, кросфитърите и другите видове спортяги по 2-ма. Поне спорта да спасим. От животните само прасето и пилето ще качим. :D
Утре ще е първият ми опит за тежка тренировка като храненето е мазнини и протеин.
Ако пиша утре значи съм жив ако не ГОЛЕМИ ДА ПОРАСНЕТЕ :D
03.07.11
11:37
http://www.bulpics.com/images/guest/300620111260.jpg :D
Мнението беше редактирано от introducer на 03.07.11 11:38.
03.07.11
11:50
Веднага ще отида с велосипеда до Хеликона да си я купя, вече толкова години се чудя защо правят такива неща жените, но беше време някой професор да го напише, сано да е направил хубави и скъпи изследвания по въпроса :))
03.07.11
11:51
Пропуснали са едно “НЕ” в заглавието. ;)
От животните само прасето и пилето ще качим. :D
Дали не се самопокани :D :D :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 12:15.
03.07.11
12:18
Мииии... (wasntme)