Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.07.11
22:00

Тц, мен също не ме влече адвокатурата :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.07.11 22:57.

08.07.11
22:56

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.07.11 22:56.

09.07.11
00:39

“Началото на лятото. Един човек си погледнал висящото шкембе, отпуснатите мускули и дебелия гъз, въздъхнал и се запътил към фитнеса. Отива при инструктора и го пита:
- Абе виж сега, аз такова, след две седмици отивам на море, имаш ли тука някакъв уред, който да ползвам и за това време да ме направи неустоим за мацките?
Инструктора го изгледал, почесал се и му казал:
- Ние тука такива уреди нямаме. Но ей там от среща има един банкомат.”
:)

09.07.11
01:03

Той: - Мило, то с презерватив не е изневяра!
Тя: - Аха, то и със заглушител не е убийство!

09.07.11
08:30

Хахаха, последните няколко поста къртят :D

09.07.11
13:48

Juan Arnulfo Sandoval, Daniel Krumland, Brian Carroll - ша откача вече. Бойко, вземи ги хакни тия, трябва да знам!

09.07.11
14:22

Прибирам се от тренировка, която беше доста изтощителна (специално за мен) и установявам че:
1. Няма асансьор...
2. След като едвам качвам стълбите нагоре се наложи да сляза отново до долу (за да се разпиша, че съм уведомен, че ще спрат водата на входа, която между другото е спряна отдавна)
3. Нямаме вода защото подменят някакви щрангове.
4. Отново едвам слизам и качвам стълбите (отивам до магазина за вода)
5. Изгоряла ми е каската и съм пълен с някакви парцали, приличащи на пърхут с диаметър от по 1см
6. Вече повече от час седя потен. (изкъпах се с една туба, но това какво къпане е...). Почвам да лепна за стола
7. Преди 15 минути получих неприятно известие по телефона, което гласи, че към 17:00 се налага да ида до Мусагеница...

Има ли един човек в тоя форум, на който денят му да протича наполовина толкова лошо?

09.07.11
14:50

казано от Thrashmetal на 09.07.11, 13:48:

Juan Arnulfo Sandoval, Daniel Krumland, Brian Carroll - ша откача вече. Бойко, вземи ги хакни тия, трябва да знам!

Не казва как се казва така ли?

Гипс- вчера беше някаква каръщина, но трябва да призная чак толкова мизерии за един ден не са се случвали от доста време...

09.07.11
16:07

Па чЕти, ако ти е интересно:
http://www.scribd.com/doc/59499796/Download

То не е само това, ама го намерих посредника между тая организацийка и света, но де да знам дали да му вярвам. Може да е просто обсебен трол (като мен на моменти, както в случая).

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.07.11 16:08.

казано от gips на 09.07.11, 14:22:

\...

Има ли един човек в тоя форум, на който денят му да протича наполовина толкова лошо?

Ами, Гипс, на мен не ми се случи нещо лошо,но има едно сайтче,в което хора постват точно такива неща,които са им се случили през деня и ето какво имаме от днес :

“Today, after 8 years in exceptionally difficult veterinarian classes which put me $200,000 in debt, and 7 months of job searching, I finally got a job. I will be inspecting feces for worms while making minimum wage.”

“Today, I learned the hard way that an automatic door doesn’t open if you run at it fast enough.”

“Today, I’d just finished cleaning the bathrooms at work when I saw a young boy go in. Of course, I thought nothing of it until I had to use the bathroom myself ten minutes later. The kid had taken a shit and missed the toilet completely.”

“Today, I realized I have no life after I created a fake Facebook account, posted an insulting message on my wall, and then engaged in a vicious argument with it, just so I could impress my friends.”

“Today, I overheard my boyfriend telling his friends about how great the sex was last night, and how he loves to “make a bitch bend over”. We’ve been dating for 3 years, and haven’t made love in several weeks.”

И как се вика ... shit happens… :-)

Дано те разведри.

П.п :

Today, after not receiving my paycheck for over a month, I confronted my boss about it. His response? “You still work here?”

Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 09.07.11 17:48.

09.07.11
18:29

Много кофти наистина, качил си се два пъти по стълбите и си пропуснал да се изкъпеш :D
Ако това са ти най-големите проблеми в живота, трябва да се радваш ;)

09.07.11
19:06

Дайте акъл как да тествам интеркулер дали е спукан в домашни условия ?

09.07.11
19:36

Много истина има в думите ти Петко. Сега като си прочета поста и ме избива на смях, ама одеве не ми беше смешно хич.

Готини цитати Ники.

пп: Публично заявявам, че ако някога се откажа от спорта ще направя ето това:

Мнението беше редактирано от Fallen на 09.07.11 19:42.

казано от emzo на 09.07.11, 19:06:

Не че разбирам много, но той не служи ли за прекарване на въздух. Ако е така единствената идея, която ми идва е с прахосмукачка или със сешоар.

Как ми изгоря главата днес! :D :D Тоя 0 номер не ми се отразява добре.

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 09.07.11 20:22.

казано от Димитър Иванов на 09.07.11, 20:21:

Как ми изгоря главата днес! :D :D

азз доста стоях на слънце днес целия съм изгорялл... :D :D :D ама споко то във слънцето има витамин D :D :D :D

И аз целия съм изгорял ама на главата е много гадно,като се изкъпах преди малко го усетих. :D :D

Аз така миналата година много ходих на плаж и стоях по 6-7 часа. В деня, в който се подстригах първи номер, отидох на плаж  и направих грешката да седя пак 6 часа. Сигурно бях първия, който се белеше по главата и имаше мехури там. Че и много бавно минаха.

От 20 до 25 някаде тоя месец заминавам на море,без наще само с приятели. (party)

09.07.11
20:59

казано от Георги Попов на 09.07.11, 19:42:

Не че разбирам много, но той не служи ли за прекарване на въздух. Ако е така единствената идея, която ми идва е с прахосмукачка или със сешоар.

T’ва е добра идея, ама мойта само смуче.

п.с. както и да звучи :D

казано от Димитър Иванов на 09.07.11, 20:29:

От 20 до 25 някаде тоя месец заминавам на море,без наще само с приятели. (party)

Яко джиджигаз а ? :D :D :D

Емзо - има някой и духат бе ама нищо :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.07.11 21:02.

HE

09.07.11
21:12

казано от emzo на 09.07.11, 20:59:

казано от Георги Попов на 09.07.11, 19:42:

T’ва е добра идея, ама мойта само смуче.

п.с. както и да звучи :D

Бууст метър слагал ли си? Ако си слагал ми идва нещо на ум ;)

”Помнете, тялото ви се нуждае от 6 до 8 чаши течност на ден. Може и чисто, може и с лед!”

Ах, т’ва ме уби! (nhappy2)

09.07.11
21:39

Хед, не съм слагал, нямам и намерение да слагам.

Единия вариант за който се сещам е да взема парче вътрешна гума, да завия единия изход и да го стегна със скоба.
После да налея нафта (с нафта се проверявали заварки, поне така четох някъде) и да видя дали ще тече.
Лошото е, че ако е много малка цепнатината няма да мине нафтата или поне няма да може да се види.

Тогава ще трябва налягане поне 1 бар и съд с вода, с които не разполагам :)

Защо не пуснеш тема в някой автомобилен форум - на пежо, бмв, тунинг.бг. Там е по-голям шансът да ти дадат идея.

Нека разчупим леда :

Един моторист си бръмчал из Европа и си мислел дали не може да си поговори с Господ, когато от небето се чул божият глас.
- Ти си най-праведният човек на Земята и за това реших да ти изпълня едно желание. Каквото поискаш - кажи го и ще го изпълня.
Мотористът отговорил:
- Господи, искам да направиш мост, който да свързва Европа със Щатите.
Господ казал:
- Аз мостът хубаво ще го направя, ама имаш ли представа колко материал ще е нужен за него? Ще нарушим равновесието в природата.
- Ами, господи, тогава искам да направиш така, че да мога да разбирам жените и тяхната логика.
Господ помислил малко и попитал:
- С колко платна искаш да е мостът?

09.07.11
22:45

казано от Георги Попов на 09.07.11, 21:58:

Защо не пуснеш тема в някой автомобилен форум - на пежо, бмв, тунинг.бг. Там е по-голям шансът да ти дадат идея.

В тоя, в който трябва имам бан :D

Aма мерси все пак де, рекох да опитам, човек не знае де ще му излезе късмета :D

в нацепения кадър със негрите има в ляво една бабанка много радва :D :D

KR

10.07.11
00:07

Хора някой може ли да даде линк за новините по Бтв.Пак някакъв случай имало с химията

10.07.11
00:25

казано от kristiancho на 09.07.11, 23:43:

на 1.57? :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.07.11 00:31.

10.07.11
00:34

Влизам във форума, цъкам какво ново и гледам само Кристично коментирал тва, коментирал онова, подкрепил еди кое си...викам си къде са останалите..ей тоя момък не се спира значи :D

10.07.11
08:23

Хаааааййййдеееееееее на плаааааааж! 8-) (sun)

10.07.11
08:52

Лесна твойта, в Бургас поне плажове има :D

10.07.11
08:54

Хайде над учебниците. (whew) (dull)

казано от Стоянчо на 10.07.11, 00:25:

казано от kristiancho на 09.07.11, 23:43:

на 1.57? :)

същия Стоянчо :D :D

10.07.11
09:36

Хайде на манджата :D

10.07.11
10:00

Хайде на кръщенето ми! :D

Хайде на работа! :(

10.07.11
11:55

Хора, моля ви за помощ и да ме посъветвате за мп3ка, че във фитнеса ми писна от войс, ебахти убития канал..
-Като за начало от къде да я купя?.. Примерно германос,технополис нещо такова.. или просто откъде ;Д
-Да има поне 4гб рам памет
-Да не е с някав чуплив дисплей, преди имах една мп4, обаче я ударих съвсем леко в ръба на един чин и се размаза дисплейа..
-Да не е на няква тлъста неприемлива цена..
И един поздрав от една от най-великите групи.

Мнението беше редактирано от Riko на 10.07.11 11:56.

И аз търся някаква мп3ка. Да може да се закрепва за колан или да е с дълги слушалки за да мога да я слагам в джоба. Нямам претенции дали е с цветен диспелей или не. И аз искам памет от рода на 2-4 гб. Обаче при мен бюджета е ограничен - максимум 40лв. Загледах се в технополис, има и добри на такава цена, но са някакви незнайни марки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1