Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

е аз мойта мп3-ка я взех за 80лв. преди много много време.. Филипс е и трета година работи като нова (sun) първо съжелявах а парите много са.. но в крайна сметка за 3години си върна всяка стотинка

10.07.11
13:04

ауеее, вии що не одите да показвате бицепсуи на пуажа, ами само спамите ... несериозна работа ;) :)

10.07.11
14:00

Аз лично не успях да се нарежа с преса-мреса за лятото и бицаги колко ханша а и краката мноу големи са ми... че ги тренирам :/

:D

Иначе вие по морето сте идеални- дет се вика в обедната почивка може да се топнеш :D

10.07.11
14:51

:D

10.07.11
16:16

казано от Георги Попов на 10.07.11, 12:01:

И аз търся някаква мп3ка. Да може да се закрепва за колан или да е с дълги слушалки за да мога да я слагам в джоба. Нямам претенции дали е с цветен диспелей или не. И аз искам памет от рода на 2-4 гб. Обаче при мен бюджета е ограничен - максимум 40лв. Загледах се в технополис, има и добри на такава цена, но са някакви незнайни марки.

К’ви 40 лв бе брат, те 40лв сигурно с цветен дисплей и 8 гб трябва да са, повече от 20так не ми се дават за 2 или 4 гб..

10.07.11
17:07

казано от emzo на 09.07.11, 20:59:

казано от Георги Попов на 09.07.11, 19:42:

казано от emzo на 09.07.11, 19:06:

Дайте акъл как да тествам интеркулер дали е спукан в домашни условия ?

Не че разбирам много, но той не служи ли за прекарване на въздух. Ако е така единствената идея, която ми идва е с прахосмукачка или със сешоар.

T’ва е добра идея, ама мойта само смуче.

п.с. както и да звучи :D

Ако вземе и да гълта...цена няма да има!
П.С. Както и да звучи. :P

То звучи само по 1 начин :)

10.07.11
18:38

казано от FRANKO1 на 10.07.11, 13:04:

ауеее, вии що не одите да показвате бицепсуи на пуажа, ами само спамите ... несериозна работа ;) :)

Ми...миналата събота, някои от вас, к’вот можаха - показаха! (giggle) Дали сме останали впечатлени - ще ви оставя да гадаете! :P
Крис, лелиното, вит. D няма в слънцето, а се синтезира в организма под влияние на ултравиолетовите лъчи. ;)

Тиии Витамин D остави на нас я кажи къде ходиш толкова време :P

10.07.11
19:08

Па я за наденица бех...:D :D :D
Нали искаха тука разни индивиди да им се махна от главата? Та ей на, махнах се, ама ми домъчня за други и викам, чакай да ги проверя к’ви ги вършат. :P

...а  ако трябва сериозно да ти отговоря - бях за 10 дни в Полша, а след това изкарах един приятен и безболезнен уикенд на морето с един младеж от тоя форум. (giggle)

Мнението беше редактирано от Ирка на 10.07.11 19:14.

Гат деам... :D :D :D ако беше на 15 да те боли ама тоо... :D то е като фитнеса... от начало боли и е кофти след това вече свикваш и искаш още и още :D

Както и да е прозвучало нали започнахте подсъзнателно мръснишки разговор по-горе :D та рекох и аз да се включа.... :D

10.07.11
20:40

Абеее...разговора го почнахме съвсем съзнателно, ама  айде...(giggle), а па ти, много на място се включваш. :P

10.07.11
20:57

за анален секс при мъже ли говориш ?

Ахаха ти как се включи хахахахах

10.07.11
21:27

кристиан отдавна ми прилича на отворен човек

Отворен не към анален секс с мъж да е ясно :D

10.07.11
21:45

Малииии, тука един мъжки разговор се заформиииии...(giggle) и даже малко загрубяха нещата...(giggle)

а загрубели... под мускулестите ни тела и суров вид се крие безобидни момчета ! :D и то NRG - аз съм със Я бе това А от къде дойде :S :S :S :D

10.07.11
21:54

Не е нужно да е само от мъже дискутирана темата. Виждам че и ти се включваш.. явно има какво да кажеш

10.07.11
21:55

кристЯнчо ли си ? нещо като 2 имена в 1 ?

10.07.11
21:55

Русия или Бразилия?

10.07.11
22:00

казано от NRG на 10.07.11, 21:54:

Не е нужно да е само от мъже дискутирана темата. Виждам че и ти се включваш.. явно има какво да кажеш

Ако се обръщаш към мен, можеш поне да споменеш ник-а, ей така, между другото, да съм сигурна, че за мен става въпрос.:P
Колкото до секса между мъже...съжалявам,  че ще те разочаровам, ама нямам кой знае какво да кажа...:D
Щом се искат младите - да се взимат! Кои сме ние,че да заставаме на пътя на любовта??? :D

10.07.11
22:06

Така е.. абсолютно съм съгласен с теб, Синдел. .  Щом се искат.. нека. Толерантно общество сме, а и съвестта лесно се преглъща.. за разлика от други работи, предполагам.

NRG - къде е станало дума за секс между мъже.. а да ти го измисли и от онзи пост насам се опитваш да ми кажеш, че съм педерас ама по какъв повод го казваш  или просто хейтърстваш :D :D

10.07.11
22:14

Ко беше, болката и срамът са големи...
...кефът също! :D :D :D
Шегата настрана, ама аз наистина ги приемам, даже имам приятел гей, когото много обичам. Гордея се,че съм широкоскроен човек и съм толерантна към всякакви “различия”, независимо дали са цвят на кожата, сексуална ориентация, вероизповедание и т.н.
П.П. Благодаря за подчертаването с курсив на ник-а ми.;)

10.07.11
22:25

Синдел. , моля, за нищо. Бих го правил и по-често, стига да го смяташ за удобство. Всички сме хора.. Радвам се, че има и човеци из между хората.

КристЯнчо да не се цупиш защото не ползвам усмихнати емотиконки.. мисля че не бях аз човека, който спомена безобидни и невинни също и  мускулести, загрубели момчета

Мнението беше редактирано от NRG на 10.07.11 22:27.

10.07.11
22:43

NRG - “от София”. Не беше ли от Бургас? Да не си дошъл да учиш тук, или?

HE

10.07.11
22:46

Крис, привличаш нещо мъжките погледи! (giggle)
Да ми оставите единствения фен на мира, че аз не съм толерантен и фен гей не искам :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.07.11 22:46.

10.07.11
22:54

Глава_ловец :D то от него зависи точно какъв тип фен ще ти е, ние това не можем да променим.

Митя, това дори не знаех, че излиза.. НО един ден ще е вярно, НО догодина. : ) ( Аз съм от  Варна, Бургас, Поморие, тоесто морски )

Мнението беше редактирано от NRG на 10.07.11 22:54.

10.07.11
23:01

К’во ще учиш, драги Тонка? :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.07.11 23:02.

10.07.11
23:06

Може ли някой ползващ Bullet Proof на MusclePharm да сподели как се чувства сутрин. Пия по половин доза но цял ден се чувствам ужасно отпаднал.

10.07.11
23:09

Макар че още не мога да те възприема с новата ти визия ;) ще ти кажа. Ще влизам в Симеоново, а в бъдеще ще работя законна 8 часова работа с почивни дни, отпуски и добро заплащане.

10.07.11
23:14

Май ще си взема мп3/4 от техномаркет. Добре, де понеже грам не разбирам.. каква е разликата между мп3 и мп4…. Ок ли е от там, предполагам марка няма значение за мп3 .. или 4. Между другото не само, че не съм на “ти” с техниката, ами даже и се мразим :D :D :D

Това е верния учител... да помогне когато трябва с няколко думи :D Мене Хед животните ме душат доста заинтересовано ти ми говориш за мъжките погледи :D

Да ти кажа и аз нещо не ги харесвам гейовете... в прочем в един доста известен сайт за запознанства един ми пише, че искал да пробва с мъж и можело това да съм аз :/ ебахти лудия тип :D та така де... хора всякакви има :D

10.07.11
23:22

казано от NRG на 10.07.11, 22:25:

Синдел. , моля, за нищо. Бих го правил и по-често, стига да го смяташ за удобство. Всички сме хора.. Радвам се, че има и човеци из между хората.

Aaaa, не, не, не държа, просто лееекинко се дразня, когато говорят за мен в 3л.ед.ч, а в случая - хем имах усещането,че се обръщаш към мен, хем  не виждам ник..(wasntme)
...и забравих да спомена,че имам приятел циганин (  ром ми звучи много пивко :D ), а също и съученички туркини, с които много се разбирах и до ден-днешен поддържам връзка. Та толкоз по въпроса с толерантността. :P
Крис, забеляза ли обаче, че вече не се обръщам към теб с “кака”, а лелиното? :D
Еййй, навърших Христова възраст скоро и се чувствам много дърта, особено във вашата компания...:(

да бее ама защо така... на теб ли ти се подмлади духа на мен ли ми се застари суратЯ... :D :D :D

10.07.11
23:33

Ба ли му майката? И на 100 години да стана, сигурна пак ще съм толкова луда...(giggle)

Rikoo, добре дошъл в отбора! И  аз съм на “вие” с техниката и нашите чувства са взаимни.:P
Моята MP3-ка също е купувана от Техномаркет преди 5 години и още си бачка без проблем. Ама май е по-добре да вземеш MP4, щото...айде няма да обяснявам, за да не се излагам. По-запознатите да кажат.:)

Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 10.07.11 23:54.

11.07.11
00:32

Rikoo ако ти трябва плейър за залата си вземи някакво малко mp3 плеърче handy/germanos/technomaker виш къде как са цените аз преди 5-6 месеца си взех за 40 кинта с 2г памет. mp4 такъв кютук не ти трябва ще го строшиш в залата много лесно (аз на моя където е малък му пукнах екрана с дъмбел защотот не внимавах пък какво остава за някой с голям екран)

11.07.11
01:02

казано от Стоян на 11.07.11, 00:32:

Rikoo ако ти трябва плейър за залата си вземи някакво малко mp3 плеърче handy/germanos/technomaker виш къде как са цените аз преди 5-6 месеца си взех за 40 кинта с 2г памет. mp4 такъв кютук не ти трябва ще го строшиш в залата много лесно (аз на моя където е малък му пукнах екрана с дъмбел защотот не внимавах пък какво остава за някой с голям екран)

Ама, точно т’ва ми трябва, братле! Аз също съм имал мп4ка ... и я пукнах на 2рия ден в 1 чин, на 2рата седмица я изгубих.. но не ми пукаше, защото едвам се оправях .. абе т’ва е друга тема. Ми мисля да намина до техномаркет, ей така предполагам до 30 кинта, чиста мп3ка с 2 гб памет и що годе добър звук да има малко DISTURBED в залата.. поне малко на мойте уши, че само въртят един пробит траклист на да войс, ами не друго ми тоя мършляк лил уейн толкоз ме дразни с тоя глас.. да не говорим, че сигурно всяка втора песен е с тимбаланд или питбул.. ебати скапаната музика честно.. Мерси за помоща на всички ;-)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1