10.07.11
12:08
е аз мойта мп3-ка я взех за 80лв. преди много много време.. Филипс е и трета година работи като нова (sun) първо съжелявах а парите много са.. но в крайна сметка за 3години си върна всяка стотинка
ауеее, вии що не одите да показвате бицепсуи на пуажа, ами само спамите ... несериозна работа ;) :)
Аз лично не успях да се нарежа с преса-мреса за лятото и бицаги колко ханша а и краката мноу големи са ми... че ги тренирам :/
:D
Иначе вие по морето сте идеални- дет се вика в обедната почивка може да се топнеш :D
казано от Георги Попов на 10.07.11, 12:01:
И аз търся някаква мп3ка. Да може да се закрепва за колан или да е с дълги слушалки за да мога да я слагам в джоба. Нямам претенции дали е с цветен диспелей или не. И аз искам памет от рода на 2-4 гб. Обаче при мен бюджета е ограничен - максимум 40лв. Загледах се в технополис, има и добри на такава цена, но са някакви незнайни марки.
К’ви 40 лв бе брат, те 40лв сигурно с цветен дисплей и 8 гб трябва да са, повече от 20так не ми се дават за 2 или 4 гб..
казано от emzo на 09.07.11, 20:59:
казано от Георги Попов на 09.07.11, 19:42:
казано от emzo на 09.07.11, 19:06:
Дайте акъл как да тествам интеркулер дали е спукан в домашни условия ?
Не че разбирам много, но той не служи ли за прекарване на въздух. Ако е така единствената идея, която ми идва е с прахосмукачка или със сешоар.
T’ва е добра идея, ама мойта само смуче.
п.с. както и да звучи :D
Ако вземе и да гълта...цена няма да има!
П.С. Както и да звучи. :P
10.07.11
17:20
То звучи само по 1 начин :)
казано от FRANKO1 на 10.07.11, 13:04:
ауеее, вии що не одите да показвате бицепсуи на пуажа, ами само спамите ... несериозна работа ;) :)
Ми...миналата събота, някои от вас, к’вот можаха - показаха! (giggle) Дали сме останали впечатлени - ще ви оставя да гадаете! :P
Крис, лелиното, вит. D няма в слънцето, а се синтезира в организма под влияние на ултравиолетовите лъчи. ;)
10.07.11
19:05
Тиии Витамин D остави на нас я кажи къде ходиш толкова време :P
Па я за наденица бех...:D :D :D
Нали искаха тука разни индивиди да им се махна от главата? Та ей на, махнах се, ама ми домъчня за други и викам, чакай да ги проверя к’ви ги вършат. :P
...а ако трябва сериозно да ти отговоря - бях за 10 дни в Полша, а след това изкарах един приятен и безболезнен уикенд на морето с един младеж от тоя форум. (giggle)
Мнението беше редактирано от Ирка на 10.07.11 19:14.
10.07.11
19:53
Гат деам... :D :D :D ако беше на 15 да те боли ама тоо... :D то е като фитнеса... от начало боли и е кофти след това вече свикваш и искаш още и още :D
Както и да е прозвучало нали започнахте подсъзнателно мръснишки разговор по-горе :D та рекох и аз да се включа.... :D
Абеее...разговора го почнахме съвсем съзнателно, ама айде...(giggle), а па ти, много на място се включваш. :P
10.07.11
21:20
Ахаха ти как се включи хахахахах
10.07.11
21:42
Отворен не към анален секс с мъж да е ясно :D
Малииии, тука един мъжки разговор се заформиииии...(giggle) и даже малко загрубяха нещата...(giggle)
10.07.11
21:53
а загрубели... под мускулестите ни тела и суров вид се крие безобидни момчета ! :D и то NRG - аз съм със Я бе това А от къде дойде :S :S :S :D
Не е нужно да е само от мъже дискутирана темата. Виждам че и ти се включваш.. явно има какво да кажеш
казано от NRG на 10.07.11, 21:54:
Не е нужно да е само от мъже дискутирана темата. Виждам че и ти се включваш.. явно има какво да кажеш
Ако се обръщаш към мен, можеш поне да споменеш ник-а, ей така, между другото, да съм сигурна, че за мен става въпрос.:P
Колкото до секса между мъже...съжалявам, че ще те разочаровам, ама нямам кой знае какво да кажа...:D
Щом се искат младите - да се взимат! Кои сме ние,че да заставаме на пътя на любовта??? :D
Така е.. абсолютно съм съгласен с теб, Синдел. . Щом се искат.. нека. Толерантно общество сме, а и съвестта лесно се преглъща.. за разлика от други работи, предполагам.
10.07.11
22:10
NRG - къде е станало дума за секс между мъже.. а да ти го измисли и от онзи пост насам се опитваш да ми кажеш, че съм педерас ама по какъв повод го казваш или просто хейтърстваш :D :D
Ко беше, болката и срамът са големи...
...кефът също! :D :D :D
Шегата настрана, ама аз наистина ги приемам, даже имам приятел гей, когото много обичам. Гордея се,че съм широкоскроен човек и съм толерантна към всякакви “различия”, независимо дали са цвят на кожата, сексуална ориентация, вероизповедание и т.н.
П.П. Благодаря за подчертаването с курсив на ник-а ми.;)
Синдел. , моля, за нищо. Бих го правил и по-често, стига да го смяташ за удобство. Всички сме хора.. Радвам се, че има и човеци из между хората.
КристЯнчо да не се цупиш защото не ползвам усмихнати емотиконки.. мисля че не бях аз човека, който спомена безобидни и невинни също и мускулести, загрубели момчета
Мнението беше редактирано от NRG на 10.07.11 22:27.
10.07.11
22:46
Крис, привличаш нещо мъжките погледи! (giggle)
Да ми оставите единствения фен на мира, че аз не съм толерантен и фен гей не искам :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.07.11 22:46.
Глава_ловец :D то от него зависи точно какъв тип фен ще ти е, ние това не можем да променим.
Митя, това дори не знаех, че излиза.. НО един ден ще е вярно, НО догодина. : ) ( Аз съм от Варна, Бургас, Поморие, тоесто морски )
Мнението беше редактирано от NRG на 10.07.11 22:54.
К’во ще учиш, драги Тонка? :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.07.11 23:02.
Може ли някой ползващ Bullet Proof на MusclePharm да сподели как се чувства сутрин. Пия по половин доза но цял ден се чувствам ужасно отпаднал.
Макар че още не мога да те възприема с новата ти визия ;) ще ти кажа. Ще влизам в Симеоново, а в бъдеще ще работя законна 8 часова работа с почивни дни, отпуски и добро заплащане.
Май ще си взема мп3/4 от техномаркет. Добре, де понеже грам не разбирам.. каква е разликата между мп3 и мп4…. Ок ли е от там, предполагам марка няма значение за мп3 .. или 4. Между другото не само, че не съм на “ти” с техниката, ами даже и се мразим :D :D :D
10.07.11
23:15
Това е верния учител... да помогне когато трябва с няколко думи :D Мене Хед животните ме душат доста заинтересовано ти ми говориш за мъжките погледи :D
Да ти кажа и аз нещо не ги харесвам гейовете... в прочем в един доста известен сайт за запознанства един ми пише, че искал да пробва с мъж и можело това да съм аз :/ ебахти лудия тип :D та така де... хора всякакви има :D
казано от NRG на 10.07.11, 22:25:
Синдел. , моля, за нищо. Бих го правил и по-често, стига да го смяташ за удобство. Всички сме хора.. Радвам се, че има и човеци из между хората.
Aaaa, не, не, не държа, просто лееекинко се дразня, когато говорят за мен в 3л.ед.ч, а в случая - хем имах усещането,че се обръщаш към мен, хем не виждам ник..(wasntme)
...и забравих да спомена,че имам приятел циганин ( ром ми звучи много пивко :D ), а също и съученички туркини, с които много се разбирах и до ден-днешен поддържам връзка. Та толкоз по въпроса с толерантността. :P
Крис, забеляза ли обаче, че вече не се обръщам към теб с “кака”, а лелиното? :D
Еййй, навърших Христова възраст скоро и се чувствам много дърта, особено във вашата компания...:(
10.07.11
23:26
да бее ама защо така... на теб ли ти се подмлади духа на мен ли ми се застари суратЯ... :D :D :D
Ба ли му майката? И на 100 години да стана, сигурна пак ще съм толкова луда...(giggle)
Rikoo, добре дошъл в отбора! И аз съм на “вие” с техниката и нашите чувства са взаимни.:P
Моята MP3-ка също е купувана от Техномаркет преди 5 години и още си бачка без проблем. Ама май е по-добре да вземеш MP4, щото...айде няма да обяснявам, за да не се излагам. По-запознатите да кажат.:)
10.07.11
23:54
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 10.07.11 23:54.
Rikoo ако ти трябва плейър за залата си вземи някакво малко mp3 плеърче handy/germanos/technomaker виш къде как са цените аз преди 5-6 месеца си взех за 40 кинта с 2г памет. mp4 такъв кютук не ти трябва ще го строшиш в залата много лесно (аз на моя където е малък му пукнах екрана с дъмбел защотот не внимавах пък какво остава за някой с голям екран)
казано от Стоян на 11.07.11, 00:32:
Rikoo ако ти трябва плейър за залата си вземи някакво малко mp3 плеърче handy/germanos/technomaker виш къде как са цените аз преди 5-6 месеца си взех за 40 кинта с 2г памет. mp4 такъв кютук не ти трябва ще го строшиш в залата много лесно (аз на моя където е малък му пукнах екрана с дъмбел защотот не внимавах пък какво остава за някой с голям екран)
Ама, точно т’ва ми трябва, братле! Аз също съм имал мп4ка ... и я пукнах на 2рия ден в 1 чин, на 2рата седмица я изгубих.. но не ми пукаше, защото едвам се оправях .. абе т’ва е друга тема. Ми мисля да намина до техномаркет, ей така предполагам до 30 кинта, чиста мп3ка с 2 гб памет и що годе добър звук да има малко DISTURBED в залата.. поне малко на мойте уши, че само въртят един пробит траклист на да войс, ами не друго ми тоя мършляк лил уейн толкоз ме дразни с тоя глас.. да не говорим, че сигурно всяка втора песен е с тимбаланд или питбул.. ебати скапаната музика честно.. Мерси за помоща на всички ;-)