17.06.11
13:43
Здравейте!
Искам да ви попитам дали някой е имал вземане-даване с подобен уред и има ли резултат от него?
П.С Лично аз не съм привърженик на подобни “мързеливи” уреди, но жена ми постоянно мрънка за него и аз не мога да й докажа, че е безсмислен. Все пак това е мое мнение и може да греша. Благодаря!
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 17.06.11 13:48.
Безсмислен е ;) Същия ефект може да се постигне като си хванеш “проблемната зона” и я разтресеш с ръце-демек нулев.По-добре си купете един масажор.
Като допълнение към тренировка става, но има някои противопоказания (по-точно неприятни ефекти)
На мен ми помага при задържане на вода, ПМС... ;)
казано от Andrew Sotirov на 17.06.11, 13:43:
Здравейте!
Искам да ви попитам дали някой е имал вземане-даване с подобен уред и има ли резултат от него?П.С Лично аз не съм привърженик на подобни “мързеливи” уреди, но жена ми постоянно мрънка за него и аз не мога да й докажа, че е безсмислен. Все пак това е мое мнение и може да греша. Благодаря!
Не знам какъв резултат очакваш ;)
На мен ми изглежда забавно, нещо да се тресеш там ... сигурно писва за 3-4 минути, но в началото може и да е фън :D Но вече зависи какво се разбира под “резултати”, щото ако чакаш на това да те вкара във форма няма да стане :D