Всеки да си даде мнението!!! Креатин: JK vs. Nutrim

EN

07.02.04
11:27

Я сега като всеки си даде мнението да видим какви резултати ще се получат...

07.02.04
18:12

Spored men na Saturn kreatina e nai-dobar, a i ne e tolkova skap. 39leva za 300gr.

EN

07.02.04
18:52

Хъм-хъм-хъм гледам,че вече имаме някакви резултати, както и други мнения... Това е добре... Нека продължаваме така, да видим до края на Анкетата какво ще излезе...

07.02.04
20:24

Принципно най-чисти и високо процентни според мен са kреатините на универсал и Weidar!! Но за тези суплементи неможе да се каже че са най-добрия избор ако избирате в съотношение цена/качество :))) аве за квото имате пари и тва е на нутрим според мен е добър но не оправдавам исползването на kреатина и несмятам че е необходим

по-здрави

LU

08.02.04
12:05

За мене на Оптимум е най-добър,но от тези двата по-скоро съм за Нутрим.
Емо за6то не оправдава6 използването му????Доколкото помня във стария форум бе6е писал 4е го пие6 целогоди6но :?:

08.02.04
14:09

да но братле ефект няма и ако приемаш достатъчно месо просто не ти е необходим kреатина иначе ако не ядеш ти е необходим на куф е смисъла по добре яш месо

EN

08.02.04
14:41

Добре някъде бях чел,че 5гр. креатин = 1.1 кг. телешко месо... Е извинявайте ама аз 1.1 кг. месо на ден не мо’а да изям. + тва и по евтино ще ми излезе с креатинчето  :P

Абе хора я да попитам да видим кво ще кажете... Има ли смисъл да се взима САМО креатин, че съм закъсал парите нещо, мноо е тежко полужението, кажете има ли смисъм и ще даде ли резултат евентуалната употреба само на креатин или да посъбера малко пари и да си взема ПРОТЕИНИ и КРЕАТИН заедно... :?:  :?:  :?:

LU

08.02.04
17:52

Емо не мога да ям по толкова месо бе брат4е :D ти например по-колко месо яде6 на ден.
До EnTiCeR:Ако няма6 достатъ4но пари по-добре си вземи протеин :!:
А колкото до креатина 6е има по-добър ефект комбиниран с глутамин.

Успех

08.02.04
18:25

EnTiCeR кат си я закъсал сега с парите по-добре си ги спести до края на месеца и тогава си вземи количества поне за един месец,защото е безсмислено да пиеш 2 седмици и още 2 да почиваш щот си на БАНКРУТ :wink: Аз лично сега спестявам и до края на месеца ще имам достатъчно,а даже кат ми дадат стипендия ше имам в повече 8)

EN

08.02.04
21:04

Еее стипендия, а бяха дни когато и аз взимах такова нещо, абе добре си е в училище... :)

Значи, да обобщим всичко та да видим дали съм разбрал правилно. Пестя пари да кажем до края на месеца и тогава си взимам:

1. Някъв протеин. Примерно на Nutrim :) До колкото знам ще ми трябва около 1,5 кг за 1 месец...

2.Креатин. Примерно на Nutrim :D ЗА 1 месец ще ми трябва около 200гр. (5дни по 15-20гр. зареждане и 20 дни по 5 гр.)

3.Глутамин!!! А са некой да ме светне тва кво е, как се взима и т.н.

P.S. Баси супер тъпо се чувствам като задавам толкова тъпи въпроси, като се има на предвид, че съм един от най-дълго трениращите във форума. Ама кво да се прави като до сега не съм взимал абсолютно нищичко...

09.02.04
17:23

Ами по 2 кила на ден ям . Но и на 1 кило на ден месо пак не е необходим креатина пробвал съм прабвайте и вие да ядето по толкова месо и след тва зимаите креатина промяна няма да има и креатина резултати няма да даде !!!!! а за тва че месото скъпо един протеин 50 кинта клг, за тва ще си купихс 10 пилета щото за 5 лв може се намерят или пък тва ще са около 6 кила филета сами решете дали си заслужава . За kреатина обаче наистина ако не приемаш месо е наложително да се пие ,а 5 грама е за мене идеално количество взимал съм и по 25 грама на ден в продължение на месец същата работа е .

по-здрави и успех

11.02.04
16:16

Това че 5гр. креатин = 1.1 кг месо и аз съм го чел, но немога да разбера 5гр. са равни на съдържанието на  креатин в  1.1 кг месо  или ако изядеш 5гр. креатин все едно си изял 1.1кгр месо.

EN

11.02.04
21:51

Абе кво ти пука нали важното е че е = на 1.1 месо  :P

Чесно да ти кажа и представа си нямам...

Някой няма ли да ми обясни това което съм написал по горе добре ли е...  :cry:

11.02.04
23:13

5гр. креатин = 1.1 кг месо хахаха тоя бисер го пропуснах замислете се малко де отиват тогава протеините и мазнините и тн другите амино :))) тва е че 5грама за извелцехни от месото .

EN

11.02.04
23:42

CREATINE - 100% ЧИСТ
Доказан със своята ефективност при натрупването на мускулна маса и сила и с изразен изграждащ ефект, Creatine е добавка за всеки атлет. Спомага за нарастване на мускулните влакна. Той е метаболитен предшественик на АТФ и 5 g от него се равняват на 1,1 kg сурова телешка пържола. При термичната обработка на месото голяма част от Creatine се разпада, затова е нужно да се взема като добавка от атлети, които искат да постигнат прогрес. Използвайте го за енергия, сила и предпазване на мускулите от разпад и разбира се за мускулна маса.

Eто ква била истината...

11.02.04
23:55

a ot kude da si vzema toq protein?

11.02.04
23:56

creatin de

EN

12.02.04
10:37

Има си специализирани магазини за тая история, ама не си написал от къде си как да ти кажа от къде да си ги вземеш???

12.02.04
18:20

умопомрачителна истина тва ако е вярно момчета цреатина щеше да струва 100000 лева бах маму тва щеха го пият космонавти и тн щом 5 грама ти е равно на 1,1 кило месо хахаха

17.02.04
16:47

Kreatina e dosta dobra dobavka samo da ne se prekalqva s nego.V Bulgaria se prodavat dosta menteta.Spored men naj-dobur e nemskiq.Vsichki amerikanski firmi paketirat ot nego.5gr.na den sa absolutno dostatachni.Pone pri men e taka :wink:

17.02.04
17:12

[quote author=“mile”]Kreatina e dosta dobra dobavka samo da ne se prekalqva s nego.V Bulgaria se prodavat dosta menteta.Spored men naj-dobur e nemskiq.Vsichki amerikanski firmi paketirat ot nego.5gr.na den sa absolutno dostatachni.Pone pri men e taka :wink:

Ще бъдеш ли така добър да ни светнеш кои са тези ментета? Да знаем все пак какво да купуваме, нали ..

17.02.04
17:48

ne go kupuvai paketiran.Evtin e no osven da podpuhnesh druga faida nqma.Probval sam povqrvai.P.S paketiran v plikove :wink:

LU

17.02.04
20:11

Че къде си виждал пакетиран креатин бре :D ???защото аз не съм и ми е интересно????

18.02.04
12:11

Ami kat se prekarah….Da mina po-tunichko!!!!!!! :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1