Моля за съвет дали да продължа с креатина

19.06.11
03:44

Привет на всички фитнес любители и спортисти!
На 22години съм.Тренирам от 5 години и от няколко дни започнах прием на протеин с ето този креатин - “http://www.ultimatenutrition.com/catalog/sports_nutrition/creatine_monohydrate.html “
Още съм в зареждаща фаза (10мг дневно).Тренировките вървят, силата ми се качи и съм доста доволен, обаче ме притесняват някои неща - (не страдам от високо кръвно) леко напрежение в слепоочието и тъпа болка в задната част на главата и от време на време сухота в устата,въпреки,че доста стабилно пия вода.
Очаквам да ми дадете съвет, понеже не искам да си прецакам нещо здравето и след време да ми останат тия симптоми, дори и да го спра!
Благодаря Ви,предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1