Кой български протеин да избера?

Темата е заключена.

20.06.11
20:28

Някой може ли да ми каже кой от българските протеини има шоколадов вкус?

може би някой от тези:

silabg.com/bg/1376-NUTRIM-JUNIOR.html
silabg.com/bg/1382-NUTRIM-BEST.html
silabg.com/bg/1429-NUTRIM-SUPER-WINNER.html
silabg.com/bg/1374-NUTRIM-FORTE-IMPACT.html

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.06.11 22:45.

20.06.11
20:39

и ти ако си мислиш, че тва са протеини...

20.06.11
21:24

казано от AnToAn4o на 20.06.11, 20:39:

и ти ако си мислиш, че тва са протеини...

Не съм питал кой е протеин, а кой има вкус на шоколад.

HE

20.06.11
21:24

Българско телешко, пилешко, а защо не и свинско или е модерно да се пие “нещо”? Я кажи сега кое е на мода в училище? Мацките връзват ли повече, като някой е “на протеин” или “баниците растат яко”?
Нееее не познах - сега е намода да не се чете, а да се задават тъпи въпроси, на които вече има много отговори по темата, че и изследвания за въпросната марка!

20.06.11
22:05

Пич , сам си противоречиш xD въпросът ти беше кой от СЛЕДНИТЕ ПРОТЕИНИ има шоколадов вкус,така че недей така остро към колегата съфорумник ^^ Марката Нутрим от т’ва което аз знам в началото на съществуването си е имала протеин,що годе вършещ работа . Сега и боза не можеш да му кажеш - ще обидиш бозата :)

20.06.11
22:44

Kaкто и да е.. човек да не ви попита нещо.
Лека вечер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1