21.06.11
21:41
Здравейте. По принцип си блъскам натурално, само протеинчета пийвам чат-пат, тъй като не искам да вземам някакви боклуци... Имам въпросче относно азотно/напомпващите продукти от сорта на Jack3D примерно. Това в графата “хардкор” продукти ли го слагате, ползата от продукта ми е ясна, но искам да питам за вредите, в това число включвам вреди от всякакъв сорт- било то бъбречни, чернодробни, има ли губене на маса след спиране на приема и т.н. Та ако някой запознат с продукти от този типаж ми разясни как и защо, ще съм му много благодарен.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.06.11 21:45.
21.06.11
21:47
http://www.bb-team.org/hranitelni-dobavki/statii/za/hranitelni-dobavki-101 - ей тук е обяснено достатъчно добре, дори за натурално блъскащи и чат-пат пийващи протеинче!
21.06.11
21:52
Недостатъците на азотните буустери са че имат ползи само докато ги пиеш, след преустановяване на приема ефектите се губят. Според мен това са добавки за лятото, поради визуалния ефект, който създават, и най-вече по-добрата васкуларизация :)
Аз имам въпрос за тези,които са пили Jack3D.Дали след спирането ме усещате спад в мотивацията и кондицията.
Аз в момента го ползвам и се усеща добре като фокус и издръжливост е супер,но дали не се получава една дупка след спирането на приема му.