Пътеката и колелото при отслабването

22.06.11
03:59

Здравейте!  Имам за сваляне около 10ина кг. Ходя на аеробика 2 пъти седмицата. Въпреки че е доста интензивна, 2 дни са много малко..Затова реших да посещавам и фитнес 2 -3 пъти седмично..
Нямам понятие точно каво трябва да се прави, затова и пиша, да ме посъветвате нещо..
Мислих като отидя, да бягам около 30мин на пътеката, и 30 мин да съм на колело..
Нещо друго да правя ли/
Имам по-мощни прасци и бих искала да ги посваля, има ли такова упражнение за сваляне на прасеца?

Приемам препоръки всякакви.

P.S.
Имам един допълнителен въпрос, свързан с менструалния цикъл, и използвам че подраздела тук е дамски... Тъй като имам доста обилно кръвотечение, не мога да извършвам интезивни действия и това страшно ме дразни, като отида на аеробика, постоиянно се цапам, и трябва да си тръгвам...
На вас случва ли ви се и  какво мога да правя по време на тоя ужасен MЦ?

Прекалено много време искаш да отделяш за кардио, а това не е много правилно. Най-добре остави 30мин. пътека или колело, а преди тях включи една тренировка с тежести. Ако правиш само кардио без да работиш с тежести ще загубиш освен мазнини и мускули, а това е крайно нежелателно и ще забави метаболизма.

Щом нямаш представа какво да правиш най-добре е да прибегнеш до услугите на фитнес инструктора в залата, ако има такъв. Ако няма - започни от тази програма и я следвай 6-8 седмици, като внимателно чети как се изпълняват упражненията и се опитвай да ги изпълняваш максимално правилно. След това можеш да преминеш на малко по-специализирана и специално насочена към отслабването.

Обърни и специално внимание на храненето. Без него усилията в залата може да се окажат напразни.

За МЦ не мога да ти помогна. :)

Поздрави!

01.07.14
13:28

Здрaвйте, искaм дa попитaм с кaрaнето нa колело могa ли дa отслaбнa искaм дa свaля мaлко излишни мaзнини но се опaсявaм бедрaтa ми дa не стaнaт големи искaм дa ги оформя и дa се стегнa. Зaпочнaх дa спaзвaм режим нa хрaнене.Може ли дa ми  кaжете дaли товa е нaчинa и aко е, достaтъчно ли е дa го прaвя всеки ден нa глaдно по чaс и половинa

Carbohydrate

01.07.14
14:11

казано от Вaнесa Вaнесa на 01.07.14, 13:28:

Здрaвйте, искaм дa попитaм с кaрaнето нa колело могa ли дa отслaбнa искaм дa свaля мaлко излишни мaзнини но се опaсявaм бедрaтa ми дa не стaнaт големи искaм дa ги оформя и дa се стегнa. Зaпочнaх дa спaзвaм режим нa хрaнене.Може ли дa ми  кaжете дaли товa е нaчинa и aко е, достaтъчно ли е дa го прaвя всеки ден нa глaдно по чaс и половинa

чак всеки ден по 1.5ч. ще е излишно, но карането на колело е много добро за сваляне, не велотренажор. Иначе, като време - час и половина е супер за целта ти!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1