Сила и издръжливост при футболисти

22.06.11
11:52

Здравейте! Започва се подготовка за новия сезон и искам мнението ви за някой добавки.Целта ми е по бързо възстановяване , сила  и издържливост в тренировките.Говорих с специалист в тази област и ми препоръча следните довавки :                        Витамините Ц , Е ; Неуробекс , Фолиева киселина , Амино киселини (препоръчайте Производител) , Креатин(препоръчайте Производител) , Трибестан , Л-аргинин(препоръчайте Производител) и Магнезий. Парите не са от значение.Ако препоръчвате нещо друго , отворен съм към всякакви мнения , включително и несъгласие с горепосочените довавки :) .

22.06.11
13:43

На колко години си ? Защото под 25-30 години не ти трябва трибестан .. И креатина не знам за какво е при футболист .. ?

22.06.11
14:12

На 17 съм.Препоръчай нещо което да взема на мястото на Трибестана и креатина или другите работи са достатъчни ?

22.06.11
14:41

казано от Anatoli Gospodinov на 22.06.11, 14:12:

На 17 съм.Препоръчай нещо което да взема на мястото на Трибестана и креатина или другите работи са достатъчни ?

Изчакай някой по-компетентен да ти каже , не съм много на “ти” с добавките :) Но горе долу знам кое за какво е ..

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 22.06.11 14:41.

22.06.11
18:54

ОК! Благодаря все пак :))) .

26.07.11
15:07

Аз съм по същия въпрос.В момента имам Amino 8000 Gaspari и Creatin Universal ,мисля да добавя L-carnitine течен на Biotech USA и Optimum Tribulus. Искам да знам,дали не прекалявам с добавките и да не се получи нулев ефект от комбинирането.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1