Oxy и Fyre

22.06.11
21:49

Здравейте след 3-5 дни ми свършва Оxy-elite pro-to и след това ще почвам да пия Fyre но искам да попитам веднага ли да почна да пия Fyre или се изчаква 1-2 седмици  да се изчисти организмът ми от Oxy-to .

22.06.11
23:21

Почини се поне 2 седмици, че следващата ти тема ще е, че Fyre не действа :D

Чакай. емзо правилно ти е казал :)

23.06.11
08:42

за какво сте направили форума ако ще се лигавите....мн сте зле сериозно аз ви питам вие се праите ако знам какво да правя ще пускам ли тема и няма да питам защо не действа спх :)

Кой се лигави, младежо?
Питаш - отговаря ти се, при това - качествено.
4 идентични отговора - не ти харесаха ли?

Би ли споделил кое налага употребата на два мощни енергетика един след друг?
Ако питаш мен - изпипай до максимум храната и тренировките, и просто не се захващай с Огънчето след OxyElite Pro.

P.S. Бъди внимателен с определенията кой е зле и кой не, моля.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.06.11 08:56.

23.06.11
08:58

Добре Извинявайте.По темата значи 2 седмици почивам и след това почвам огънчето?? Защото ми казаха,че 3 месеца мога да пия бърнари след това 1 месец почивам ...И защо да не се захващам с огънчето

Мнението беше редактирано от eagleeye на 23.06.11 08:59.

Да, направи 2 седмици почивка (ако успееш да устискаш - и повече). Ако искаш да постигнеш оптимален ефект от нея, спри не само фет-бърнъра, но и всички източници на стимуланти (кафе, Coca Cola, енергийни напитки и т.н.). Тези енергетици не са играчка и не са безобидни.

23.06.11
09:34

Забий още един цикъл с Oxy ;)

23.06.11
10:55

По-сериозен не съм бил. (като съм писал поста си )

Fere libenter homines id quod volunt credunt.

24.06.11
10:16

Може ли да попитам дадоха ми 30хапа оху да пробвам колко време да почина за да си взема цяла опаковка мерси предварително :))))

01.07.11
14:47

Кой е по-добрия бърнър Oxy Elite pro или FYRE ?

Лично според мен, като човек пробвал и двете, Oxy е в пъти по-добър :)

01.07.11
15:39

Павел тия 30 хапа ще ти стигнат за 10, макс 15 дни така че си вземи още една цяла опаковка и си пий спокойно - ще ти се съберат макс 60 дни, а на самото окси пише да се приема 8 седмици и да се почива 4-това ако пиеш по 2, а макс допустима доза е 2+1 на ден-тогава се получават 40 дена което си е ок. Аз лично пиех 2+2 и ми няма нищо(освен че спях по макс 6 часа нощем и бях изнервен)  ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1