23.06.11
15:50
Някой от форума да е пробвал тази добавка ? Приятел от САЩ ми я похвали много по Скайпа миналата седмица. Интересно ми е да чуя и друго мнение. Също така, някаква идея защо не мога да намеря тази добавка в нито един от големите БГ и-нет сайтове за добавки ?
Мерси предварително :)
edit:линк към щатската страница на продукта =&serialized;[custom_site_id]=0&serialized;[cpa_flag]=0&cp;_code=&cid=8974732&api;_opt1=&api;_opt2=&api;_opt3=&frame=1&serialized;[store_name]=&reload;=]link
Темата беше редактирана от vladyman на 23.06.11 15:53.
23.06.11
16:14
мислиш ли, че този линк е към продукта, който използва приятеля ти?
Да не става дума за http://supplementreviews.com/labrada/super-charge-xtreme-no
Мнението беше редактирано от entwickler на 23.06.11 16:15.
23.06.11
16:28
Не мога да се ориентирам кой е производителя на този продукт. Защо го няма в българските on-line магазини - възможно е просто да не се внася в България, едва ли форумът може да ти даде отговор на този въпрос. Съставът - една доза съдържа 2 g аргинин (в три форми) и малко спомагателни вещества - нищо впечатляващо, поне за мен.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.06.11 16:29.
Именно за това ми беше интересно дали някой от форума го е пробвал. И аз видях, че в ингридиентс не пише нищо магическо, но момчето с което говорих се кълнеше, че ефекта от добавката бил много добър, както повреме на тренировката, така и като възстановяване. С това момче сме приятели отдавна, няма причина да ме лъже, а и има доста голям стаж в спортуването и не е като да е вчерашен. Затова и пуснах темата, исках да чуя второ мнение.
Мнението беше редактирано от vladyman на 23.06.11 16:45.
23.06.11
16:56
За лъжа не става въпрос, аз допускам варианти за placebo. ;)
Разбира се - зависи как се дозира, аргининът е принципно работеща добавка.