въпроси,търся вашето компетентно мнение

GA

31.03.05
12:42

Скоро почвам НВД.Имам нещо наум и за това мисля че е добре да го споделя с вас и да получа няколко съвета.
90кг съм със 20% мазнини.тренирам бсакетбол от пон до петък жсеки следобяд и фитнес 3 седмично.За да горя мазнини смятам сутрим да ям по 1 портокал преди да правя велоергометър по 30-40 мин около 4 пъти седмично.След това закусвам с 1 коф пълномаслено кис мляко със 50 гр пшеничен зародиш(добре ли е).след това към 11 часа(около 1 час след трен) да хапвам 1 пакетчке ядки(бадеми или лешници)Към 1 часа е време за месото(пилешко,телешко или риба).В 3 часа салата от зеленчуци с мн сиренеи малко зехтин.към 5 4аса тренировка в зала и след това баскетбол.къ 8 4аса 1 лт прясно мляко,а към 9-9.30 пълномаслена извара/сирене/кашкавал с белтъка на 2 яйца.Калориите мисля че излизат към 3000 но при моето натоварване смятам че ще съм в отр кал баланс.
Ако виждате някъде грешки(където сигурно има) казвайте веднага,ше съм ви мн благодарен.
П.С. за около 6 сед бих ислал да сваля около 7-8 кг.Как ви се струва?

31.03.05
12:45

Ами не си писал по колко ядеш от тези храни,ама май белтъка ти е малко. Вкарай по няколко яица(2 жълтъка на ден) например.
Иначе би трябвало поне 4 кг да свалиш за 6 седмици.
Успех!!

31.03.05
13:05

Срокът ми се вижда кратък. 8-10 седмици ще по-добре. Иначе е добре диетата. Но съобрази количествата, за да е подходящ калорийния баланс.

GA

31.03.05
20:06

ами количеството кащкавал/извара(пълномаслена)/сирене е около 200гр,а месото/рибата около 250,салатата и тя толкова.А ако вкарам и един ВВД как ще е ?Как ви се струва сега?А ако взимам фет бърнери ще е по добре нали?

01.04.05
12:52

Добре ми се струва (да се повторя :D ). Но нещо много малко са въглехидратите след обяд (сигурно е нарочно). По този начин няма да е зле да имаш един ден за зареждане с въглехидрати. Но сам трябва да откриеш оптималния вариант. Опитай на 4,5,6 и 7 дни и разбери как ти се отразява. То се усеща. Като мине зареждащия ден може да си понатежал и/или да ти е порастнала малко талията. Тогава е било рано. А ако си посвалил след този ден, значи е било навреме. Разбира се, всеки път ситуацията може да е различна, с времето ще се научиш да ги усещаш тези неща и ще развиеш инстинкт.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1