Най-добрата зала в Русе- мнения

24.06.11
15:08

Коя според вас е най-добрата зала в град Русе- като пространство, уреди, компетентност на инструкторите и на посетителите цена и т.н. и какви изобщо критерии трябва да покрива една зала, за да ви хареса? Какви са ви впечатленията, има ли или няма хубави зали в града? Скоро ходих на сила в парка с един приятел от София, който каза, че там били много по-хубави.. : ) Какво е вашето мнение, конкурентни ли сме или по-скоро не? : )

24.06.11
16:36

Дам и Сила е хубава зала, но три-сет е най-добрата според мен. Цените са доста добри, има намаление а студенти, уреди колкото искаш, съблекалния, душове, инструктори, а и има доста здравеняци, които са готови да ти помогнат веднага ;) Работното време на залата е много добро. Това според мен е най-добрата зала в русе.

аз тренирам в Сила’‘2’’ от 2години и половина... страхотна си е залата на 2 етажа и въобще само хубави неща за нея мога да кажа...
Може да тренираш като лятно билдърче с доста машинки и дъмбелчета... може да тренирам тежката уредите за крака, стойките за клек и тяга за много добри. Има и едно не малко пространство където можеш да правиш разни щуротии като скачане на въже, разтягания и т.н. и т.н. има и тенис маса, сауна, солариум и масажистка си имаме ( много хубава девойка )
само дето цената е по-висока от колкото в останлите зали. Намаления за ученици  и студенти на всякъде има така, че това, че три-сета има намаления не е голямо предимство ( навсякъде ги има )

ПП: инструктурите са супер пичове ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.06.11 16:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1