Лостове в Банско

Здравейте! Предстои ми екскурзийка за 6 дена в Банско. Ще отседнем в съучениците ми в хотел “Анели” и тъй като тренирам и не ми се губи време, бих искал да ми кажете, къде в близост до този хотел има лостове и успоредки : )

25.06.11
13:26

Кви лостове бе момче младо,там до оня ден нямаше свестен фитнес ти лостове ,най добрия ЕУ ски курорт,таратанци...о да,всеки хотел има по един кростренажор и 1432 годишна пътека,и претендират : ИМАМЕ ФИТНЕС!!!Да,ама единствения свестен фитнес там в Кемпински,с тази разлика че цената не е за всеки(особено за ученици) и е пълно с мутри и мутреси,като последните ги бива,стига да не бяха толкова глупави и изрусени

Банскалии имат някакъв техен си градски фитнес,на источния край на новия град,сам че мен ми идва тесничък,и доста неугледен

25.06.11
13:59

Здравей има едно училище, мисля, че се намира някъде около центъра. В двора му има преградено малко футболно игрище и успоредки и лостове. Попитай някои от местните те ще те опътят.

Петров, просто питам, защото и хабер си нямам за това градче и имах нужда от малко инфо...
Драгшан, знам за това игрище казаха ни, че имало футболно игрище, но не споменаха нищо за лостове и успоредки. За това питам ; )

Няколко лоста и успоредки има в едно училище, което горе-долу ти е на другия край на Банско - по пътя за Гоце Делчев срещу гробищата. Т.е. на 5 минути с кола или 15 пеша.
А на 5км от Банско в Разлог имаш най-добрата фитнес зала в този край на България. Аз като съм на Добринище ходя до нея, нищо, че ми се пада на 12км.

26.06.11
17:48

До бензиностанцията на Петрол има фитнес (леко поовехтял беше последния път, когато го посетих), мисля че няма да ти е много далеч. Има и още един фитнес в Банско, който е по-добър, но е малко труден за откриване (и не е много близо до хотела, в който ще бъдеш) - намира се във Варина къща, ето ти линк към нея http://varina-bansko.com/

Благодаря ви, но просто няма да имам време за фитнес, тъй като по цял ден ще сме на поход... А аз мисля рано сутринта да ходя на лостове, които би било добре да са ми на около 10-15 минутки път от хотел “Анели”. Тъкмо за едно сутрешно кросче : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1