25.06.11
13:15
Здравейте! Предстои ми екскурзийка за 6 дена в Банско. Ще отседнем в съучениците ми в хотел “Анели” и тъй като тренирам и не ми се губи време, бих искал да ми кажете, къде в близост до този хотел има лостове и успоредки : )
25.06.11
13:26
Кви лостове бе момче младо,там до оня ден нямаше свестен фитнес ти лостове ,най добрия ЕУ ски курорт,таратанци...о да,всеки хотел има по един кростренажор и 1432 годишна пътека,и претендират : ИМАМЕ ФИТНЕС!!!Да,ама единствения свестен фитнес там в Кемпински,с тази разлика че цената не е за всеки(особено за ученици) и е пълно с мутри и мутреси,като последните ги бива,стига да не бяха толкова глупави и изрусени
Банскалии имат някакъв техен си градски фитнес,на источния край на новия град,сам че мен ми идва тесничък,и доста неугледен
Здравей има едно училище, мисля, че се намира някъде около центъра. В двора му има преградено малко футболно игрище и успоредки и лостове. Попитай някои от местните те ще те опътят.
25.06.11
17:04
Петров, просто питам, защото и хабер си нямам за това градче и имах нужда от малко инфо...
Драгшан, знам за това игрище казаха ни, че имало футболно игрище, но не споменаха нищо за лостове и успоредки. За това питам ; )
26.06.11
17:16
Няколко лоста и успоредки има в едно училище, което горе-долу ти е на другия край на Банско - по пътя за Гоце Делчев срещу гробищата. Т.е. на 5 минути с кола или 15 пеша.
А на 5км от Банско в Разлог имаш най-добрата фитнес зала в този край на България. Аз като съм на Добринище ходя до нея, нищо, че ми се пада на 12км.
До бензиностанцията на Петрол има фитнес (леко поовехтял беше последния път, когато го посетих), мисля че няма да ти е много далеч. Има и още един фитнес в Банско, който е по-добър, но е малко труден за откриване (и не е много близо до хотела, в който ще бъдеш) - намира се във Варина къща, ето ти линк към нея http://varina-bansko.com/
27.06.11
13:31
Благодаря ви, но просто няма да имам време за фитнес, тъй като по цял ден ще сме на поход... А аз мисля рано сутринта да ходя на лостове, които би било добре да са ми на около 10-15 минутки път от хотел “Анели”. Тъкмо за едно сутрешно кросче : )