27.06.11
01:46
Здравейте,потърсих в сайта,но не намерих тема за този продукт.Има ли някой който го е пробвал и нека ако има да сподели мнение как е,добър ли е?Също не можах да разбера и как се приема не видях да пише в сайтовете,ако някой знае нещо да пише. :)
05.07.11
18:21
Някой може ли да сподели кое е по-добро от Кон-Крет и Джак3д ?
05.07.11
20:12
казано от Nikolov_4f на 05.07.11, 18:21:
Някой може ли да сподели кое е по-добро от Кон-Крет и Джак3д ?
Con-Cret и Jack3d са хранителни добавки с различно предназначение и различен принцип на действие.
По тази причина не е уместно да бъдат сравнявани.
WHY CON-CRET?
The Future Of Creatine Is CON-CRET! Creatine Hydrochloride is revolutionary as presented at the 2009 ISSN World Conference in New Orleans.
CON-CRET has superior solubility, uptake and efficiency—greater than creatine monohydrate.*
Customer survey results showed 99% of CON-CRET users will refer a friend
Bodybuilding.com Creatine Supplement of the Year Nominee 2009
Exclusive Sponsor of M&F Raw
Choice of Strength & Conditioning Coaches
Essential for serious athletes and all active-fitness minded individuals, including women and young competitive athletes.
CON-CRET FACTS
One serving of CON-CRET has an effect of 5-10 grams of creatine monohydrate.*
Only creatine that is Micro-Dosed based on body weight (1/4 tsp per 100 lbs body weight), NO-Loading, NO Cycling-Off
Superior strength, endurance, and muscle recovery.*
No additives, no stimulants, and no banned or illegal substances.
Can be safely used before, during and after any competition. There is no risk of failing a drug test supplementing with CON-CRET.
Made in the USA and complies with strict cGMP standards.
Това е най-добрия Креатин, в Щатите са луди по него всички, другата седмица ще си го поръчвам и да видим :)
Пълен та*ак е...ако искаш си давай парите заради маркетинг, реклами и плацебо глупости, че видиш ли новият тип креатин е 1335794053252 пъти по-добър от монохидрата и се усвоява на 200%...И не, не всички са луди по него в САЩ, дори повечето препоръчват да си караш на стандартния crea-pure монохидрат...
За джак3д също имам негативно мнение...къде къде по-хубави и по-стойностни продукти има в тази ценова ниша...
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 04.08.11 22:46.
казано от Vlado89 на 04.08.11, 22:45:
Пълен та*ак е...ако искаш си давай парите заради маркетинг, реклами и плацебо глупости, че видиш ли новият тип креатин е 1335794053252 пъти по-добър от монохидрата и се усвоява на 200%...И не, не всички са луди по него в САЩ, дори повечето препоръчват да си караш на стандартния crea-pure монохидрат...
За джак3д също имам негативно мнение...къде къде по-хубави и по-стойностни продукти има в тази ценова ниша...
Приемал ли си продукта, че говориш по този начин ??
06.08.11
22:51
казано от AgBOKATA на 06.08.11, 22:09:
казано от Vlado89 на 04.08.11, 22:45:
За джак3д също имам негативно мнение...къде къде по-хубави и по-стойностни продукти има в тази ценова ниша...Приемал ли си продукта, че говориш по този начин ??
Не знам дали е приемал продукта, но знам, че може да чете /освен рекламите на продукта/, а също и да размишлява върху прочетеното /не рекламата на производителя и платени ревюта/. Още съм сигурен, че е пробвал неща за, които ти не си чувал и марки за, които не подозираш. Така, че правилния ти въпрос към човека е - “Какво би ме посъветвал” ;)
Ако човек е следил всички реклами за креатин през годините, то се наблюдава, че всеки новоизлязъл креатин е супер, хипер, мега, турбо добър, но след някой друг месец истерията преминава, хората почват да сравняват и се оказва, че дори е по-слабо ефективна формула от предишни такива /тук не говоря за креатинови матрици, които са различен тип продукт/.
имате опит и знания, но можете и да философствате, по твойте думи хънтър значи, че никога няма да излезе по-добър креатин, а и ако на 1 продукт не се прави рекалама как смяташ да пробие на пазара ? никъде не съм казал, че е най-добрия и си заслужава просто попитах, така или иначе смятам да го пробвам и ще си кажа мнението
07.08.11
12:21
казано от AgBOKATA на 07.08.11, 10:52:
имате опит и знания, но можете и да философствате, по твойте думи хънтър значи, че никога няма да излезе по-добър креатин, а и ако на 1 продукт не се прави рекалама как смяташ да пробие на пазара ? никъде не съм казал, че е най-добрия и си заслужава просто попитах, така или иначе смятам да го пробвам и ще си кажа мнението
Такива са фактите към момента, колкото и да не ти се иска. Някъде да видя, че съм казал, ти да си казал нещо? Прочетох това-онова за продукта и си съставих мнение за продукта и го изказах. От опит знам, че като видя подобна реклама, трябва да натисна червения Х, горе в дясно на страницата. ;) Прави ми впечатление, че рядко се продава, като самостоятелен продукт, а по-често се среща сред високия клас азотни бустери, което пък от своя страна е лошо, защото не можеш да кажеш със сигурност дали си усетил него или някои от стимулантите в тези формули. Ревютата до момента за продукта са предимно спонсорирани логове и нищо съществено, а съм се научил да гледам какво са написали хората, според написаното да си изградя мнение, как би ми се отразило на мен, да се допитам до хора, които са наясно с формулата на продукта и действието на активната съставка и едва тогава да стигна до решение дали да закупя продукта.