Подходящ ли е този стак за увеличаване на мускулната маса?

27.06.11
04:01

Здравейте,на 22 съм в момента съм на НВД и пия само oxylitepro ,от 72 кг станах 68,остават ми още 1-2 седмици и смятам да почвам да качвам ММ,независимо ,че не съм изчистил достатъчно корема.Стака който съм замислил е :
1.Optimum Whey gold
2.Optimum Casein
3.Optimum opti-men витамини
4.Креатин монохидрат на optimum
5.Intrabolic
6.BSN Dessert ,защото чак сега ми дойде.
Според вас нуждае ли се стака от още нещо или си е добре,чудя се за тест буустер,примерно Animal Stack.И майче няма нужда от BCAA и Jack3d заради Intrabolic-а?Давайте мнения и препоръки.В САЩ съм два месеца тъйче смятам да заложа на стабилно ядене на месо и хранителни добавки :)Програмата по която смятам да съм е MAX-OT ,в които ще ходя 4 дена в седмицата и 1 ден  ще бягам по 40-50 мин.

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.06.11 06:05.

27.06.11
11:09

Стака е добър. Недей да бягаш! Яж, спи, бачкай и тренирай!

27.06.11
12:37

Никакво бягане докато качваш,стака е добър,в США и храната е добра,наблегни на бургерите с двойно телешко и на телешко свинските стекове,и няма да имаш проблеми с качването

30.06.11
04:05

Мерси за мненията,но днес се сетих,че от монохидрата задържам много вода и то по корема ,което не искам,защото ще съсипя резултатите от цял месец мъчения :D Можете ли да ми препоръчате с какво да го заменя(само да не е кре-алкинин,защото не ми действа или поне аз така си мисля) и се чудя дали да не заменя Intrabolic s Modern BCAA на UPS + jack3d или с Xtend…..Какво мислите по въпроса ?

30.06.11
09:33

Зависи много как възманеряваш да използваш интраболика,аз лично не я долюбвам тая добавка,особено като источник на БСАА поради простата причина че има бета аланин,които не мога да приемам когато си поискам,вечер примерно
Въпреки че почти винаги приемам бета аланин преди тренировка

Не може да се сравнява 3д-то с екстенда,това са 2 коренно различни добавки

Аз бих избрал Екстенд,и го избирам де,пия си го фриволно цял ден,една голяма туба ми издържа по месец ,месец и малко,ии честно казано ако  сравним в дългосрочен план БССА или буустер,то много по голяма полза би имал от аминокиселините
Е,разбира се ако не ти е проблем,стакни ДЖака с аминокиселини,това е най добрата опция

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1