27.06.11
11:59
Здравейте, искам да попитам, тъй като по лична преценка и по-прочитане тук там, се определям към Ендоморф-ен тип тяло, желая да разбера така да се каже имам собствена щанга, лост, успоредка, за крака, и 120кг. тежести, тренирам през ден по типа-
понеделник- гърди, трицепс
сряда- гръб, бицепс
петък- рамо, крака
Около 76 кг. съм 175-6 см. височина
Ако трябва още информация ще дам.
Та на въпроса, с такъв тип тяло, знам за мита хем маса, хем релеф, но нещо средно така да кажем, поне чиста маса да се качва ако е, някакъв продукт да ми препоръчате? Използвал съм Green magnitude, White flood, Sinta 6, но нямах резултати така да кажем, достатъчно тежести използвах че да се напъвам по 3 серий по 4 повторения на упраженение.
Темата беше редактирана от Aleksov на 27.06.11 12:02.
27.06.11
12:43
Добавките добре,а храненето как е?Матрицата която си приемал примерно ,е чудесна,аз съм изпил 4-5 туби от нея сигурно,само че за да действа си иска висок прием на протеин+въглехидрат
Чиста маса няма,собствено като качвам оби8кновено е 50/50,и след това идва свалянето
не че няма хора които качват и си остават чисти но те са...5%?
27.06.11
12:53
Мита си е мит и чистото качване така не става.
Този стак щом не е дал резултати се замисли кое ти куца - тренировката или храненето.
И защо гърдите с трицепса и гърба с бицепса - много държиш да ги претренираш ли или какво?
За жалост, когато похапвам добре, доста напълнявам и в лицето, заприличвам на прасе... затова и не хапвам по 5 пъти на ден, 3 пъти. За това питам в такъв случай какво може да позамести храната, защото то хубаво ще хапна ма освен да се омазня по тялото и в главата да заприличам на нищо.....
27.06.11
21:01
казано от Aleksov на 27.06.11, 20:26:
За жалост, когато похапвам добре, доста напълнявам и в лицето, заприличвам на прасе... затова и не хапвам по 5 пъти на ден, 3 пъти. За това питам в такъв случай какво може да позамести храната, защото то хубаво ще хапна ма освен да се омазня по тялото и в главата да заприличам на нищо.....
Сигурно се получава от това, което “хапваш” а? За тренировките нищо не каза?
Има една поговорка ти си това което ядеш. Далеч не значи че ако ядеш зеленчуци ще се превърнеш в маруля , но в твоя случай предполагам че ядеш мазно и качваш мазно . Би ли показал как се храниш?
Тренировките са както следва:
Понеделник
Лег 3х4
Полулег 3х4
Флайс 3х6
избутване с тесен хват от лег 3х6
френско 3х6
Сряда
Мъртва тяга 3х8
мечка с щанга 3х 6
мечка с дъмбели 3х6
скотово 3х6
бицепс от стоеж 3х6
чукове 3х 6
(по някога) набиране на лост 3х10
Петък
Вдигане в страни дъмбели 3х6
вдигане на лост пред гърди 3х6
клек 3х8
бедрено разгъване 3х10
бедрено сгъване 3х10
Храната е разновидна, но повечето е домашна, през повечето време съм на вън , и ако хапна нещо през деня е сутринта към 10, после на обяд към 2, и чак към 6 другото ядене. Ям предимно домашно- сготвена храна, мусака, ориз, филии с лютеница предимно- като няма какво, яйца, салати (маруля, краставици, домати- без олио на всяко нещо), плодове- банани, ябълки, кисело мляко 2%, риба- скумрия печена на скара, кюфтета и пържоли но печени- сухи. Маргарин и олио съм ги изключил от храната.
Незнам защо така напълнявам, лошото е че много се омазнявам и по тялото и по лицето, дори когато тренирам усилено.
Мнението беше редактирано от Aleksov на 27.06.11 21:51.
Наблегни на кардиото в частност тиченето (това според мен е най-доброто кардио) и тия неща като кюфтета и храна от навън ги изключи , но няма да е достатъчно разгледай из форума за диети за релеф НВД и разни такива ... просто чети интересувай се никой няма да го направи вместо теб. ;)
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 27.06.11 21:53.
казано от adivnas на 27.06.11, 21:52:
Наблегни на кардиото в частност тиченето (това според мен е най-доброто кардио) и тия неща като кюфтета и храна от навън ги изключи , но няма да е достатъчно разгледай из форума за диети за релеф НВД и разни такива ... просто чети интересувай се никой няма да го направи вместо теб. ;)
Ясно ми е човек, но съм разглеждал много наоколо, и просто исках да узная дали някоя от добавките би помогнала примерно с по малко количество прием на храна дневно, добавката да оправи останалите да речем 2-3 яденета дневно, така че хем да не напълнявам в лицето, хем маса да се трупа (колкото може чиста, наясно съм че нестава с магическа пръчка). Но това което погледнах и за ендоморфа е типично при мен, неясно външно изразени мускули, с примес на подкожна мазнина, което незнам как ще се свалят, защото в момента на някои места на тялото и кокалите ми стърчат, но примерно около зърната на гърдите си има мазнина... а пък ми стърчат кокалите :D странно и гадно....
27.06.11
22:24
Абе и ти търсиш пенкилер за мускули, но няма да намериш ми се струва.
Филии с лютеница, храна на вън и няма да се омазняваш :D Обаче упорито не ми обясняваш и защо точно тази програма - това накъква тайна ли е? Хайде направи си един приличен хранителен режим, основан на дневните ти нужди и пак ще си говориме дали се омазняваш. Това хранителна добавка да ти замести диетата - забравяш го, защото такава няма!
Абе храната като я оставим настрана, ми звучиш като човек, който е тренирал достатъчно време, за да е нормално да не може да тренира пълноценно със 120 кила тежести. Помисли дали на тренировките тренираш до степен да ти става лошо или колкото да се раздвижиш, това има голямо значение за резултатите. И бидон креатин да си вземеш, не се ли сцепваш на тренировка просто нищо няма да стане.
Най-вероятно напълняваш защото тренировките ти не са достатъчно тежки, а храната е в повече. И аз съм се опитвал да го правя преди време и не става - многото храна те прави просто дебел ако не са ти изродски тренировките.
казано от head_hunter на 27.06.11, 22:24:
Филии с лютеница, храна на вън и няма да се омазняваш :D Обаче упорито не ми обясняваш и защо точно тази програма - това накъква тайна ли е? Хайде направи си един приличен хранителен режим, основан на дневните ти нужди и пак ще си говориме дали се омазняваш. Това хранителна добавка да ти замести диетата - забравяш го, защото такава няма!
:D Няма скрито покрито човек, горе долу аз я съставих тая програма, от преглеждания в форума на различни видове програми, и от съвети, се получи нещо като това.
Добре дай малко инфо каква храна примерно ти ядеш сутрин обед и вечер, и все пак неможе човек да яде едно и също всеки ден било то пържоли или фибри. Но ако не е секретно :D моля постни да се коригирам в храната, като вид и ако е възможно в количество.
казано от adivnas на 27.06.11, 21:52:
разгледай из форума за диети за релеф НВД и разни такива ... просто чети интересувай се никой няма да го направи вместо теб. ;)
28.06.11
12:07
казано от Aleksov на 28.06.11, 11:53:
казано от head_hunter на 27.06.11, 22:24:
Филии с лютеница, храна на вън и няма да се омазняваш :D Обаче упорито не ми обясняваш и защо точно тази програма - това накъква тайна ли е? Хайде направи си един приличен хранителен режим, основан на дневните ти нужди и пак ще си говориме дали се омазняваш. Това хранителна добавка да ти замести диетата - забравяш го, защото такава няма!:D Няма скрито покрито човек, горе долу аз я съставих тая програма, от преглеждания в форума на различни видове програми, и от съвети, се получи нещо като това.
Добре дай малко инфо каква храна примерно ти ядеш сутрин обед и вечер, и все пак неможе човек да яде едно и също всеки ден било то пържоли или фибри. Но ако не е секретно :D моля постни да се коригирам в храната, като вид и ако е възможно в количество.
Ами всякъква - можеш ли и ти? Няма място за сравнение м/у мен и теб - години, тренировъчен стаж и всичко останало.
Има хранителни режими в сайта, тренировъчни също - избери си нещо според изискванията ти и действай.