Ултимативна диета

28.06.11
16:06

Спрял сам се на тези два хранителни режима. Моля помогнете ми с избора !!! Коя е по ефективна... имам достатъчно време и % на подкожни мазнини ми е около 15%

06.04.13
22:01

Здравейте, решил съм да започна ултиматиевата диета, но ме притесняват няколко факта - В материала, в който е представена диетата, пише, че трябва да съм около 15 процента подкожни мазнини- Моите са 18. Проблем ли е ?
http://www.bb-team.org/articles/4001_ultimativna-dieta-ultimate-diet-20 - Тук в ден 4 е написано 2 пъти Кардио- Това означава ли, че трябва да правя 2 пъти в деня кардио ? Стажът ми в залата е 1 година. Диетата съм сигурен, че ще мога да я издържа. Към самата диета смятам да взема витамини на Анимал Пак,които ще пия сутрин + Модерн БЦАА, които ще приемам по време на тренировка + ОхъЕлитеПро.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1