28.06.11
16:53
Здравейте.След седмица започвам приема на мега кре-алкайн на Сайтек.На опаковката пише 2 приема по една капсула дневно,което значи 2,4гр. дневен прием.Във форума четох че се приемат 3гр. кре-алкайн дневно....та въпроса ми е по 2 или по 3 капсули да пия?
Другото което искам да знам е мога ли да използвам продукти стимулиращи произвеждането на тестостерон от организма(като М-стака или трибестан)при положение че имам гинекомастия(не е много,но ме притеснява да не се прояви отново)?
Темата беше редактирана от VaN на 28.06.11 17:02.
От какво е възникнала ? Ако се е появила от самосебеси значи че си чувствителен а и сигурен ли си че не са мазнини ?
Появи се в побертета,тогава бях дебеличък,след побертета си остана,имах период в който бях много слаб,но гърдите ми си стояха щръкнали.И при един приятел се прояви същото явление,но при него с излизането от побертета гърдите се прибраха.
Притеснява ме да не щръкнат повече от трибестана ?
Точно си е гинекомастия....
Предположи че е,ще има ли проблем тогава?
Това никой не може да ти го каже, варианта е да се снабдиш с екстроген блокер и при възникването на проблем да почнеш да го приемаш. А другия вариант е да вземеш комбиниран продукт, има ги доста, аз самият приемам такъв в момента FREE TEST на Applied nutriceuticals, той съдържа естраген блокер + антикортизолни съставки, с подобен продукт не би трябвало да имаш никакъв проблем.
От друга страна помисли дали наистина ти се дават 100 кинта меко казано за нищо.
Предположи че е,ще има ли проблем тогава?Това никой не може да ти го каже, варианта е да се снабдиш с екстроген блокер и при възникването на проблем да почнеш да го приемаш. А другия вариант е да вземеш комбиниран продукт, има ги доста, аз самият приемам такъв в момента FREE TEST на Applied nutriceuticals, той съдържа естраген блокер + антикортизолни съставки, с подобен продукт не би трябвало да имаш никакъв проблем.
Извинявай за некомпетентността ми,но това което си ми препоръчал да го комбинирам с трибестан или да вземам само него?
И за приема на креатина да кажете нещо ?
Предположи че е,ще има ли проблем тогава?Това никой не може да ти го каже, варианта е да се снабдиш с екстроген блокер и при възникването на проблем да почнеш да го приемаш. А другия вариант е да вземеш комбиниран продукт, има ги доста, аз самият приемам такъв в момента FREE TEST на Applied nutriceuticals, той съдържа естраген блокер + антикортизолни съставки, с подобен продукт не би трябвало да имаш никакъв проблем.
Извинявай за некомпетентността ми,но това което си ми препоръчал да го комбинирам с трибестан или да вземам само него?
И за приема на креатина да кажете нещо ?
Само него, трибестана не ти е необходим в този случай.
От друга страна помисли дали наистина ти се дават 100 кинта меко казано за нищо.
Това твърдение на какво е базирано? Имаш опит с продукта или си чел нещо за него? Аз за 100 лева. взех две опаковки, нещо друго по въпроса???
01.07.11
18:33
За приема на креатин - щом така пише на опаковката, значи така го пии. Колкото до трибестана - на колко години си, сигурен ли си, че е гинекомастия(доктор преглеждал ли те е?), какъв ти е стажа, какъв вид са тренировките ти? Поздрави.
FREE TEST наистина е много добър и работещ продукт ;)
Аз лично не мога да го твърдя, защто го взимам от броени дни, но от това което съм чел за него се предполага, че работи много добре, въпреки че целите за които го употребявам са по-различни се надявам, че ще се почувства ефектът, за който е предназначен.
За приема на креатин - щом така пише на опаковката, значи така го пии. Колкото до трибестана - на колко години си, сигурен ли си, че е гинекомастия(доктор преглеждал ли те е?), какъв ти е стажа, какъв вид са тренировките ти? Поздрави.
На 21 съм.Сигурен съм че е гинекомастия.От 5 месеца ходя на фитнес,от 3 месеца бягам и карам колело-като ги редувам ден във фитнеса с ден бягане и колело.
Поздрави на всички и благодаря за отговорите.
п.п. Valdis може ли да споделиш от къде ги взе 2 за 100 лв.Ще ти бъда благодарен
На 21 съм.Сигурен съм че е гинекомастия.От 5 месеца ходя на фитнес,от 3 месеца бягам и карам колело-като ги редувам ден във фитнеса с ден бягане и колело.
Поздрави на всички и благодаря за отговорите.п.п. Valdis може ли да споделиш от къде ги взе 2 за 100 лв.Ще ти бъда благодарен
Имаше промоция в Iherb, + това, че тук ми се размина със ДДС-то и се вързаха точно около 100-те лева.
Това твърдение на какво е базирано? Имаш опит с продукта или си чел нещо за него? Аз за 100 лева. взех две опаковки, нещо друго по въпроса???
Не нямям опит с продукта и в никакъв случай не искам да кажа че е лош, даже може и да е много хубав, но ти как мислиш човек на 21 години със само 5 месеца стаж има ли нужда точно от него и няма ли да е по-ефективно да си се придържа към традиционни добавки за тия пари. Може да си вземе креатина и протеин , аз лично му препоръчвам createston за почти същите пари ще вземе 3,5 кг продукта е всичко в едно и ще има добър ефект и няма да има нужда да взима креатин отделно има си в продукта .
Тук се коментира конкретен проблем, който има човека, продуктът, който съм предложил по някакъв начин е свързан с този проблем (ако разгледаш съставките и имаш някакво понятие от тях вероятно ще разбереш за какво става въпрос) Това което ти предлагаш, е един безумно скъп гейнър в който са наблъскани разни нещица в неясни количества и гръмки имена на прости неща, а когато аз взимам нещо искам да знам, какво аджиба прави това нещо и защо го прави ;) Единственото за което съм съгласен с теб е това, че стажът му определено е малък за подобни добавки, но и той късно се издаде :D
Ясно ми е че му го препоръчващ защото има естроген блокери заради неговата гинекомастия , а createstona не е никак лош и не е съвсем гейнер на 100гр има 30 гр протеин , най-важните аминокиселини са във високи дози има и креатин витамини и за разлика от повечето гейнери не е нужна да пиеш повече от 100 гр на ден, аз лично съм много доволен тази зима ако имам пари пак ще си взема ;)
Valdis може да споделиш впечатления,след като го привършиш.Аз зимата го комбинирах Х2 с HGHup и Black Cats и останах повече от доволен.
Не нямям опит с продукта и в никакъв случай не искам да кажа че е лош, даже може и да е много хубав, но ти как мислиш човек на 21 години със само 5 месеца стаж има ли нужда точно от него и няма ли да е по-ефективно да си се придържа към традиционни добавки за тия пари. Може да си вземе креатина и протеин , аз лично му препоръчвам createston за почти същите пари ще вземе 3,5 кг продукта е всичко в едно и ще има добър ефект и няма да има нужда да взима креатин отделно има си в продукта .
Имах една година стаж,след което прекъснах за около 7-8 месеца и сега пак започнах да тренирам от 5 месеца насам.
Както казах взел съм креатин,глутамин,таурин,вече пия(и ще продължа да ги пия повреме на креатиновия “цикъл”) БЦАА и сурватъчен протеин.Просто исках да знам дали има вероятност трибестана да ми изиграе лоша шега или да го добавя към стака,но се отказах.Поне засега.
Благодаря ви за отговорите.
Valdis може да споделиш впечатления,след като го привършиш.Аз зимата го комбинирах Х2 с HGHup и Black Cats и останах повече от доволен.
Нищо против, но няма да са обективни понеже съм на доста стриктна НВД и Free Test го взимам основно за борба с кортизола и естрогена както и евентуално повишаване на нивата на свободния тестостерон, но всичко това в условията та ОКБ едва ли ще донесе особенни печалби по отношение на мускулна маса. Една от причините да се спра на него е 7-Keto DHEA, съставка която освен че е полезна в борбата с естрогена и кортизола, е ефективна и в борбата с излишните мазнини.