Подходящо ли е да се приема азотен бустер по време на режим за чистене?

29.06.11
11:37

Искам да попитам дали при чистене мога да приемам азотен бустер за сила + глутамин и амино ? защото сега е лято и нямам никаква сила за тренировка ?

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.06.11 11:38.

МЙ

29.06.11
13:52

Jack 3d ти препоръчвам.На мен лично ми действаше много добре.

29.06.11
23:15

казано от Мариан Йорданов на 29.06.11, 13:52:

Jack 3d ти препоръчвам.На мен лично ми действаше много добре.

Аз пък точно обратното.. Джака е слаба работа, 2-3 тренировки с него и до там. Организма свиква с 1.3 ДМ

30.06.11
11:12

Взех си вече Hot Blood и преди съм го взимал и ми действа много добре :)

По принцип азотните продукти няма да ти попречат при подобен режим.

Имам, обаче, едно сериозно подозрение - липсата на сила не е следствие от летния сезон, а от комбинация между лошо хранене, неправилно трениране и недостатъчно възстановяване. Да, нормално е в режим на намаляване на телесните мазнини да загубиш мощност, но първата и най-правилна посока на мислене в такъв случай е дали всичко в режима ти е добре направено... а не в посока на стимуланти.

От друга страна не виждам смисъл от питането ти, след като решението е било взето така или иначе...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1