Рибата по време на диета

29.06.11
12:55

Здравейте, ровичках се малко из сайта, но не намерих отговор на въпроса си. Става въпрос за рибата, разбира се непържена или готвена, а на пара или скара. Искам да знам има ли риби, чиито мазнини са един вид неполезни и биха попречили на хранителния ми режим (в момента съм на строга диета и търся релеф). Също рибите над 5-10% мазнини (акула, сардина, шаран, скумрия) ще влошат ли диетата ми или напротив - от това имам нужда (повече полезни Омега-3 мазнини)? И още нещо - да избягвам ли замразената и консервирана риба или не се различават много с прясната като качества.
Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Марин Видев на 29.06.11 12:57.

29.06.11
14:29

мазнините на рибата са само полезни тоест омега-3 така че яж яко риба спокойно :) даже се препоръчва да ядеш по мазните като скумрия примерно :) мазнините в рибата спомагат за изгарянето на подкожните мазнини :)

30.06.11
00:04

Ти мазнините в рибата не ги мисли, гледай въглехидратите - те са злото ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1