31.03.05
19:37
първо да ви кажа, че съм нов! второ много съм невеж в тия диети и така нататъка ще се радвам някой да може да ми помогне! значи на 16 години съм и съм футболист, но явно съм с бърза обмяна и нещо не мога да кача, дайте някаква диета или нещо такова :) и не ща да спирам футбола просто, ако друг вариант даже бих пробвал фотнес+футбол! плс помогнете хора:) ако може дайте съвети, някакви диети....благодаря предварително!!!!!!!!
ввд или нвд да ползвам?моля кажете ми!
Aмммм, 170см-50кг.- ПОЧНИ ДА ЯДЕШ, защото аз съм мацка и се стремя към това. Смятам, че имаш бая за качване (около 15-тина кила). Почни с ВВД за да натрупаш, а после с НВД, за да изчистиш иначе само с ядене НЕ СТАВА хвани се здраво за залата и успех. Погледни и частта с хранителните добавки, те ще са ти доста необходими. Всичко е въпрос на постоянство и търпение, а този форум може да ти служи като гид за всичко. :)
01.04.05
12:22
Колко калории ми трябват на ден?
Тук можеш да изчислиш (приблизително) енергоразхода си. За да качваш започни с калориен прием, надвишаващ с 1000ккал изразходваните.
01.04.05
13:17
бах му мамата,излизат ми към 4000калории,да не би да съм сгре6ил в сметките! на 16години съм,170см,50кг
Аз ги сметнах 2600, но добре...все пак си се потрудил :D . Изчисли колко приемаш в момента. След това един плавен преход до около 3500. В общи линии де, ако имаш желание да четеш и да се образоваш по темата може и по-точни параметри да се сметнат.
01.04.05
13:46
мерси батка:)сега ако искаш щи кажа до ся кво съм ял неска,а по късно др част от деня кфо друго сум ял за да кажеш мнение:)нали може:)?
01.04.05
14:05
9:30 150гр чай,40-50 гр. овесени ядки,филия с майонеза+сирене,филия с маргарин+сладко,филия с маргарин+шоколад!
10 часа излизам за тренировка
11:30 съм си в нас
11:35 приядаха ми са моркови и си хапнах 2:) след тва една чашка с бира:)
12:35 2 филии хляб със сиренце
13;35 чиния с пържени картофи(върху тях кетчуп),малко риба също в чинията,филия хляб и чаша сок!
14:00 една средно-голяма мандарина
мн ли ми е леш програмата (до ся):)
13;35
Какво да ти кажар има съществени пропуски:
1. Как тренираш след толкова ядене? Не ти ли е зле? :D
2. След тренировка е добре да направиш едно основно хранене, а моркови и чаша бира.....може но като десертче :lol:
3. Хлябът е добре да с много сирене, картофите също.
4. Това твоето не е режим, а кретения :lol:
Гледай сега, хапвай от всичко (не по малко) през три часа. Да има и протеини и въглехидрати. (от една страна хляб, картофи, ориз, салати, плодове - от друга сирене, месо, кашкавал, мляко може). Ако се храниш добре ще гладняваш през 2-4часа. Нямам търпение да видя и останалата част от дневното меню :lol:
Поздрави!
01.04.05
14:24
голям ташак съм дейба:)ми не не ми пречи на тренировките:)демек по добре да ям през 2-3 часа ама повечко храна,а не през 1,2…оле полудяяаам :shock: :shock: едн диета не моа си напраа:) :x :twisted:
чудих са дали да ям на секи два часа,е без докат спа разбира се :roll:
някои даже ме питат каде го побирам тва ядене 8) ам аз ако си постава за цел наистина през 2 часа моа да си ям,ама ефект???смисъл?? :roll:
Яж, явно ти е необходимо. Но изчисли калорийте, да не станат пък прекалено много. За да качваш все пак ще трябва и да потренираш в залата.
ПП - И да те помоля да не пускаш по няколко мнения едно след друго. Има бутон “промени” над старото мнение. Използвай го, ако искаш да добавиш нещо.
01.04.05
14:51
съжаляам за няколкото поста един след друг:)ба,мн играчка да ги изчислявам ако зема да ми дойдат още повечко калориики карай ся:)нали тренирам футбол,не се притеснявам,само да зема да качвам вече че нз::)още един път благодаря! :oops:
01.04.05
20:51
16:20 ожесени ядки
18:15 филия със сирене(ех мнооо го обичам тва сирене),сокчее после
20:30 риба-попчета,карт. салата,2филии хляб,сок
и преди да си легна 6а изпия 0,5л. боза и едно кисело мляко в кофичка,тфа ша е май:)
02.04.05
12:02
пи4ага според мене требва да яде6 малко пове4е месо ти само филии яде6 и яко хлеб нагъваи и 6е ка4и6 ама не о4акваи за 3 месеца да стане6 80 кила :wink:
02.04.05
20:52
ок