Протеин (прах) - колко време може да стои разтворен?

30.06.11
13:29

Колко време след като се разбие с вода може да престой? Мисля че някой тук бе казал,че след някакво време започвал да се окислява или нещо от този род.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.06.11 13:38.

30.06.11
14:18

казано от brusakch на 30.06.11, 13:29:

Колко време след като се разбие с вода може да престой? Мисля че някой тук бе казал,че след някакво време започвал да се окислява или нещо от този род.

Абе може да преседи и няколко дни, но се препоръчва след подобен престой да бъде изхвърлен заедно с шейкъра. :D Не е добре да седи дълго, най-добре шейка да се прави точно преди да се консумира.

30.06.11
14:23

като знам как мирише шейкъра след няколко часа неизмиване - предполагам, че около час и половина два на стайна температура е лимита. Затова аз си го нося на прах в добре подсушен шейкър и във фитнеса само водица сипвам.

30.06.11
14:38

Разбирам,но много трудно го разбивам ако го сложа в шейкъра.Толкова ли е лошо ако престой 90мин. разбит в шейкъра :/

30.06.11
14:41

90 минути според мен са ОК

30.06.11
15:27

казано от brusakch на 30.06.11, 14:38:

Разбирам,но много трудно го разбивам ако го сложа в шейкъра.Толкова ли е лошо ако престой 90мин. разбит в шейкъра :/

Какво му е трудното да се разбие бе :О Дори протеините на нутрим се разиват с 5 минути клатене ;Д

Мнението беше редактирано от Riko на 30.06.11 15:27.

30.06.11
16:38

Докато не се вкисне е ОК :)

Преди няколко месеца докато бях на лекции разтворения протеин ми преседяваше около 12 часа преди да го изпия и нямаше проблем. Нямаше утайки или смрад. Може би и качеството/марката на протеина оказва влияние. Веднъж обаче забравих да измия шишето 36 часа и го носих на една ръка разстояние към кофата. :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.07.11 12:45.

02.07.11
13:21

казано от Тихомир Велев на 02.07.11, 12:43:

Преди няколко месеца докато бях на лекции разтворения протеин ми преседяваше около 12 часа преди да го изпия и нямаше проблем. Нямаше утайки или смрад. Може би и качеството/марката на протеина оказва влияние. Веднъж обаче забравих да измия шишето 36 часа и го носих на една ръка разстояние към кофата. :D

Това говори за консерванти в протеина, този който ползвам аз за 2 часа се вкисва, още повече, че го пия с прясно мляко.

TN

02.07.11
16:44

На мене за 1 час ми замирисва и то яко..А пък е на известната  synthrax ..  Не е нали няква ..:D

02.07.11
21:26

Най-добре шейка да се прави точно преди да се консумира иначе се окислява.

казано от entwickler на 30.06.11, 14:23:

...Затова аз си го нося на прах в добре подсушен шейкър и във фитнеса само водица сипвам...

Това е цаката!Яката тренираш с шейкъра докато не се разбие...пиеш и дори да има някаква утайка капваш още малко водица и цоцаш :)

В тая жега николко не може да стои разтворен.

TN

17.07.11
14:25

През зимата като го остая за час и половина - два разбит в шейкъра после има някъв гаден мирис,а представи си лятото да го оставиш,че пък и 1-2 дена да речем :)

17.07.11
15:42

Моя го пия към 2 часа и половина след като е разбит и няма различен вкус или някакъв мирис. ( Пия Whey Gold )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1