казано от Moonray на 17.05.12, 19:59:
поне да не сваля мускули. ;)
Ще трябва да наблегнеш на трениране със собственото тегло или евентуално щангички! :)
Честит празник! Много сбъднати мечти и нови вълнуващи преживявания през новата година. Нека в живота ти има много музика и смях:
09.06.12
11:39
Към момента на писане на поста ти пея happy birthday, да знаеш! ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.06.12 11:39.
Благодаря! (sun) (party)
Да сте живи и здрави!
Активна съм аз - рождения ден го изкарах в каране на колело от Мездра до връх Околчица и надолу, та още ми треперят капачките. Не можахме и да се напием като хората :D
А колко време не съм писала..не е истина :)
Чета ви чат-пат и много се радвам на прогреса на старите приятели! Бъдете здрави и само напред!
Наминавам само да се отбележа. Не знам още дали ще пиша дневник тук или някъде на скришно. Идеята ми е на първо време да видя как ми храненето, после ще има корекции, пък физическата активност още не съм я измислила каква ще е. Както се подразбира - не тренирам в момента. То и цели някакви определени нямам - освен да се кефя на живота и да се чувствам добре :)
По-интересното от всичкото това време, което ме нямаше...че май не съм боледувала. Забравих к’во е грип и настинка.
Потренирах с групата на Ефо, от където съм със смесени впечатления, но предимно положителни. Ходих малко на плуване, където умрях от шубе като разбрах, че е четири метра дълбок басейна :D…Йога вкъщи, малко тичане и..прекрасни и чудни неща, които преживях, но несвързани със спорта :))
Освен, че не съм боледувала съм си същата. В смисъл - не съм отслабнала, не съм надебеляла,(добре де, може би малко ), даже колкото мускули си бях направила - чудно, но си седят. Леко по-отпусната се чувствам кат не тренирам, което се очакваше. Основните промени са ми в главата и душата, така да се каже :)
Толкова от мен за сега. Ще взема да кача накоя снимка, за архивите.
Бъдете здрави! (F)
05.12.13
17:10
Ще пишеш, ще пишеш!!! :)