Пречат ли цигарите на креатин монохидрат?

02.07.11
09:02

Здравейте,наскоро почнах да взимам креатин в комбинация с Въглехидрати и имам въпрос вечерта в която взех “шейка” от въглехидрати и креатина 20 мин по-късно изпуших 4 цигари в една компания.Въпроса ми е цигарите пречат ли на тези добавки...иначе за покачването на маса няма проблем хапвам си стабилно.Само ме интерсува пречи ли на действието на креатина и въглехидрата?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.07.11 09:14.

02.07.11
09:23

Не не пречат... ама братле тая кратуна малко от малко я ползвай... големи въпроси дето задаваш... друг е въпроса какво ти взимат/дават цигарите...

HE

02.07.11
09:40

казано от Тихомир Максимов на 02.07.11, 09:02:

Здравейте,наскоро почнах да взимам креатин в комбинация с Въглехидрати и имам въпрос вечерта в която взех “шейка” от въглехидрати и креатина 20 мин по-късно изпуших 4 цигари в една компания.Въпроса ми е цигарите пречат ли на тези добавки...иначе за покачването на маса няма проблем хапвам си стабилно.Само ме интерсува пречи ли на действието на креатина и въглехидрата?

Ще ти спадне ръката с два сантиметра от комбинацията (fubar)
Имам усещането, че някои хора си ползват кратуните за украшение!
И тютюнопушенето е забранено за лица под 18 г. (giggle)

02.07.11
09:50

казано от head_hunter на 02.07.11, 09:40:

Какво имаш впредвид?

02.07.11
10:24

Дали всъщност реалния ти проблем е цигарите и креатина?
С какво всъщност прещат цигарите на трениращия и спортуващ човек?

Както всички/повечето(надявам се) знаем, че нашите тела се нуждаят от кислород. Кофти, ама факт. Когато ние тренираме мускулите се нуждаят от този така важен за нашето тяло елемент.
Как тялото ни си го набавя? Много просто - чрез процесът дишане. Този иначе така прост на вид процес е комбинация от много дадености, които природата ни е дала, такива като - нос, трахея, бели дробове. Това е най-общата картинка, за повече информация тук.
Когато човек пуши цигари той с дима поема катрани(радон, безпирен и нитрозамин), никотин и др. Целият процес на вдишване на този дим става от дихателните пътища. Ако някога сте виждали какво представлява катранът, то знаете, че той е изключително лепкава субстанция. Така той се наслагва по дихателните пътища, като ги запушва и затлачва. Газовата обмяна се извършва посредством алвеолите. Когато обаче те са затлачени с катрани това става по-трудно.

Следователно, един пушач има много по-малък прием и усмоямост на кислород от един непушач. А на тялото му трябва кислород, за да функционира правилно.

Отделно проблема с липсата на апетит при пушачите. Затлачването на кръвоносните съдове, което води до снишаване обмяната на вещества в организма... както куп други проблеми.

Просто спри цигарите. :)

Няма смисъл от безмислени теми, в които да се питаме едва ли не: Пречат ли наркотиците на храната? ;)

02.07.11
10:34

изпуших 4 цигари в една компания.

Цигарите на креатина не пречат.
Очевидно обаче компанията пречи на теб :D

казано от Тихомир Максимов на 02.07.11, 09:50:

Какво имаш впредвид?

Това беше добро (giggle)

Мнението беше редактирано от G33K на 02.07.11 10:35.

02.07.11
10:42

Мерси на dimzata за подробния отговор..другите ******** дет се правят на интересни ... *********

Модерация: Моля, придържайте се към Добрия тон!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.07.11 11:02.

02.07.11
10:49

Смешник си ти, че задаваш толкова малоумни въпроси. Всички ти отговориха, че пречат, но понеже само в на Димзата коментара няма закачка, другите стават смешници.

Мнението беше редактирано от Георги Попов на 02.07.11 10:49.

02.07.11
11:14

Toва дето ти го казват че ще ти спадне ръката от цигарите с 2см е напълно възможно, даже и с повече ... така че се замисли избора е твои.

02.07.11
11:53

казано от Тихомир Максимов на 02.07.11, 10:42:

Мерси на dimzata за подробния отговор..другите ******** дет се правят на интересни ... *********

Според мен, отговорът на dimzata е всичко друго, но не и отговор на въпроса, който си задал. Поглеждам пак заглавието - “Пречат ли цигарите на креатин монохидрат?”, после пак чета поста и продължавам да не виждам къде ти се отговаря пречат ли, не пречат ли на тоя креатин.

Всички останали отговори малко или много съдържат такъв отговор, ама няма кой да чете. То е ясно, че никой не се кефи да го бъзикат, ама при такива въпроси няма как, човек ;)

02.07.11
12:19

Цигарите не пречат на креатина. Но на всичко останало, да.

02.07.11
12:20

^ Да е...спирам цигарите и тва е..

02.07.11
23:01

казано от G33K на 02.07.11, 11:53:

Според мен, отговорът на dimzata е всичко друго, но не и отговор на въпроса, който си задал. Поглеждам пак заглавието - “Пречат ли цигарите на креатин монохидрат?”, после пак чета поста и продължавам да не виждам къде ти се отговаря пречат ли, не пречат ли на тоя креатин.

Хахахаха... :D

А, иначе, пак ти казвам просто спри цигарите. Обясних ти за какво пречат и ти дадох сравнението, че все едно да питаш: Пречат ли наркотиците на храната? Те не пречат просто на храната, ами направо ти разказват играта на тялото. А ти ако искаш се храни здравословно и пий креатини, както и какви ли не други добавки. Докато си вкарваш отрова в тялото, ефект или няма да има, или ще е минимален. Преди вече повече от 4 години и аз отказах цигарите. Давам ти тези съвети, като човек изпитал гадния им ефект върху тялото си. Доста от последиците и вредите също така ти ги спестих. ;)

Мисля, че ме разбра прекрасно какво имах в предвид в предния си пост. Също така имай си едно наум и за прекалената употреба на алкохол. ;)

HE

03.07.11
01:11

А ти малък ****** що не хванеш да си ******* да не ти ******* и ****** ? :D

п.п. G33K - веднага се издаде летния билдър, като чу, че раката ще спадне с два сантиметра и откачи :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.07.11 01:30.

Н

03.07.11
01:24

Имам усещането, че някои хора си ползват кратуните за украшение!
И тютюнопушенето е забранено за лица под 18 г. (giggle)

Що го ръжеш :D Де да беше само 2 , може да ти атрофира и да стане мускула след това на вода ;)  първия месец ще спадне с 10 сантиметра 2-рия не знам ...

03.07.11
01:42

казано от head_hunter на 03.07.11, 01:11:

А ти малък ****** що не хванеш да си ******* да не ти ******* и ****** ? :D

п.п. G33K - веднага се издаде летния билдър, като чу, че раката ще спадне с два сантиметра и откачи :D

Знаеш ли колко креатин са 2 см ;) .... Аз не :D

Като цяло не познавам натурално трениращ човек които пуши цигари и има добри резултати като размери на тялото , сила , издръжливост.

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 03.07.11 01:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1