Какво препоръчвате за НВД?

02.07.11
18:45

Аз съм на 20 годни 180см и 87 кг и тлъстините са ми главно на корема и талията.
Започвам НВД като тренирам всеки ден по програмата Power 90  предимства/непостатъци. 1ви ден тренировка с тежести, 2ри ден кардио и корем + карам 15-20 мин кростренажор. Знам че много от вас ще се изсмеят на програмата, но аз мисля че трябва да я направя (90 дни) преди да се настаня във фитнес залата. Харесва ми защото обхваща цялото тяло и има много разтягания което ми помага (ритам по-високо и т.н). В Ютуб има много клипчета ако се интересувате.
Та да си дойдем на думата - какви хранителни ще ми препоръчате за да получа добри резултати?
Да взема ли елкарнитин? Ами какъв протеин? Аминокиселините толкова ли са важни?
Моля дайте ми някакви конкретни примери за препарати нисък/среден клас! Много ще съм ви задължен за това!
Поздрави

Темата беше редактирана от marian todorov на 02.07.11 18:46.

DO

02.07.11
19:29

По-скоро пробвай рибено масло и зелен чай.
Чая може и на капсули,ако нямаш поста за истински,насипен.А ако си решил да правиш здрави тренировки може да добавиш и една протеинова пудра за след трен.Иначе останалото е в хранителния режим.

Мнението беше редактирано от donsir на 02.07.11 19:34.

02.07.11
22:55

Л-карнитин + зелен чай + гуарана + рибено масло е много добро комбо. Естествено имаш нужда от много хубав хранителен режим за да има резултати.

03.07.11
11:51

Вземи си Л-карнитин :) , карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.Той е без рискове за здравето. За протеин , купи си суроватъчен. Аз ползвам на Optium Gold Standart и съм много доволен от него.За запазване на мускулите , се предпочита БЦАА. Има достатъчно информация в интернет! Надявам се , че съм ти помогнал.

08.07.11
11:25

Хайде де не се стеснявайте изкажете си мнението :)

HE

08.07.11
12:01

Препарати, от перилните ще ти препоръчам ариел с омекотител ленор и калгон можеш да добавяш за котления камък. От дезинфекциращите доместос, а ако не ти стигат финансите и площа е голяма - белина. От обезмаслителите най-конвенционалния Меглио е перфектен. Та за какви препарати ставаше въпрос?
Аз ти препоръчвам да не се стесняваш и да прочетеш следната статия - http://www.bb-team.org/articles/1444_hranitelni-dobavki-pri-novatsi#axzz1RVD9Hjc3 ще ти е полезна да не употребяваш думички като “препарати”, когато става въпрос за хранителни добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1