CLA - струва ли си?

Добро утро (поне за мен де :)) на всички. Скоро ми свършва рибеното масло и почнах да гледам по онлайн сайтовете да си намеря най-изгодното. И случайно попаднах на този продукт. Пак е омега-3 мастна киселина, но главното, което ми хвана окото е, че подпомага горенето на мазнините и същевременно помага за покачване на мускулна маса. До колкото знам постигането на този ефект е меко казано трудно. Та въпроса ми е този продукт наистина ли има качествата, описани на резюмето и действа ли? Или просто е поредното плацебо хапче за 50 кинта :D

03.07.11
11:01

Здравей :) Ако търсиш нещо което да гори мазнини - много хора хвалят L-carnitine. Мускулна маса не прави . Виж го тук.  Марката BioTech USA според мен е доста добра :) А относно CLA - не бих те съветвал да даваш 50лв за нещо такова.

03.07.11
11:12

Да,работи
За съжаление,бавно,но пък е тотално безвредно,ако не смятаме неприятните оригвание понякога,от някой марки CLA
И като стана дума за марки,има значение кои точно CLA продукти ще избереш,този на праимафорс примерно е тотален боклук,най добрия който съм пил е на Dymatize,тоналина,който за съжаление е и един от най скъпите

Последната година ползвам CLA на MRM и съм доволен,не си купувай този продукт от БГ защото тук цените са 3х,аз редовно си го поръчвам от САЩ,при неговата цена и грамаж няма нито ДДС нито мито
Същото важи и за рибеното масло

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1