Инструктор по CrossFit в София ?

Здравейте.
Дълги години се занимавах с плуване, пробвах и фитнес, но признавам си някак не успя да ме привлече.
За първи път тук прочетох за кросфита и идеята страшно много ми допада. Но тъй като познанията ми за фитнеса са съвсем бегли, не искам да рискувам да  изпълнявам упражненията сам.
За съжаление, естеството на работата ми е такова, че не мога да се включа в групите в събота и неделя, които се провеждат в Младост, Надежда и доколкото разбрах на  стадион Академик?
Затова се интересувам от индивидуално обучение, става дума за фитнес инструктор, който дори да не е специализиран в Кросфита, би могъл поне да ме напътства правилно. Предполагам, че залата и обурудването в нея, също имат значение?
Търсейки информация , открих един-единствен инструктор, който специално е посочил , че тренира  клиенти по тази система, това е Костадин Зашев от Спорт Сити- Младост. Залата обаче е доста далеч от работата и дома ми (Западната част на София), така че ако има и други инструктори, моля споделете.
Благодаря ви.

05.07.11
22:46

-Юли Тодоров;
-Ефтим Илиев;
-Кирил Любенов;

на тези хора, аз бих се доверил...

ако си сериозен, пиши на лични да ти напиша и координати и друго, ако те интересува, за да не звучи като реклама тук...

Във форума ще намериш Юли, ако вече не си го открил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1