Дайте мнение за хранителния и тренировъчния ми режим

06.07.11
16:07

Здравейте,
Не се имам за много напреднал билдър, но от доста време чета ББ-Тийм и съм на ясно с това какво правя.
Имам съмнение обаче относно правилното взимане на добавките които приемам в момента или мисля да приемам.
Ето какъв е хранителният ми режим:
Закуска (обикновено след тренировка, защото съм в залата от 8 до 9-9:20):
- 3 твърдо сварени яйца
- 3 филийки ръжен хляб (Вита) с масло
- 100 грама сирене
- 1 домат

Обяд 1:
1 парче пилешко филе (сготвено на фурна, аз си го правя)
150 грама ориз пак на фурна с грах и царевица (пак аз го правя с малко зехтин и сол)

Обяд 2: същото меню

между яденетата или като почуствам глад ям сурови ядки (лешник или кашу) към 80 гр.

Вечеря:
Гледам да е разнообразна (салати, супи или някаква по-постна манджа), ако е останал ориз го дояждам заедно с ръжен хляб и домат. Някой път ям и филе “Елена” пак с ръжен хляб.

До тук с храните.

Ето какви добавки взимам (или смятам да взимам):
> Usp labs modern bcaa (купих си ги но още не съм пробвал) - смятам да ги взимам след тренировка

> Mega pro amino 2200 325 таблетки - “изядох” един буркан от тях за месец и половина и се чувствам много добре. Пия ги сутрин обед и вечер (преди лягане) по 3 таблетки (6.6гр. на прием).

> BCAA (не помня марката) - обикновени таблетки по 4 преди и след тренировка (2.2гр на прием)

> Jack3d (купих го вчера) - мисля да го пия преди тренировка по 1 доза.

Аз съм 189см висок, около 100кг (движа се между 90 - 100 кг според зависи).

Тренирам през ден.

EDIT:
Цели: Значително покачване на мускулна маса.

Благодаря предварително на всички които ще дадат градивни критики.

Темата беше редактирана от Tano Caridi на 06.07.11 16:29.

Н

06.07.11
16:10

Първо цели не са споменати !:D
Второ закуска нямаш ! Яж преди трен , това е много важно и закуската да е овесени ядки ти препоръчвам :)
Яденията ги увеличи на 5-6 Поне , 4 са малко .
Хляб с масло WTF ?
Тва масло за кво ти е ?

Мнението беше редактирано от Никола Николов на 06.07.11 20:21.

06.07.11
18:15

Добре, ще Овелича храненията през деня.
Други идеи?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1