Дневникът на Crank.

Темата е заключена.

07.07.11
01:30

Най-после реших да се организирам и да започна да описвам тренировките си в дневник. Най-вече за да мога да се мотивирам и евентуално да следя своя прогрес, а също и с надеждата да бъда коригиран когато правя нещо грешно, понеже не се чувствам много наясно с хранителните режими и съчетанието им с тренировки.

Тренирам с тежести от около половин година, но доста непостоянно и без да обръщам особено внимание на храненето. За моя радост метаболизма ми е достатъчно бърз и един вид ме е спасил от това да стана “кюфте”, но все пак има много време докато видя изразени коремни плочки на моето тяло.

На 16 години съм, висок съм 185 сантиметра, и тежа около 69кг, което е доста малко за височината ми. Мои наблюдения са, че много слабо място при мен са прасците, докато гърдите се развиват доста добре заедно с гърба. Мускулна маса липсва в ръцете, но смятам че това е резултат по-скоро на несериозното им трениране. Тези неща определят приоритетите ми по този начин - ще концентрирам в трениране на ръцете и краката, докато изравнят и изглеждат съразмерни с останалите мускули.

Общо взето целите ми са следните - искам да кача мускулна маса, и да изчистя последните останали мазнини, като ще се опитам да направя двете неща едновременно. Храната ще си я приготвям сам, така че имам пълна свобода, а хранителни добавки като цяло няма да участват в процеса, въпреки че включването на протеин е възможно, но това би станало след като се изясня съвсем с това как се ползва и т.н. По принцип нямам средствата за такива, а смятам че добри резултати могат да бъдат постигнати със старание и постоянство, като им бъде отделено достатъчно време, дори без помощ от добавки.

Скоро ще започна да описвам хранене и тренировки, а също може и да добавя още информация за себе си - разни мерки и т.н. :)

Темата беше редактирана от Crank на 14.07.11 00:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1