програма и диета

Темата е заключена.

09.07.11
16:08

здравеите.аз сам на 33 год.1.74висок,90кг.имам корем и паласки.от 6 месеца ходя на фитнес активно.когато запо4нах бях 102кг.правя упражнения и кардио.но ям каквото сготвим вкащи.като сам намалил до минимум хляба.спрех газираното.об6то взето ли4и някаква промяна,но корема и паласките по4ти не мардат.ще помоля някои които се занимава с това ако може да ми каже някаква диета и ако може програма.целта ми е да из4истя корема и паласките и да пооформя мускулите без да свалям много килограми.в смисал да не падам под 85 да ре4ем.засега тренирам по тази програма.                                                                                                                                понеделник;гръб;3 упражнения на скрипец;пред врат,зад врат и тесен хват;кардио 50 минути(около 8-9 км)                                                                                                                                      сряда;гарди и рамо;вдигане от лег,полулег,обратен лег и флаис;и за рамо по 2 упражнения за предно задно и страни4но;кардио.                                                                                                                        петак;раце;бицепс;от седеж с дамбели,концентри4но,и скотово на СКОТ машина;трицепс;дарпане на скрипец,дамбел зад глава и кофи4ки на пеика;кардио.коремни преси правя 3 пати седми4но.4 серии по 50.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Модерация: Темата не отговаря на изискванията на форума и е в противоречие с условията за ползване.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 11.07.11 09:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1