09.07.11
21:47
Наскоро ме запознаха с тях и ми вдъхват доста доверие.Най-важно е, че не са лекарства и ако не помогнат, поне няма как да навредят.На мен лично ми вдъхват доверие и ми е интересно да пробвам.Поръчах си лесно начало.Досега не бях чувала толкова положителни коментари за подобно нещо! А още по-интересно ми е да чуя и вашето мнение - използвате ли ги и какви са ви впечатленията?
Впечатленията ми са, че продават добавки със съмнително съдържание на хора, които нямат никаква идея, че същите ензими, ЕМК, пробиотици и т.н. могат да се намерят в много по-висока концентрация на няколко пъти по-ниски цени от утвърдени производители.
10.07.11
02:03
Нещата са качествени, но действително неразумно скъпи (като съм сравнявал други продукти на Aqua Source като Глюкозамин и т.н). Покрай майка ми си взех лесно начало и не бих казал, че имаше кой знае какъв ефект, ако имаш подобни проблеми, бих ти препоръчал да прочетеш за Еньо Миланов (билкар). Това е единственото, което има положителен ефект при мен, имайки предвид, че си съсипвам храносмилателната система с този терористичен за организма фитнес режим. Разбира се, давай смело с лесно начало, може при теб да действа добре. Успех!
Мнението беше редактирано от Георги Рачев на 10.07.11 02:11.