10.07.11
11:57
Това са марките. Интересува ме главно качеството, а след това вкусът. Е кой си заслужава най-много? Благодаря :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.07.11 12:03.
10.07.11
12:00
Scitec са им много добри продуктите ,3 пъти съм си взимал протеин на Scitec и съм доволен :)
Мнението беше редактирано от Никола Николов на 10.07.11 12:01.
10.07.11
12:07
Така протеин не се избира, ако държиш темата да не стане купчина условности. Нека тръгнем от бюджет и според него - конкретни видове на протеините им.
10.07.11
12:18
Бюджет - и трите марки цените им варират между 70 и 90/100лева, така че някъде там се орентирам. Да кажем 80 лв.
Ето иначе конкретните протеини от конкретните марки. Кой от трите? :)
(1) Sci-Mentor Premium Whey
(2) Scitec 100% Whey Protein
(3) Syntrax Whey Shake
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.07.11 12:21.
15.07.11
00:43
За мен изборът е изключително лесен. Syntrax с 2-те ръце ... и единия крак :)
15.07.11
01:13
Да, и аз съм за Сайнтракс. Вземи си Уей шейк, няма да сбъркаш.
15.07.11
10:13
Syntrax Whey shake за мен е един от най-хубавите протеини :) така че :) действай
19.07.11
14:40
Още един глас за Whey Shake
Кажете какво толкова хубаво намирате в този Whey Shake ? Въпроса не е провокативен, просто ми е интересно, тъй като ни виждам нищо специално дори и цената.
26.07.11
10:34
Просто и кратко - добро белтъчно съдържание - 23 гр в доза от 30 ако не се лъжа, отличен вкус, 70 лв за 5 либри, а сега ти кажи какво разбираш под “нищо специално”
Не знам колко от вас са ги пили и трите като мен , но ми кажете поне в едно нещо Whey Shake да е по-добър от Premium Whey….
Не знам колко от вас са ги пили и трите като мен , но ми кажете поне в едно нещо Whey Shake да е по-добър от Premium Whey….
Вкуса :Д Разтварят се еднакво, може би шейка малко по-бавно, но шейка си е концентрат, ама закакво да давам 85 кинта за сай ментор, като шейка го взех доста по-евтино. А повярвай ми братле, изолат,концентрат, лайнат разлика няма да усетиш, нито ти, нито мускулите ти..
За вкуса може да се поспори доста , за мен Премиум Уей беше с най-уникалния шоколад на пазара и въобще от всички марки които съм пил и като ти гледам годините бройката им надхвърля в пъти твоите изпити кофи протеин . Та в този ред на мисли би трябвало да знам какво купувам и какво да очаквам, и определено бих усетил разлика от изолат и лайнат които предполагам е с най-голямо разнообразие от към вкусови вариации......
А пил ли си уей шейк, защото съм пил сай ментор - ванилия,банан по 2 кила, и да ти кажа, ванилията изобщо не ми хареса, банана беше ок. Пия в моменат уей шейк ягода, опитвал съм и шоколад, и искам да ти кажа, че по-добри протеини не съм опитвал. И не ми обяснявай, че имаш по-добро възтановяване от изолата :D :D :D
Даже в момента пия шоколада на Уей Шейка.... Кои какво си мислиш че ти обяснява не знам... кога за възстановяване е ставало дума и къде си го прочел не знам , нито автора го интересува че си взел Шейка тънко и не ти се дават 85 лв за Премиум(за тая цена и аз не бих го взел) , нито е нужно да се чувстваш длъжен да ми обясняваш аз какво бих усетил от изолат , концентрат и лайнат , някак си мисля че съм по-наясно със моите собствени усещания и не е нужно ти които най-вероятно си почнал да пиеш протеин преди година , две да раздаваш мъдрост... темата е за трите изброени протеина , пил съм ги и трите скоро и изразих мнението си.
Дали има все още шанс форума да заприлича на този които беше преди 3-4 години поне или новата вълна малолетни билдъри ще го завладеят изцяло?
Рико, понякога човек трябва да знае кога да спре. В момента водите напълно безмислен спор, в крайна сметка нека всеки да си пие това, което харесва, нали знаете - На вкус и цвет, товарищей нет! Личното ми мнение за Syntrax-а е, че е бъкан с прекалено много химия, на мен ми се стори твърде изкуствен на вкус, впечатленията ми от протеините на scitec също не са добри, Sci-Mentor не съм пробвал.