Кросфит стак или "Как успешно да си даваме парите на вятъра"

12.07.11
16:22

Така, време е да споделя с вас стака за зимата... 90 килограма, 7-8 процента подкожни, 190 висок, стаж - 4 години. Хранене - ВМ-НВД, най-вече сурови яйца, телешко месо, сметана, масло, бекон и ядки. Протеина е около 220-250 грама на ден, мазнините не ги меря особено. Но средно се падат около 20 сурови яйца на ден+600-700 месо, 100 грама ядки, сметаната и маслото не знам.
Тренировки - Кросфит 4-5 пъти седмично. Какво мисля да взема... Целта е бигър, фастър, стронгър. :)
2 килограма глутаминови пептиди ГАТ
2 супер чейна на Синтракс
Нектар+Матрикс на Синтракс
2 сайзон приконтеста
500 грама бета аланин
Мицеларно кремче на Синтракс
Булетпрууф на Мъсъл Фарм
Анимал Пак
Много рибено масло/Жен Шен/Кордицепс/Родиола
Какво ще кажете?

12.07.11
16:29

горе-долу колко излиза всичко ?

350 долара :)

12.07.11
17:14

Бигър и стронгър с НВД?шегуваш се нали? :) При 4 годишен стаж явно се шегуваш

Колкото до стака,чудесен е!На твое място бих се спазарил с някой дистрибутор за всичко накуп,повярвай ми,излиза на цени като във США,аз наскоро напазарувах протеин ,аминокиселини,мултивитамини,креатинова матрица и малко буустер,голямата торба на ОН ми се върза 120 лева

О, повярвай ми, Бигър, Стронгър и Фастър със ВМ-НВД. :) Ама като имам 250 грама мазнини на ден. :) ВВД-то е ташак. :)

казано от Dean Petrov на 12.07.11, 17:14:

Бигър и стронгър с НВД?шегуваш се нали? :) При 4 годишен стаж явно се шегуваш

Колкото до стака,чудесен е!На твое място бих се спазарил с някой дистрибутор за всичко накуп,повярвай ми,излиза на цени като във США,аз наскоро напазарувах протеин ,аминокиселини,мултивитамини,креатинова матрица и малко буустер,голямата торба на ОН ми се върза 120 лева

За бигър може би да, но за стронгър изобщо не се шегува. Стака е ок, но тоя super chain ми се вижда малко излишен. Вземи си бцаа в големи количества и дерзай!!!

Идеятаме че супер чейна ще заменими бцаато, а и аз ще го пия в макс дози

Ако парите не са проблем. Мен само това би ме притеснило.

Не са проблем парите търся качествен продукт

DO

13.07.11
18:30

По мое скромно мнение - разкарай Синтракс Нектара,Синтракс Супер чайн,Синтракс Матрикса и на тяхно място взимай два чувала NOW Whey Isolate,а Синтракс Мицелар замени с матрицата на Гаспари

По-качествени протеини от тези на Синтракс няма... Пък суперчейн искам да го пробвам като БЦАА продукт. Синтракс са добра марка. Протеина на Гаспари не е нищо особено. На тях яките продукти са им Суперпъмпа и СайзОна

14.07.11
15:36

казано от GreyKnight на 13.07.11, 20:50:

По-качествени протеини от тези на Синтракс няма... ...Протеина на Гаспари не е нищо особено. На тях яките продукти са им Суперпъмпа и СайзОна

Как достигна до това? И в Matrix и в Myofusion има почти еднакво количество въглехидрати, които теоретично са достатъчни за да те изкарат от кетозата.

Откъде знам ли, просто знам. Аз и едва ли кетозирам... 50 грама на въглени ми се събират поне. Да не говорим, че пия и Сайзон макс, в който има 50 грама захар...

15.07.11
02:08

ВМ-НВД с 60-те грама захар на сайз он (thumbs up) !

Оттук веднага една яка контра от моя страна - захарите в сайз-а не водят до инсулинов пик и не завишават кръвната захар. Основната им потребност е да те държат в залата по-дълго време и да са транспортьори на креатина и бцаа-то. А и докато въглените ми не станат над 100 грама, все съм на НВД. Да не говорим, че и енергоразхода ми е голям. Цял ден на крак+мощни анаеробни натоварвания...Тъй че това въобще не ме бърка. А да, и ям доста мед - това пак е захар. Пай ли ще има тъмбс ап?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1