12.07.11
17:06
На 17 години съм 62 кг 173 см висок.
Като цяло откакто се помня съм слаб затова преди година и половина започнах фитнес и успях да кача 10 кг и наскоро го спрях поради липса на финанси.
Проблема ми е, че макар и да съм слаб на корема ми се трупат мазнини (макар, че не са много) и плочките ми не могат да се опишат.
Въпроса ми е мога ли с тичане да сваля мазнини без да губя от мускулната маса поне до определена степен. И ако това е възможно по какъв начин на бягам за да постигна този ефект.
Мисля, че ако бягаш на заден ход ефектът ще е страхотен!
Използвайте търсачката преди да пуснете тема. Питания като твоите има хиляди...
12.07.11
18:23
Всичко зависи от храната!Разровисе из форума полезна информация колкото искаш,това че те мързи да използваш търсачката,не значи че всички трябва всеки ден да отговарят на такива тъпи въпроси като твоя.
Проблема е, че аз се разрових и продължавам да се ровя из търсачката, но на всички тези въпроси забелязвам, че винаги главните предложения са свързани с промяна на хранителния режим, а аз търся отговор на въпрос който не засяга храната.
12.07.11
19:07
Въпросът с мазнините по корема не засяга храната?! -Интересна гледна точка.
12.07.11
19:14
Това е важно храненето,за да изчистиш корема ти трябва хранителен режим и подходящи тренировки.Ако се храниш с чипсове,вафли и други боклуци едвали ще имаш скоро “плочки”.
12.07.11
19:46
Виж сега.За да имаш ‘’плочки’’ ти трябва много добър хранителен режим и кардио тоест бягане,скачане на въже и други аеробни тренировки.Ти с бягането ще изгаряш калории но ако се храниш мръсно то почти няма да има ефект !Затова ако искаш плочки няма да се отървеш от хранителният режим.Даже бих казал че плочки не се постигат лесно за съжаление ;(.Започни първо с по лесна диета като РБД и тичане от първо по 10-15 мин. след това овеличавай до 30-40 максимум минути.След като се поизчистиш тъй като ти казваш че не си с много подкожна мазнина може да започнеш с ВИИТ или HIIT, за която можеш да намериш информация в раздел фитнес.За да не гориш мускули при кардиото не трябва да съкращаваш калориите под 20% от необходимите ти за запазване на теглото.Надявам се да съм помогнал.
Мнението беше редактирано от гн.Хаджиев на 13.07.11 17:59.
12.07.11
20:03
Ти с бягането изгаряш много по малко калории отколкото с диетата!
Доста интерестна логика бих добавил :D Ква е тая диета дет гори калории ? Или от дъвченето ?
Въпросът с мазнините по корема не засяга храната?! -Интересна гледна точка.
Не съм имал предвид това. Мисълта ми беше, че въпроса ми не е свързан с храненето.
Иначе мерси за всички отговори и вече ми стана ясно как трябва да подходя. :)
Проблема е, че аз се разрових и продължавам да се ровя из търсачката, но на всички тези въпроси забелязвам, че винаги главните предложения са свързани с промяна на хранителния режим, а аз търся отговор на въпрос който не засяга храната.
Интересно...ако намериш отговор, който да не засяга храната, сподели, моля те. Сигурна съм че ще си полезен на много хора, които незнаещи търсят истината в начина си на хранене. :D
13.07.11
13:04
Интересно...ако намериш отговор, който да не засяга храната, сподели, моля те. Сигурна съм че ще си полезен на много хора, които незнаещи търсят истината в начина си на хранене. :D
Е винаги може да си направи “Липосукция” и за да влиза към въпроса “Стопяване на мазнините в коремната област” може да ги земе от докторите и в 1 тиган да ги стопи :D
само 62кг си ... има ли какво да се описва - качи още десетина кила месо и тогава търси нещо за описване ;)
на тези килограми и ръст, едва ли има много мускул по тебе, особенно на корема, така че и малко да замазнееш, плочките ще изчезват
13.07.11
17:55
Знаеш какво имам предвид нали никола :D ще едитна.
13.07.11
18:16
Знаеш какво имам предвид нали никола :D ще едитна.
Намирам липсата на уважение проявена чрез изписването на името ми с малко “н” за обезпокоителна :D
14.07.11
23:20
Съжалявам много ;( ама ми е развалено превключването на езика и се налага да пиша с гугъл пиша си на английски и ми излиза може би имахте предвид и тва дето съм написал го прави на български само че някой път греши.