Гейнър и орелефяване?

12.07.11
21:53

Здравейте! Отдавна не съм писал, но ми изникна една питанка, на която желая компетентно мнение от експерти :) Желая да орелефя колкото може за 2-3 месеца, в момента правя пет силови тренировки по обяд и три кардио вечер - това общо седмично. Целта са ми да сваля 10кг с минимална загуба на мускулна маса. В търсене на протеин тези дни ми попадна супер изгодна оферта за гейнър MUSCLE JUICE 2544 на Ultimate Nutrion, имам предвид оферта за смешни пари на която просто нямаше как да откажа :) Но си нямам и идея как мога да го включа в храненето, тъй като е силно калоричен заради захарите, макар качествен протеин вътре, а аз целя бърз ефект от орелефяването. Искам да попитам как ще ми предложите да го разпределя в дневния прием и изобщо възможно ли е или направо да го давам на някой авер, който иска да качва?

HE

12.07.11
22:09

Гейнър в период за релеф звучи, като да е.еш за девственост :D
Насочи се към ВСАА, протеин или и двете ;)

13.07.11
09:33

head_hunter

Някак си,много на място казано,откъде ти хрумват тия бисери не зная! :)

AcTivE
Що трябва да го даваш?Изчакай октомври ноемрви,и го включи в режима си,ако имаш планове да качваш де,на дали ще му се случи нещо до тогава

HE

13.07.11
11:14

казано от Dean Petrov на 13.07.11, 09:33:

head_hunter

Някак си,много на място казано,откъде ти хрумват тия бисери не зная! :)

Талант :D

13.07.11
12:15

head_hunter :D :D :D

Dean Petrov, забравих да кажа, че скоро му изтича срока на годност, затова до месец и нещо трябва да е изразходван, че след това да не стане някакво натравяне, макар че не ми се вярва. Мерси за съветите, няма да рискувам с гейнъра все пак :)

10

13.07.11
22:21

От ПнБ си го купил нали ? 56 лева, ма с изтичащ или вече изтекъл срок на годност :Д

13.07.11
23:17

От мой човек за 20лв - 2.25кг.

15.07.11
00:10

Е какво ако пише,че е годен до Август 2011 .. на 31-ви Август е годен, а на 1-ви септември е негоден?? Прием на гейнер през период на чистене е доста безпредметно начинание. Аминокиселини, протеин, фетбърнар  и витамини са твоите добавки .. зависи от възможностите.

P.S. Аватара ти е убиец .. Арнолд с тая поза спечели Олимпията :))

Мнението беше редактирано от summer_jam на 15.07.11 00:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1