Тренирането всеки ден и мнения по програмата ми .

12.07.11
23:15

Здравейте , отскоро започнах със стреет фитнеса и тренирах през ден , но напоследък от нямане какво да правя вече ходя да тренирам 2 пъти на ден , 7 дни в седмицата . Та искам да ви попитам има ли някакъв отрицателен ефект . Ето и какви упражнения правя:
1.5 набирания широк хвад
2.8 кофички като пускам максимално до долу.
3.6 набирания за бицепс
4.6 набирания тесен хвад
5.1 силово (не го правя както трябва - първо премятам дясната ръка)
Всичките набирания ги правя като пускам максимално до долу . 1-та седмица правех по 3 серии , а сега правя по 6-7 серии на ден. Ако имате някакви забележки и препоръки казвайте да не се повредя :D, че съм още малък.
П.П Въведох си някои мерки , кажете дали съм асиметричен :D.

Темата беше редактирана от Vasil Kovachev на 12.07.11 23:31.

13.07.11
08:27

Здрасти!
Мускулът расте като почива. Чрез системно пренатоварване няма да расте,даже може да намали обема си. Тренирай през ден.

Яж бързи и бавни въглехидрати и въобще полезна храна (можеш да поразгледаш във форума), пий много вода. Спри тренирането 2 пъти на ден, Христо ти каза защо! Почивай добре и ще имаш резултати.
Успех

06.08.11
18:25

Моята програма доста се доближава да тази и реших да не правя друга тема, за да питам. Имам няколко въпроса.
Ако искам да добавя лицеви опори, добре ли ще е, защото някои казват, че не е хубаво да се тренират гърди и гръб в един ден? Също така и искам да включа и някои упражнения за корем. Ако може да дадете някакви предложения?
Общо взето тренировката включва “всички” мускулни групи. По-добре ли ще е да ги разделя на различни дни и ако да как? 1 ден - гърди, бицепс и корем, 2 ден - гръб, трицепс и корем?

06.08.11
21:47

Здрасти! Първо да разделиш дните като правиш гърди и бицепс само в един ден и гръб и трицепс е невъзможно,защото упражненията за гърди(лицеви упори,кофички) натварват едновременно гърдите и трицепса ( и рамо), а набиранията -гръб и бицепс. Такаче , ако искаш да тренираш по “Сплит” програма можеш да направиш така -1 ден-гърди,трицепс,рамо,корем 2ден- гръб,бицепс,корем 3ден-крака. Важно е да не забравиш и за долните два крайника!! Аз лично предпочитам да тренирам всичко в един ден, не знам защо, просто така съм си свикнал .Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1