Ефект от Yohimbe

15.07.11
22:26

Здравейте, чудя се дали при всички които са приели йохимбе са почувствали по голяма ерекция и на коя марка залагате това лято?

Темата беше редактирана от Bocko на 15.07.11 23:29.

HE

15.07.11
23:24

казано от Bocko на 15.07.11, 22:26:

Здравейте, чудя се дали при всички които са приеми йохимбе са почувствали по голяма ерекция и на коя марка залагате това лято?

Повишеното либидо е страничен ефект от йохимбе-то. Има го и момента с ерекциите въпреки, че ако целиш някоя мацка да те гледа, като божество - комбинирай с трибулус ;)
Горното е на теория, но на практика на теб за какво ти е такъв ефект :D

15.07.11
23:27

Ами не, че ми трябва просто като чета кой какво казва за продукта и нищо не споменава за това му свойство пък навсякъде казват за намаляне на мазнини и повишаване на ерекция :D

Мнението беше редактирано от Bocko на 15.07.11 23:28.

HE

15.07.11
23:30

Айде сега - признай си, че искаш някоя мома да си татуира името ти на специално място след една нощ с теб :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.07.11 23:30.

15.07.11
23:32

казано от head_hunter на 15.07.11, 23:30:

Айде сега - признай си, че искаш някоя мома да си татуира името ти на специално място след една нощ с теб :D

Понеже почнах малко работа и кат съм с булката след работа съм омалял нямам сили и малко ма живни пък всичко друго е добре дошло :D:D

HE

15.07.11
23:37

Ехееее ти на тези години ако от малко работа го даваш така, то на наще години ще си забравил тея отношения с жената :D
Пробвай го - 30-40 мин. преди да я бутнеш под завивките, две капсули, но забрави тоя на Примафорс ;)
Valdis беше споменал някакъв, който според него е хубав, та можеш да погледнеш и да го поразпиташ.

п.п. И ако видиш някоя с татоо “property of head_hunter” - там впечатление няма да направиш :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.07.11 23:40.

16.07.11
00:04

то умората ми е физическа от недоспиване, но иначе като има след обеден сън всичко си е наред :Dбях видял преди време един твой пост беше препоръчал на някои да пробва трибулус + йохимбе и да кърти мивки или плочки не се сещам точно :D:D ,но това след някоя друга годинка може да се пробва дали е истина :D

Мила

16.07.11
07:53

Twinlab - Yohimbe Fuel :)

01.08.11
23:15

Трибулус + DHEA + ZMA = това което ти трябва, за да те помни мацката цял живот. :D

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 01.08.11 23:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1