Питане за 2 продукта :) Nutrabolics HemoTest/ Advanced Muscle Science Hyper Trop-X

Колеги изпаднаха ми на оферта тези 2 продукта и съм любопитен какво е Вашето мнение за тях?Стават ли за комбинация + кофа протеин или е желателно да се редуват,но не и да се приемат едновремено?Благодаря предварително на отговорилите :)

HE

15.07.11
23:20

Защо да не стават - първото е тест бустер, а второто енергетик и нямат съставки, които да се припокриват, та евентуално да ти дойдат в повече /мен Yohimbine специално ме притесняваше/.
Hyper Trop-X ми се вижда много елементарна от към съдържание и освен ако не го намираш на топ цена - можеш и зам да си го комбинираш или поне това, което е изброено като съставки и ако не са скрили нещо зад “Proprietary Blend”. По мое мнение, тези съставки, които са дадени като мг. са по-ниски от работещите дози.

Редуваш /т.е. цикличното ползване на добавки/ се прави, когато нямаш опит и за първи път ползваш въпросните добавки. Това е така за да видиш работят ли и евентуално как би ти се отразило ползването им в “стак” с други продукти /пак когато си видял самостоятелия ефект от тях/.

Темата ти е много оскъдна - не си посочил години стаж, мерки и опит в залата. На теория да, могат да се ползват в “стак”, но на практика без да си посочил изброеното по-горе - не може никой да ти кажа “ОК може и да ти се отразят добре” ;)

20 години 1,74висок 75кг от 3-4 години тренирам.
ЕДИТ 1: (Благодаря за бързия отговор!)

Мнението беше редактирано от Симеон Михайлов на 15.07.11 23:26.

HE

15.07.11
23:27

На 20 години тест бустера няма да го усетиш, освен по ерекциите и единствения доволен човек ще е гаджето ти /или пооне в началото, докато не й пистне да я натискаш където свариш (giggle)/
Какви са целите от комбинирането на подобни добавки?

Изпаднаха ми на изключително ниска цена (да не кажа почти подарък ;) ) и за това попитах информативно,а целта ми е да ги използвам зимата за покачване на ММ.(До другото лято съм си поставил цел от 80кг,а в зависимост от омазняването ще чистя докато се харесам :) )

HE

15.07.11
23:33

Мускулна маса от това няма да качиш. Вземи си протеин, креатин и ако толкова си се засилил и Advanced Muscle Science Hyper Trop-X, но HemoTest-а на твойте години не ти трябва. За всеки случай да си кажа “стихотворението” - без качествен хранителен и тренировъчен режим, не чакай мускулна маса, каквото и да вземеш.

казано от head_hunter на 15.07.11, 23:33:

Мускулна маса от това няма да качиш. Вземи си протеин, креатин и ако толкова си се засилил и Advanced Muscle Science Hyper Trop-X, но HemoTest-а на твойте години не ти трябва. За всеки случай да си кажа “стихотворението” - без качествен хранителен и тренировъчен режим, не чакай мускулна маса, каквото и да вземеш.

Колега ти съвсем ме хвърли в джаза :) От 2008ма съм във форума и почти всичко съм изчел.Не се заблуждавай,че не коментирам много!Ясно ми е за храната и дума не може да става да разчитам на въпросните добавки.Протеина още в първия пост съм си го написал като основа.
Благодаря още веднъж за информацията!Жив и здрав!

HE

15.07.11
23:42

Аз съм длъжен да си “изпея песничката”, защото ти си знаеш, но може някой да чете темата и да не знае ;) И за всеки случай си казвам, защото няма как да знам, кой на какво ниво е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1