Axis HT в комбинация с Jack3d и Kre-alkalyn ?

15.07.11
23:33

Здравейте, искам да Ви попитам дали може да комбинирам тези три продукта и дали ще си паснат добре, благодаря предварително !

Години, стаж, тренировъчен подход?

16.07.11
04:18

На 23 години съм, тренирам от година редовно по 4 пъти в седмица , мисълта ми е да пия jack3d преди на гладен стомах понеже тренрирам час два след като се събудя, трябва със закуската да пия и Axis , така че ми се връзва 2 часа преди тренировка от 3 -те неща да пия и вече след тренировка още 2 хапчета kre-alkalyn и вече с обяда и вечерята Axis, та мисълта ми е дали може така да се съчетаят и дали е добре, благодаря предварително

Пробваш и виждаш, само Джак3д не ми се нрави на гладно, но пък може така ефекта да е по-як.

18.07.11
19:27

само един ден го пих на гладно но пих само 1 мерителна лъжица и не го усетих , поне така ми се стори, но днес взех две мерителни + 2 хапчета kre-alkalyn преди тренировка + 3 Axis HT със закуската и тогава вече усетих тези продукти даже май още ме държи, гледам ми притреперват ръцете, а съм се прибрал от трен. преди 3-4 часа таа малко се наплаших от това и мисля повече да не взимам 2 мерителни от Jack3d, дано да се появи още някой да коментира тая тема и да даде малко повече инфо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1