Reflex creapure 700 mg. 90 caps

SN

18.07.11
11:04

Здравейте! Тренирам плуване и ми трябва повече сила за да постигна по-големи резултати. Според проучвания разбрах че креатина е най-ефективния суплемент за плуването. Та въпроса ми е ще има ли някакви странични ефекти и как да го пия защот съм на 15г? Попринцип много ми трябва сила защото всички които се състезават зимат някакви суплементи. Мисля че Reflex creapure е най-добрия и най-безвредния ,  но кажете си мнението! :) МС предварително

HE

18.07.11
16:31

казано от Steliyan Nedev на 18.07.11, 11:04:

Здравейте! Тренирам плуване и ми трябва повече сила за да постигна по-големи резултати. Според проучвания разбрах че креатина е най-ефективния суплемент за плуването. Та въпроса ми е ще има ли някакви странични ефекти и как да го пия защот съм на 15г? Попринцип много ми трябва сила защото всички които се състезават зимат някакви суплементи. Мисля че Reflex creapure е най-добрия и най-безвредния ,  но кажете си мнението! :) МС предварително

Мисля, че трябва да помислиш пак ;) Мисля също, че добавките са ти много мътна материя. На 15 добавки не ти трябват - мисля аз. Абе то станиха едни размисли. Вземи си там някакво амино и протеин, та да си пиеш нещо щом това ти е болката. То повечето, които се състезават и стероиди взимат :D
Само не разбирам за къде сте се разбързали “състезатели” такива? И не е като да няма важна тема за креатина - четеш и след това мислиш! Иначе мислят тези, които могат, а останалите се опитват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1