Искам да увелича мускулната маса.

01.04.05
20:54

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Казвам се Ивелина и асм на 17.Тренирам фитнес от 1 година най вече за удоволствие с приятели и за поддържане на фигурата.Но наскоро ми се прииска да натрупам малко маса.Доста висока сам,178,и тежа 60кг.Лесно трупам мускули в бедрата и прасците,обаче се чудя доколко кг трябва да спра за да не стана прекалено надута.Все пак не искам да изглеждам като балон.Някои хора ми казват че като стигна 70см обиколка на бедро да спра.Но аз съм далеч от 70см и си мисля че докато ги стигна ще заприличам на Шварзенегер! 8)
Моля пишете на кирилица. Темата беше автоматично преведена.
Mr_Muskul

X_

01.04.05
21:37

ще си позволя да изразя мнение-мисля,че при тези пропорций НЕ ти трябва мускулна маса,освен ако не си решила да се явяваш на състезание :lol: при положение,че си с хармонично развита мускулатура естествено...но 70 см бедро за жена????поне аз смятам ,че не е добра идея... :wink:

01.04.05
21:41

70см. бедро е много и просто няма смисъл, освен ако не гониш състезателни резултати!
по-здрави

70см бедро за жена би било ужасно отстрани...

01.04.05
22:31

оправи хранителния режим мисля!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1