Няколко въпроса за комбиниране :)

18.07.11
18:22

Здравейте, за първи път пиша във форума. Аз съм на 17 години, висок съм 184 см и тежа 98 кг и мисля малко да стопя мазнините. Занимавам се с фитнес от около 2 години. Купил съм си течен л-карнитин Biotech 70 000 + chrome. Преди също съм пил л-карнитин, но без да го комбинирам с нищо. Сега се чудя какво да си взема.. БЦА ли, Фатбърнър ли, вие ми кажете... също и как да ги пия заедно с карнитина ли или след него. Благодаря предварително на отзовалите се! :)

Темата беше редактирана от hellr1ser на 18.07.11 18:26.

1. С какви финанси разполагаш?
2. Въпросния карнитин в какви дози планираш да го приемаш?

18.07.11
20:28

Ами мисля преди тренировка по 2 дози и вечер по 1, добре ли ще е понеже е концетриран карнитина.. в доза има по 1,4г? А за парите ще ми се да мина с 50 лева, може и повече. :)

Ще ти се.. ; )
За топене на мазнини - л-карнитин,суроватъчен протеин и бцаа+ хранителен режим.

21.07.11
18:37

Решил съм го! Ще взимам OxyElite Pro + карнитина, който вече имам и мисля да направя и една НВД. Само ми кажете как да ги приемам и има ли смисъл от двете заедно :)

По-добре си вземи само оксито и добави бцаа : )

22.07.11
01:47

Аз карнитина съм го взел вече... това е проблема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1